Byg klasser på ABLE er designet til at give studerende mulighed for at udvikle deres færdigheder i specifikke områder af sproget. Disse klasser fokus på enten en enkelt færdighed eller et enkelt område af sproget, så de studerende kan udmærke sig i disse områder. Byg klasser er fantastisk for dem, der søger større forståelse for et bestemt område, eller som har et specifikt krav for at lære engelsk.


Tilføj mig på skype til at diskutere starter i dag: alicja_golub

Byg klasser er det perfekte supplement til enhver Opnå eller Lær kursus. Byg klasser omfatter: Byg Skrivning, Build Læsning og ordforråd, Build Flydende, Build Grammatik og Build Business.

14008ABLE

Hvor lang tid skal jeg til at studere for at lære engelsk?

Dette afhænger af det niveau, du starter på, hvad dit modersmål er, og hvor hårdt du arbejder! En nybegynder kan normalt nå en stærk mellemliggende niveau i 9-12 måneder.

Hvor mange timer om ugen skal jeg studere?

Du kan vælge! Der er deltid kurser, som er 4 timer om ugen og fuld tid kurser - 15 timer, 20 timer, 25 timer eller 30 timer.

Hvilke tidspunkter er lektionerne?

Vores klasser kører mellem 8:30 til 20:30. Deltid kurser kører om aftenen 18: 30-20: 30 eller i weekenden.

Hvilke niveauer af engelsk har du?

Der er klasser for hvert niveau fra begynder til avanceret.

Har du eksamen klasser? Har du IELTS, FCE, CAE?

Ja! Vores OPNÅ klasser fokus på de færdigheder, du har brug for eksamener.

Kan jeg designe min egen kurs?

Absolut! Det er konceptet på ABLE - du kan bygge en vej til at opfylde netop dine behov. For at gøre dette, vil du arbejde tæt sammen med vores instruktører og akademiske manager til at sikre, at du kan nå dine mål.

Hvor længe kan jeg studere på skolen?

Så længe du ønsker - den mindste er 1 uge, og du kan bo i 52 uger, hvis du vil!

Priser og tilmelding

Hvornår kan jeg starte?

Når du ønsker! Men mandag er den bedste dag, da dette er, når de fleste af vores elever starter og midler vil du ikke gå glip af noget af det ugers arbejde!

Hvordan tilmelder jeg mig?

Gennemfør kontaktformularen online, giv os et kald eller drop ind og se os. Skolen vil derefter kontakte dig for at diskutere dine behov - dens virkelig simpelt!

Har du prøve klasser?

Ja, du kan prøve en hel dag af klasser, før du starter, og det er helt gratis!

Hvornår skal jeg betale?

Du skal betale, før du ankommer i England eller hvis du allerede her efter din prøveversion dag.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med kontanter, kort eller bankoverførsel.

Kan jeg betale ugentligt eller månedligt i stedet for på én gang?

Hvis du er en EU-borger kan du sprede prisen på dit kursus. Du kan kun gøre dette, hvis du er indskrevet på en 3-måneders eller længere kursus, og du skal betale den første og sidste måned, før du starter.

Er bøger inkluderet i kursusprisen?

Nej, de er ikke. Bøger sælges separat.

Hvad er tilmelding gebyr for?

Indmeldelsesgebyret udbetales kun første gang du studerer i skolen. Det betaler for testene niveau og administration for når du først er registreret hos skolen.

Sociale begivenheder

Har du sociale arrangementer for de studerende?

Ja vi har mange forskellige sociale arrangementer! Tag et kig på vores sociale program enten i skolen eller online.

Overnatning

Har du arrangerer indkvartering for studerende?

Ja, vi gør - vi kan arrangere homestay, boliger og hoteller og vandrerhjem. Tag et kig på vores bolig side.

Kan du arrangere en taxa til at hente mig i lufthavnen?

Selvfølgelig! Du skal blot lade os vide, når du bestiller dit kursus.

Kan du organisere særlige fødevarer for mig - halal, kosher, veganer ??

Ja, vi kan gøre dette uden problemer. Masser af vore værtsfamilier forstår vigtigheden af ​​dette, og vil forberede din mad specielt. Men fordi det er lidt sværere at købe mad, vi opkræve et tillæg - se vores bolig side.

Jeg ved ikke, hvilken indkvartering til at vælge - hvilket vil du anbefale?

Homestay er det bedste, fordi du vil forbedre dit engelsk hurtigere og vil opleve engelsk kultur første hånd!

Hvorfor vælge Able Manchester:

Opret en skræddersyet engelsk kursus!
ABLE Manchester tilbyder en unik tilgang til engelsk udvikling ved at tilbyde alle studerende mulighed for at skabe en skræddersyet kursus, som giver dem mulighed for at opfylde deres læringsmål, om de være professionelle, personlige eller faglige.
Tilføj mig på skype til at diskutere starter i dag: skype: alicja_golub

-Affordable Kurser-
ABLE Manchester er forpligtet til at give de studerende ikke kun fremragende sprogundervisning, men også værdi for pengene, hvorfor vi har en klar prisstruktur og særdeles overkommelige priser startende fra £ 5 for en time. Hver studerende har mulighed for at skabe en skræddersyet kursus, som giver dem mulighed for at opfylde deres læringsmål.

-Experienced, Professionel Tutors-
ABLE Manchester er forpligtet til at give de studerende ikke kun fremragende sprogundervisning, men også værdi for pengene, hvorfor vi har en klar prisstruktur og særdeles overkommelige priser startende fra £ 5 for en time.

