Gourmet Fransk Madlavning Program

Culinary and Pastry School in Miami

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Gourmet Fransk Madlavning Program

Culinary and Pastry School in Miami

  • Indskrivning gebyrer: $ 150
  • Supply gebyrer: $ 180

Denne korte program er designet til fagfolk eller begyndere, der ønsker at lære eller forbedre deres færdigheder og viden i gastronomisk fransk madlavning med vores meget erfarne lærere.

De indtag datoer forbliver anderledes, hvis du er nybegynder, avanceret eller professionel, kan du tjekke de forskellige indtag her.

g

Vores prioritet er, at vores studerende kan få mest ud af vores en Michelin-stjerne niveau undervisning i forskellige områder som kreativitet, teamwork, hygiejne og professionel madlavning teknikker.

Eleverne arbejder i hold på to til at hjælpe og motivere hinanden og lærere vil opfordre eleverne til stadighed stræbe efter perfektion og til at nå deres personlige mål.

1 modul med 4 uger med 4 timer om dagen, 5 dage om ugen af ​​hands-on klasser:

  • 1. Uge: kolde forretter
  • 2. uge: Hot startere
  • 3. uge: Fiskeretter
  • 4. uge: Kødretter

Lærerne vil give de studerende med mange tips og tricks for at komme videre professionelt og lære nye færdigheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 uger
Fuldtid
Price
Pris
4,700 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrig - Agde, Occitanie
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Miami, Florida
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Miami, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Frankrig - Agde, Occitanie
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen