Læs den officielle beskrivelse

Vores General English kurser er velegnet til alle, fra nybegynder til avanceret niveau. Hvis du vil forbedre din engelsk til akademisk, personlig eller professionel brug, uanset dine grunde, har vi et kursus for dig.

Vælg intensiteten af ​​undersøgelsen, der passer til dine behov. Vi tilbyder et standard kursus, der primært er designet til at udvikle de fire færdigheder i at tale, skrive, læse og lytte og øge din bevidsthed om, hvordan engelsk fungerer. Du vil også lære og revidere nyt ordforråd, forbedre din udtale og polere din engelsk grammatik!

Du kan tage mere intense kursusmuligheder, som omfatter ekstra lektioner med fokus på kommunikationsfærdigheder, som f.eks. Tale og lytte.

Uanset hvilket kursus du beslutter dig for at tage, følger du CEFR (Fælles europæisk referenceramme) i løbet af dine lektioner for at spore din læring. CEFR er et godt værktøj til at forklare dit sprogniveau til arbejdsgivere, venner og uddannelsesinstitutioner over hele verden. Læs mere om CEFR og hvordan det kan hjælpe din engelsk læringsrejse.

Lærerne på ETC vil gøre deres bedste for at give dig en række situationer, hvor du kan øve dine engelsksprogede færdigheder og udvikle funktionelle evner og flydende. Du vil opdage, at de er støttende vejledninger i læringsprocessen. Vores lærere udvikler løbende og diskuterer nye ideer. Alles læringsstil er anderledes. Vores lærere udvikler lektionsplaner med dette i tankerne og pakker klasser fyldt med interaktive aktiviteter for at hjælpe din læring.

Kursusstruktur

Standard kursus

(20 lektioner = 15 timer om ugen).

Formiddagslektionerne fokuserer på læsning, skrivning, lytning og tale. Du vil også lære og revidere nyt ordforråd, grammatik og udtale.

Intensive Course

(24 lektioner = 18 timer om ugen).

Dette kursus følger standard kursusstrukturen med yderligere 4 lektioner af kommunikative færdigheder praksis om ugen.

Disse ekstra lektioner er designet til at give dig chancen for at udvikle din tillid til at tale og lytte.

Superintensive kursus

(28 lektioner = 21 timer pr. Uge).

Dette kursus følger Intensive kursus struktur med yderligere 4 lektioner i alle 4 færdigheder plus udtale og leksikalske forlængelse.

Full Immersion Course

(40 lektioner = 30 timer om ugen).

Få mest ud af din læring på vores Full Immersion kursus. Undersøg alle elementerne i vores General English-kurser på en meget højere intensitet. Dette er et godt kursus, hvis du har et højt mål at nå på kort tid.

1: 1 kursus

(en lærer for en elev).

Du kan studere ethvert antal 1: 1 lektioner om ugen, medmindre du er visum nationalt, i så fald skal du tage mindst 15 timers undervisning (kombineret) om ugen.

Tidsplan

Bemærk venligst, at dette er en prøveplan og kan ændres.

85142_Immagine.jpg

Gebyrer

85143_Immagine1.jpg

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra ETC International College »

Senest opdateret March 14, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019