Global Sales Summer Course

Audencia Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Global Sales Summer Course

Audencia Business School

Salg er en grundlæggende del af forretningen. Da erhvervslivet bliver mere globalt og kundemarkedet ekspanderer ud over grænserne bliver dynamikken i køber-sælgerforholdene mere komplekse og i stigende grad påvirket af kulturen. Dette kursus er designet til at lære dig om professionelt salg og skabe kundeværdi på et globalt marked. Potentielle køber-sælger interaktioner, der påvirkes og ændres i en international sammenhæng vil være fokus for kurset.

Emner

Salgsprocesser. Team salgsprocesser. Salgsteknologi gør det muligt at sælge på tværs af grænserne. Krydsfunktionelle og kulturelle grænseflader og integrationsenheder. Krydskulturelle etiske overvejelser, der er specifikke for salgsfunktionen.

Kursleder: Scott Friend, gæsteprofessor fra Miami University, USA

Antal kreditter: 4ECTS; 2US. Evaluering 2 Øvelser (50%), holdprojekt (25%), 2 mini-eksamener (25%)

Dette intensive program er designet til studerende, der har brug for ekstra kreditter eller ønsker at opleve at studere i Audencia, inden de forpligter sig til en fuldtidsplan. Vores sommerperiode er ideel til studerende, der ønsker at udvide deres viden og uddybe deres forståelse af det europæiske marked og ledelsespraksis.

Programmet er baseret på en kombination af kursusarbejde, virksomhedsbesøg og byture. Studerende kan fuldføre hele 8-ugers program eller vælge uger, der passer til deres behov og interesser. Hver uge kan eleverne vælge et af de kurser, der tilbydes.

Franske kurser er også til rådighed for studerende, der ønsker at deltage, og indkvartering med en fransk værtsfamilie kan arrangeres efter anmodning. Studerende er velkomne til at tage regelmæssige udflugter med os, hvor vi tager dem på ture af virksomheder som Cartier, Louis Vuitton, EDF og Cointreau.

Audencias intensive sommerprogram i Frankrig er for dig, hvis du søger at opbygge international ledelse og erhvervskompetencer med europæisk fokus, optjene yderligere kreditter eller oplev Audencia, inden du påbegynder et fuldtidsprogram her. Du vil nyde en kombination af kursusarbejde, regelmæssige virksomhedsbesøg, gruppeprojekter og spændende fritidsaktiviteter.

Audencia Business School byder studerende fra hele verden velkommen til at ansøge om et af vores mange kortsigtede programmer undervist på engelsk. Disse programmer giver dig chancen for at lære globale ledelsesevner, mens du oplever fransk livsstil i et internationalt miljø.

PROGRAMFORDELELSER

 • Besøg virksomheder som Airbus, Eclecticité de France, Cointreau, Lenovo, Tencent samt lokale startups
 • Optjen kreditter, der kan overføres til din hjem institution
 • Tilpas dit program efter dine interesser
 • Bestem længden af ​​dit ophold
 • Lær på engelsk med top fakultet medlemmer fra hele verden
 • Oplev livet i Frankrig
 • Nyd små klassestørrelser

NØGLEOPLYSNINGER

 • Undervisningssprog: Engelsk (fransk som kurser i fremmedsprog)
 • Varighed: 1-8 uger - dit valg
 • Støtteberettigelse: højt motiverede studerende med en god kommando af engelsk på bachelor- og masterniveau
 • Programdato: 22. maj til 13. juli 2018
 • Undervisning: Ingen yderligere undervisning for studerende fra partnerinstitutioner; for studerende fra andre universiteter:
  € 500 pr. Uge (kun undervisning)
  € 600 pr uge (undervisning og ophold)
  € 750 pr uge (undervisning og studentbolig)
  900 € pr. Uge (undervisning og luksusbolig)

Programmet løber i alt otte uger, men du kan tage så få eller så mange uger som du vil! Programmet kan tilpasses. Download vores brochure for at se næste års week-by-week skema. Tjek vores hjemmeside og vores Facebook-side regelmæssigt for flere detaljer om sommerterminalen 2018.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret April 9, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
1 - 8 uger
Fuldtid
Price
Pris
500 EUR
pr. uge, kun undervisning.
Information
Deadline
Locations
Frankrig - Nantes, Pays de la Loire
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Frankrig - Nantes, Pays de la Loire
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen