Læs den officielle beskrivelse

V Skoler MERN stack (MongoDB, Express, React, Node.js) immersive kodningsprogram blev født i en brugerdefineret udviklingsbutik. Vores grundlægger har lavet brugerdefineret software i næsten et årti. Da vi besluttede at begynde at undervise i de begreber, vi brugte hver eneste dag, nåede vi naturligvis ud til vores branchevenner - de startups og tech giants, der i øjeblikket ansætter computeringeniører.

Gennem vores elite, projektbaseret læseplan, udformet sammen med branchens eksperter og ansættelsespartnere, er eleverne forberedt på spændende karriere som software ingeniører, der bruger de mest relevante webteknologier, der er tilgængelige i dag.

Udover de nyeste tekniske færdigheder er V School fuldt nedsænket i en livsstil ved at lære, der fremmer nysgerrighed, engagement og kreativitet gennem workshops, arrangementer og fællesskab.

Curriculum

I 12 uger vil du bruge din tid til at øve og mastere: HTML, CSS, JavaScript, React, Redux, Node.js, Express.js, MongoDB, Problemløsning, Unit Testing, Version Control.

Med så mange oplysninger, der fortæres, forstår V School , at 24/7 adgang til klasseværelset og et 7 til 1 person-til-student-forhold er absolut nødvendigt for at sikre, at mentorer er tilgængelige for at hjælpe dig med at få en grundig forståelse af studieplanen .

I sidste ende opstår V School skoleelever som job-ready-kodere, der kan "tænke som en computer", effektivt problemløsning og arbejde i hold, der afspejler de industristud, de skal arbejde på.

Endelig tager V School dig længere end din gennemsnitlige institution ved at lære dig at lære fremad efter klassen.

Ja, du forlader med en portefølje af applikationer, du har opbygget, og ja du har grundlaget for viden, der er nødvendig for at afhente nye sprog efter dette kursus.

V School Full Stack Immersive er kun begyndelsen på din kodende rejse, og den hurtigste vej til et fantastisk resultat.

Studieliv

  • Arrangementer: Tekniske samtaler, Meetups, Workshops, Tekniske konferencer
  • Forelæsningsserier: Tekniske, Design, Karriere og Livsstil
  • Efter timer: arrangementer, fester, cocktail timer, eventyr

Studerende resultater

At træffe den rigtige uddannelse beslutning for dig handler om mere end bare top pensum og gode instruktører. Du vil se resultater, høre fra alumner, og kende det fremtidige afkast af din investering.

Derfor giver vi 100% gennemsigtig rapportering af resultater, der er klar, ærlig og let at forstå. At træffe den rigtige uddannelse beslutning for dig handler om mere end bare top pensum og gode instruktører. Du vil se resultaterne.

Alle års grunde til at studere webudvikling er forskellige, om det er at finde et job, starte en virksomhed eller endda videreuddannelse til en nuværende position. I overensstemmelse med CIRR-standarderne afspejler dataene nedenfor oplysninger om V School skoleelever, der udførte eksamen i juli og december i år 2016, og hvor de var inden for 90 og 180 dage efter eksamen.

Karrierestøtte

Dette er kun begyndelsen på din rejse. Uanset om du overgår karriere eller udjævning - opgrader dine færdigheder til den næste store kampagne, når du kommer til V School du med i en teknisk familie.

Ligesom enhver stor familie kæmper vi for hinanden. Vi vil være der coaching dig gennem dine første tekniske interviews og hjælpe dig med lønforhandlinger. Vi vil være ved din side, som du lærer, når du tager eksamen, og som du trives som professionel. Vores hjem er altid dit hjem. Co-arbejde, skill-up, børste op og forbinde til livet. Vi er trods alt familie.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra V School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date