Generelle Kinesisk (mandarin)

  • Et klart fokus på kinesisk Mandarin;
  • Omhyggeligt designet nedsænkning aktiviteter og udflugter;
  • Undervisning leveret af kvalificeret fakultet i skolen;
  • Drøftelser med deltagelse af kinesiske studerende og fakultet.

Program beskrivelse

The School of kinesisk som andet sprog (SCSL), Sun Yat-sen Universitet er en af ​​de første institut for at undervise kinesisk som andet sprog. Siden 1980'erne har mere end 10.000 studerende fra 100 lande og regioner undersøgt i SCSL. Det er også en officiel center for den kinesiske Proficiency Test (HSK). Hvert år modtager omkring 1.000 internationale studerende for at studere kinesisk sprog.

SCSL kører multi-level kinesisk sprog programmer, herunder ikke-graders kurser i kinesisk sprog, bachelor kurser for internationale studerende, kandidat (MA og ph.d.) kurser i TCFL / TCSOL, og kurser for oversøiske kinesiske lærere.

Hos SCSL, 70% af lærerne har oversøisk undervisningserfaring og 90% af disse hold graduate-niveau grader. Til dato, SCSL opnår en høj beståelsesprocent af HSK, et bevis på kvaliteten af ​​de videregående uddannelser på Sun Yat-sen Universitet.

Kort introduktion

Kurserne varer fra et semester til tre år. Studerende er placeret i klasser på forskellige niveauer alt efter deres færdigheder i kinesisk på tilmelding. Der er fem arbejdsdage, der normalt taler, 20 klasse timer i en uge. Du bliver nødt til at deltage i undervisningen, mandag til fredag ​​med undtagelse af de helligdage.

Hovedretter

Klasserne er opdelt i tre niveauer: elementært, formidler og avancerede dem.

  • Elementær klasse koncentrerer sig om at undervise de studerende grundlæggende kinesisk viden og uddannelse deres sprogfærdigheder.
  • Mellemmand klasse fokuserer på at videreudvikle elevernes læse- og skrivefærdigheder og samtidig øge deres grundlæggende kinesisk viden.
  • Avanceret klasse betoninger om uddannelse studerendes samlede kinesiske sprogfærdigheder (lytte, tale, læse og skrive) og hjælpe de studerende får indsigt i kinesisk kultur og samfund.

Ikke-graders kinesiske sproguddannelsesprogrammer tilbyder følgende kurser: Tale Skill, lytte, læse, skrive, Audio & Video forståelse, Intensiv læsning, kinesisk avis Læsning og kantonesisk.

Adgangskrav

  • High school graduate;
  • 18-45 år;
  • Sund.
Program undervist i:
Kinesisk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 semester
Fuldtid
Price
8,700 CNY
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date