Read the Official Description

Frivillige Program i Buenos Aires, Argentina


Mente Argentina har designet en unik frivillig oplevelse i Argentina, som er den perfekte måde at møde nye mennesker, fordybe dig i argentinsk kultur og gøre en forskel i udlandet.


Som en del af Mente Argentina Volunteer Program i Buenos Aires, Argentina, vil du arbejde på lokalt køre projekter, der gavner samfundet og forbedre miljøet, hvor de bor.


Du vil blive en del af lokalsamfundet i Buenos Aires og har den form for ægte kulturel oplevelse at turister drømmer om. Mens han arbejdede på dit projekt, vil du gøre varige venskaber og møde sjove rejsefæller. Du vil også have tid til at rejse og hovedet ud på dine egne eventyr eller udforske Argentina og Sydamerika med andre Mente Argentina Deltagere!


Uanset om du er nybegynder eller har studeret spansk i årevis, bliver omgivet af sproget hver dag vil hjælpe dig tage din spansk til et nyt niveau!


Yde et reelt bidrag på et sted, der har brug for dig! Være en international volontør i Argentina!


HVAD BETYDER Mente ARGENTINA program for frivillige i BUENOS AIRES TILBUD?


Mente Argentina tilbyder skræddersyede programmer for frivilligt arbejde i Buenos Aires, Argentina 's smukke hovedstad.


Mente Argentina har indgået samarbejde med flere frivillige organisationer og ngo'er i Argentina, der er behov for internationale frivillige, der brænder, hårdtarbejdende, og klar til at gøre en forskel. Du vil se tingene fra et nyt perspektiv, når du deltager med folk og sproget aktivt absorbere argentinske kultur.
Den Mente Argentina Volunteer Program Gebyret dækker alle vores tjenester, herunder at skabe unikke frivillige positioner i Buenos Aires, førsteklasses indkvartering i de bedste kvarterer i Buenos Aires (Palermo, Barrio Norte, Recoleta), en bred vifte af kulturelle fordybelse aktiviteter og personlig rådgivning og støttetjenester gennem hele dit ophold.


Den Mente Argentina Volunteer Program også omfatter en frivillig indledende spansk kursus i løbet af dine første uger i Argentina (mandag til fredag ​​fra 09:00 til 01:00). Dette er en mulighed for at genopfriske din hukommelse og lære almindelige argentinske udtryk såvel som specifikt ordforråd som du får brug for din interaktion som frivillig.HVORFOR Frivillige i Buenos Aires? HVORFOR VÆLGE Mente ARGENTINA?


At bringe gode mennesker og gode årsager sammen, er, hvad vi gør i vores Volunteer Program.


Hvis du vælger at arbejde frivilligt i Buenos Aires, vil du have mulighed for at tilbringe tid sammen med mennesker, du ellers ikke ville mødes, og få har en hands-on erfaring med den lokale kultur. Ikke blot vil din tid hos os berige dit liv, men dit arbejde på vores frivillige programmer vil bidrage til vores løbende indsats for at slå bro over den kulturelle, sociale og økonomiske kløft, der i øjeblikket findes i Argentina.


Vi tror internationalt frivilligt arbejde fremmer tværkulturel læring, der bidrager til at skabe global bevidsthed og forståelse mellem kulturer, der danner grundlag for positive forandringer.
Mente Argentina ved, at der er mange mennesker derude med en masse at give, men ofte lidt tid. Vi har designet vores Volunteer Program i Buenos Aires med tanken om, at hver person 's bestræbelser virkelig kan gøre en forskel i livet for mange argentinere selv i en kort tidsramme.


Vores mål er at gøre din frivillige oplevelse i Argentina køre så glat som muligt. Mente Argentina har et team af erfarne rejse rådgivere, der vil overveje dine interesser, budget, sprog niveau, mål, og rejseplaner til at vælge et program for frivillige, der er lige noget for dig.


Vi er her for at sikre din frivillige oplevelse er sjovt, organiseret og produktiv:

&nbsp

• Mente Argentina tilbyder frivillige placeringer i mange populære områder, herunder international business, journalistik, medicin, jura, menneskerettigheder, markedsføring og meget mere.

