Foundation Degree Information Kommunikationsteknologi

Dette kursus er velegnet til elever med en solid grundlæggende viden om Computing eller Informationsteknologi, der ønsker at gøre fremskridt på disse områder i arbejde eller til en relevant universitetsuddannelse. *Dette kursus udbydes af universiteter lederne af Valleys Institute (UHOVI), et strategisk partnerskab med University of South Wales.

Adgangskrav

2 A Niveauer eller en niveau 3 Diploma / Udvidet Diplom i Information Communications Technology, plus GCSE matematik og engelsk på lønklasse A * -C.

Du vil blive inviteret til at deltage i et interview, og vil foretage en vurdering i læse- og regnefærdigheder at etablere nogen form for støtte er påkrævet.

Hvad vil jeg studere?

Du vil studere alle aspekter af IKT, fra databaser til web-udvikling, Udvikling Business Applications til Networking Concepts. I løbet af året to, vil du studere en stor del af kurset på arbejdspladsen, så kursets indhold kan skræddersys til at opfylde dine karriereønsker.

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Kurset vil blive leveret gennem en blanding af traditionelle forelæsninger og praktiske øvelser. Nogle moduler vil være tilgængelige online. Hvert modul vil have vurderet opgaver og nogle vil have en eksamen i slutningen.

Karrieremuligheder og Progression

Ved en vellykket gennemførelse af kurset vil du være i stand til at sætte din viden til handling på arbejdspladsen. Det har en stærk praktisk orientering og forbereder dig til en karriere i edb-applikation design og udvikling, brugersupport og uddannelse, i kommercielle organisationer og softwarehuse. Du kan også komme videre på en relevant universitetsuddannelse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline