Læs den officielle beskrivelse

Om

3 uger

Mønsterskærere skaber mønstre baseret på illustreret design, som anvendes til konstruktion af modetøj. I dette korte kursus introduceres deltagerne til de vigtigste elementer i mønsterskæringsteknikker, der fokuserer på skæring og konstruktion i beklædningsgenstande, og giver deltagerne de vigtigste mønsterskæringsevner, der kan anvendes til grundlæggende beklædningskonstruktion, samt søger nye perspektiver i skæring via en faglig tilgang til læring.

Dette dynamiske korte kursus fokuserer på analysen af ​​billedet og stiludviklingen. Fra definitionen af ​​modestemninger til vigtigheden af ​​tilbehør, vil deltagerne evaluere aspekter relateret til egenskaber i kroppen og lære at forbedre og supplere fysiske egenskaber. De vil arbejde på udviklingen af ​​en individuel stil gennem opbygningen af ​​et 'total look' og indfang det i en fotografering via en faglig læringsmetode.

Kurset ser på, hvordan man udvikler og personliggør "basisblokken" til deres skæring, mens en fortolkning af linje, lydstyrke og silhuet alle studeres gennem en forståelse af nutidens modeøvelse. Deltagerne er introduceret i processen med cut og kvalitetskontrol relaterede problemer, arbejder på at finde og forbedre eventuelle fejl. De er vist, hvordan man bruger forskellige materialer, overvejer vægt, sammensætning og typologi, og får en forståelse af 2D-beklædningsgenstand og passende konstruktionsteknikker. Dette kursus fokuserer primært på praktiske lektioner, så deltagerne kan erhverve "hands-on" mønsterskærende færdigheder og viden samt give en introduktion til, hvordan man designer design til at producere passende beklædningsgenstande til et markeret marked.

Kurset fokuserer på;

  • Moderne skære- og produktudvikling.
  • Skær udvikling og luksusindustrien.
  • Konstruktionsteknikker.
  • Atelier og nye perspektiver.

* Avocational short courses er ikke licenseret af Kommissionen for Uafhængig Uddannelse. Disse afocational korte kurser er ikke beregnet til beskæftigelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Istituto Marangoni - Miami »

Senest opdateret October 22, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 uger
Price
5,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date