Lær engelsk i selskab med ligesindede mennesker fra hele verden på dette meget populære kursus! Dette livlige og fantasifulde program hjælper dig med at kommunikere trygt og flydende i hverdags engelsk.

Under vores lektioner fokuserer vi på evnen til at tale, lytte, læse og skrive og give maksimal tid til at lære og praktisere nyt ordforråd, grammatik, engelsktalende og idiomer.

Engelsk gennem

Loxdale's unikke undervisningsprogram giver dig chancen for at personliggøre din læringserfaring. Som en del af kurset lærer du engelsk gennem et andet emne i to lektioner om ugen. Dette kaldes "English Through", og du kan vælge mellem emner som eksamensforberedelse, historie, film, kunstglæde, business engelsk, kreativ skrivning, musikbedømmelse og skrive en børnebog.

Loxdale Lecture Series

Som en del af vores engagement i at gøre studietiden så stimulerende og oplysende som muligt, nyder vores studerende en ugentlig forelæsning på en tirsdag morgen, der fokuserer på forskellige aspekter af det britiske liv. Populære tidligere foredrag har omfattet Homelessness, Ting at gøre i London, British History, HIV og Terence Higgins Trust, Præsentationsteknikker, Brighton Music Scene, London Architecture, Street Art, Akupunktur og Ernæring.

30 minutters samtaler

Hver mandag eftermiddag kan du nyde en 30 minutters snak. Disse livlige og interessante samtaler udforsker emner som Stonehenge, London Museer, Brighton Music Venues, St. Georges Day, Guy Fawkes, Cambridge, The South Downs og jul i det victorianske england.

Storbritannien i dag

Endelig vil vi gennem vores "Britain Today" -program finde ud af mere om det britiske samfund. Du vil få to lektioner hver uge om forskellige aspekter af moderne Storbritannien, med emner, herunder velfærd, uddannelsesmæssige, politiske og juridiske systemer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Loxdale English Centre »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 30 uger
Fuldtid
Price
- Pris afhænger af type indkvartering og opholdets længde.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato