1

Arbejde med børn byder på et enormt givende karriere. Hvert barn er unikt, hver familie anderledes, og ikke to dage er ens.

Kensington og Chelsea akademiets børnepasning sektion tilbyder alle de Børnenes og de unges Workforce, Early Years pædagog og støtte Undervisning og Læring kvalifikationer for dem lige i starten af ​​deres børnepasning og uddannelse karriere helt op til den populære Foundation Degree i Early Years for erfarne fagfolk.

De fleste kurser er tilgængelige på fuld tid og deltid. Vi har opbygget gode forbindelser med vores lokale planteskoler, legestuer, vuggestuer og skoler, så vi er i stand til at rådgive studerende på sikring placeringer, som er nødvendige for alle niveau 2 og 3 kurser.

Kursusoversigt

Fonden Degree i Early Years på Kensington og Chelsea College drives i samarbejde med Kingston University på niveau 4 og niveau 5. Dette kursus kombinerer akademisk studie med arbejde baseret læring. Alle studerende deltage i college for en dag fra 15:00 til 21:30 på en tirsdag. For at ansøge om kurset skal du opfylde følgende kriterier: Du vil få en passende niveau 3 kvalifikation såsom HD i børnepasning og uddannelse eller Early Years, NNEB, NVQ Level 3 eller tilsvarende.

Du skal have mindst to års forudgående erfaring i passende omgivelser og skal være ansat eller virksomhed frivilligt arbejde i passende omgivelser i mindst 16 timer om ugen for varigheden af ​​kurset. Kursus arbejde og opgaver vil kræve dig at arbejde på et niveau, hvor du er fuldt involveret med curriculum planlægning, støtte særlige undervisningsbehov, der arbejder med forældre og alle aspekter af Early Years Care og uddannelse.

Vi vil overveje en række alternative kvalifikationer eller erfaring, der svarer til den typiske tilbud. Akkreditering af erfaringsbaseret læring (APEL) udbydes til dem, der er i tvivl om den aktuelle værdi af deres kvalifikationer.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Tue 15:00 til 21:30
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
36 uger
Deltid
Price
4,950 GBP
Fuld gebyr £ 4950
Deadline
Efter placeringer
Efter dato