Read the Official Description

  • Indskrivning gebyrer: $ 150
  • Supply gebyrer: $ 180

Denne korte program er designet til fagfolk eller begyndere, der ønsker at lære eller forbedre deres færdigheder og viden i gastronomisk fransk madlavning med vores meget erfarne lærere.

De indtag datoer forbliver anderledes, hvis du er nybegynder, avanceret eller professionel, kan du tjekke de forskellige indtag her.

g

Vores prioritet er, at vores studerende kan få mest ud af vores en Michelin-stjerne niveau undervisning i forskellige områder som kreativitet, teamwork, hygiejne og professionel madlavning teknikker.

Eleverne arbejder i hold på to til at hjælpe og motivere hinanden og lærere vil opfordre eleverne til stadighed stræbe efter perfektion og til at nå deres personlige mål.

1 modul med 4 uger med 4 timer om dagen, 5 dage om ugen af ​​hands-on klasser:

  • 1. Uge: kolde forretter
  • 2. uge: Hot startere
  • 3. uge: Fiskeretter
  • 4. uge: Kødretter

Lærerne vil give de studerende med mange tips og tricks for at komme videre professionelt og lære nye færdigheder.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Culinary and Pastry School in Miami »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 uger
Fuldtid
Price
4,700 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date