• Mente Argentina arbejder direkte med de vigtigste lokale frivillige organisationer for at sikre, at de får støtte både økonomisk og fra frivillige. En del af dit program gebyr går direkte til koordinatorerne og organisationen til at hjælpe dem med at finansiere deres projekter.En konstant strøm af frivillige betyder, at disse mennesker og samfund modtager konstant støtte.

• Erfaring frivilligt arbejde i udlandet som hurtigt bliver en forudsætning eller opfordres kraftigt oplevelse for job i dagens globale økonomi.

• Mente Argentina Frivillige Deltagerne kan ofte modtage universitets point for deres frivillige placering i Argentina.

• De Mente ArgentinaTeams består af erfarne konsulenter, der har evnerne til at udpege konkrete frivillige behov inden non-profit organisationer, der søger internationale frivillige.

• Frivilligt arbejde i et andet land er en helt ny måde at lære at tilpasse sig og navigere forskellige arbejdsmiljøer.

• Fra dag 1, vil du have den konstante støtte af et personligt program koordinator fra Mente Argentina!

• Overholdelse af alle de juridiske og formelle krav i dit frivillige placering er garanteret.

• Mente Argentina, som mellemmand mellem den frivillige og værtsorganisationen, vil give konstant og løbende kommunikation.

• 24 - timers support er klar til at hjælpe dig med personlige, sociale, juridiske og andre spørgsmål, du måtte have under dit ophold i Argentina.

• Mulighed for at rejse og tage på ture med andre Mente Argentina deltagere.

• Første klasses indkvartering i de bedste kvarterer i Buenos Aires (Palermo, Barrio Norte, Recoleta) under dit ophold er inkluderet.

• Mente Argentinas unikke kulturelle aktiviteter som eksklusive ture, dans klasser, seminarer, koncerter og mange andre. (Check vores Udflugter & Aktiviteter afsnittet for detaljer).


Kombiner din Volunteer Program med spanske Lessons! (Valgfrit)

Selvom det ikke er vigtigt, at du tager et spansk kursus for at arbejde frivilligt i Argentina, er i det mindste et meget grundlæggende niveau i spansk påkrævet. Mente Argentina giver dig mulighed for at kombinere dit program med spanskundervisning. På denne måde, vil du være i stand til at lære eller forbedre dit spanske, mens du nyder en unik oplevelse i Buenos Aires.

Undervisningen tager 4 timer og leveres fra mandag til fredag ​​på MA Spanish School i reducerede grupper på op til 8 studerende. Disse gruppe klasser vil blive kombineret med individuelle lektioner, så du kan forstærke dine svagheder, og vi kan besvare dine forespørgsler på en på én møde.

Spanish School 's lærere er højt kvalificerede og har en stor erfaring i at undervise i spansk som andetsprog. Derfor vil de klasser være interaktiv og frem for alt underholdende!

Undervisningen kan være til stede både i morgen og eftermiddag, så de vil ikke overlappe med aktiviteterne i dit program.


HVAD BETYDER DET MA program for frivillige i ARGENTINA Inkluderer?


• Tilpasset frivillig anbringelse, der specifikt opfylder dine behov og mål

• Officielt Mente Argentina Volunteer Certificate

• Eksklusiv Overnatning i de bedste områder i Buenos Aires: Palermo, Belgrano, Barrio Norte eller Recoleta

• Velkommen vejledning & Orientering

• Lufthavn Pick Up

• Lufthavn Drop Off

• Gratis Cell Phone

• Fuld adgang til Mente Argentina Tours & Aktiviteter

• Mente Argentina Discount Card

• Mente Argentina Welcome Kit (rygsæk, insider 's city guide, kort, og mere)

• Tango Lessons

• Health Club Medlemskab: Gratis Gym medlemskab inkluderet

• Mente Argentina On-site assistance & Support Services 24/7

• Samtale Exchange Partner

Regelmæssig Program: 4 uger - 8 uger - 12 uger - 18 uger

Startdato: Hver mandag hele året

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Mente Argentina »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
4 - 18 uger
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date