British Council


Studerende fortæller:

"Tilgangen på ABLE Manchester er fantastisk - i den korte tid jeg var på skolen, jeg var i stand til at forbedre min samlede engelskkundskaber, mens virkelig bygger på min Business English." -Robert Chojecki "Ved at kombinere KUNNE Manchesters kurser sammen jeg var i stand til at nå mit mål om at opnå en Band 7 i IELTS hurtigere end jeg nogensinde troede muligt. "-Diego Natali

14008ABLE

Engelsk sprogkurser i Manchester City Centre:

Hver studerende har mulighed for at skabe en skræddersyet kursus, som giver dem mulighed for at opfylde deres læringsmål.

Manchester har det hele, og det er langt billigere end at leve i London! To verdensklasse fodboldklubber, tre udestående universiteter, centrum for den industrielle revolution, nogle af de bedste britiske bands gennem tiderne, fabelagtige shopping, uforglemmelige natteliv, fantastiske restauranter og en helt unik blanding af moderne og gotisk arkitektur. Easy Transport Manchester er en kompakt by, som gør at omgå nemt med en af ​​de bedste offentlige transport i Storbritannien.

ABLEcombo
En Multikulturel Capital Manchester er en af ​​de hyggeligste byer i Storbritannien, som kombinerer det nordlige charme med en levende multikulturel atmosfære. En fantastisk beliggenhed i England Manchester placering betyder, at større byer og attraktioner - Liverpool, Leeds, York, North Wales og Lake District er mindre end en time og en halv væk, hvilket gør dagsture og weekend besøg let og enkel.

Minutter væk fra lufthavnen links Manchester Lufthavn er kun 20 minutters togrejse fra byens centrum og Liverpool Lufthavn ligger mindre end en time væk.

ABLE Manchester kan arrangere en række indkvartering der passer til dine behov og budget!

Homestay

Dette er en fantastisk mulighed for at opleve livet i en rigtig engelsk familie. At leve med en engelsk familie betyder, at du kan have en ægte engelsk nedsænkning erfaring som du får chancen for at øve dine sprogfærdigheder med modersmål uden for klassen.

Alle vores homestay familier er fuldt undersøgt og skal bestå en omfattende interview proces. Hos ABLE Manchester vi kun bruge værtsfamilier, der har masser af erfaring hosting internationale studerende. Vi bruger en masse tid matcher de studerende med den rigtige værtsfamilie for at sikre de studerende har den bedste mulige ophold.

Homestay er opdelt i to kategorier - standard og udøvende - og er tilgængelig på en fuld eller halvpension.

Student Residence

Dette er ideelt for dem, der ønsker at leve i et ungt og dynamisk miljø med andre studerende. Vores kollegier ligger tæt på byens centrum, så det er let at komme til skolen. Denne type indkvartering tilbyder fremragende værdi for pengene, som de studerende er tæt på masser af faciliteter og kan spare på transportomkostningerne.

Student boliger er ideelle for folk, der ønsker at have en vis frihed, som du kan komme og gå som du vil og har også mulighed for at lave mad til dig selv. Bor i en bolig er perfekt til folk, der elsker at socialisere, da du typisk vil leve med 5-6 andre mennesker og meget ofte de vil være fra hele verden, så du bor i en virkelig international indstilling!

Student boliger har eget soveværelse med en-suite badeværelse og fælles køkken og stue.

Studerende Lejlighed

ABLE Manchester er den eneste engelske sprog akademi i Manchester for at kunne tilbyde sine elever eksklusiv brug af en studerende lejlighed. Lejligheden ligger 20 minutter væk fra skolen og indeholder tre soveværelser med dobbeltsenge med fælles badeværelse og køkkenfaciliteter. Nyligt renoveret, lejligheden er en yderst overkommelig mulighed for studerende, der kommer for at studere på ABLE Manchester.

Denne lejlighed er kun besat af ABLE Manchester studerende, så du kan komme til at kende dine samboer, før du ankommer - vi også forsøge at holde en blanding af nationaliteter i lejligheden, så du kan taler kun engelsk derhjemme. Dette er ideelt for folk, der er på udkig efter en billig løsning, men ønsker sikkerhed for at leje fra en pålidelig kilde. Lejligheden er ejet af ABLE Manchester, så kan lejes på både en langsigtet og kortsigtet grundlag.

Private Rentals

Hvis du planlægger at bo i Manchester i en længere periode (dvs. over seks måneder), eller hvis du ønsker at leve med en ven eller partner, så en privat leje kunne være svaret. Der er masser af muligheder, der passer til alle krav og budgetter. ABLE Manchester kan hjælpe og rådgive dem, der ønsker at leje et hus eller lejlighed via en privat udlejer. Bare underrette os, når reservationen. Hoteller og vandrerhjem Som en større by, er der en række hoteller og hostels rådighed på både en lang og kort basis sigt. I Manchester centrum er der et bredt udvalg af hoteller, der passer til alle - luksus, business og budget, og vi er mere end glade for at rådgive og booke dit hotelophold som en del af dit studie pakke. Der er en stor hostel tæt på den skole, hvor private værelser og senge i sovesale kan lejes for kortere perioder.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra ABLE English Language School in Manchester UK »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 - 52 uger
Deltid
Fuldtid
Price
- Fra £ 5 per time
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding