Garment Construction Course

Istituto Marangoni - Miami

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Garment Construction Course

Istituto Marangoni - Miami

Om

3 uger

Mønsterskærere skaber mønstre baseret på illustreret design, som anvendes til konstruktion af modetøj. I dette korte kursus introduceres deltagerne til de vigtigste elementer i mønsterskæringsteknikker, der fokuserer på skæring og konstruktion i beklædningsgenstande, og giver deltagerne de vigtigste mønsterskæringsevner, der kan anvendes til grundlæggende beklædningskonstruktion, samt søger nye perspektiver i skæring via en faglig tilgang til læring.

Dette dynamiske korte kursus fokuserer på analysen af ​​billedet og stiludviklingen. Fra definitionen af ​​modestemninger til vigtigheden af ​​tilbehør, vil deltagerne evaluere aspekter relateret til egenskaber i kroppen og lære at forbedre og supplere fysiske egenskaber. De vil arbejde på udviklingen af ​​en individuel stil gennem opbygningen af ​​et 'total look' og indfang det i en fotografering via en faglig læringsmetode.

Kurset ser på, hvordan man udvikler og personliggør "basisblokken" til deres skæring, mens en fortolkning af linje, lydstyrke og silhuet alle studeres gennem en forståelse af nutidens modeøvelse. Deltagerne er introduceret i processen med cut og kvalitetskontrol relaterede problemer, arbejder på at finde og forbedre eventuelle fejl. De er vist, hvordan man bruger forskellige materialer, overvejer vægt, sammensætning og typologi, og får en forståelse af 2D-beklædningsgenstand og passende konstruktionsteknikker. Dette kursus fokuserer primært på praktiske lektioner, så deltagerne kan erhverve "hands-on" mønsterskærende færdigheder og viden samt give en introduktion til, hvordan man designer design til at producere passende beklædningsgenstande til et markeret marked.

Kurset fokuserer på;

  • Moderne skære- og produktudvikling.
  • Skær udvikling og luksusindustrien.
  • Konstruktionsteknikker.
  • Atelier og nye perspektiver.

* Avocational short courses er ikke licenseret af Kommissionen for Uafhængig Uddannelse. Disse afocational korte kurser er ikke beregnet til beskæftigelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 uger
Price
Pris
5,000 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Miami, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Miami, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen