Fundament program

Lancaster University Ghana

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fundament program

Lancaster University Ghana

Lancaster University Ghanas Foundation (FDN) Program er et program specielt designet af Transnational Education. Det bruger en unik pensum udviklet til studerende med delvise krav for direkte indrejse i bacheloruddannelser. Fonden Programmet etablerer en vej for studerende, der ønsker at få adgang til bacheloruddannelser ved Lancaster University Storbritannien eller Lancaster University Ghana. Dette program er udviklet af TNE hjælper dem med at skabe en glidende overgang fra gymnasiet til universitetet.

Kursusoversigt

Fonden Programmet består af tre form af 10 ugers undervisning, en vurdering uge og en undersøgelse pause over hver af de trimester. Enhederne undervist i dette program foregår på engelsk uden nogen forudsætninger, og de studerende kan tage op til fire enheder pr sigt.

Klassen varighed for hver enhed er 2 timer om dagen, fem dage om ugen. Hver session indeholder en indsigtsfuld foredrag og en interaktiv tutorial. Uddannelsen består af syv obligatoriske fælles enheder og to store specifikke enheder.

Foundation ruter for at bane vejen for de studerendes bachelor studier på universitetet, Fonden programmet på Lancaster University Ghana tilbyder tre ruter eller majors. Kurserne er: - Forretning (Regnskab og Finansiering, Økonomi & Int 'forbindelser Business Studies & Marketing) - IT (datalogi) - Lov og Samfundsvidenskab (lov, Politik & Int' Forbindelser og Psykologi) Disse Foundation kurser omfatter enheder, fokus på indhold nyttig og relevant for udvalgte bachelor studier på universitetet. Praktiske projekter er designet omkring hver af disse ruter og indarbejdet i to af de tre trimestre.

Adgangskrav

  • Vestafrikanske pensum: WAASCE - C6 gennemsnittet, med et minimum af C4 i matematik og C6 på engelsk
  • Britiske system: En vellykket afslutning af 'AS' niveau med fem point på 'O' niveau (IGCSE / GCSE / O-niveauer, herunder engelsk og matematik.
  • Amerikanske stil programmer med 12 års primær og sekundær skolegang: En vellykket gennemførelse af klasse 11 eller tilsvarende.
  • International Baccalaureate: En vellykket gennemførelse af IB år 1.
  • Fransk pensum: Afslutning af Premier med et gennemsnit eller bedre 60%.

Engelske krav

For at få optagelse i Lancaster Universitets Ghana Foundation Program, skal ansøgerne være mindst 17 år gammel og sikre en samlet IELTS score på 5,5 eller en Pearson score på 59

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 semestre
Fuldtid
Price
Pris
7,700 USD
Information
Deadline
Locations
Ghana - Accra, Greater Accra Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Ghana - Accra, Greater Accra Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen