Fransk bageri Arts Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøgleinformation
Campus placering
Yssingeaux, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 9.130 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* nettopriser
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
I dette intensive, praktiske program lærer du af - og arbejder med - nogle af de bedste kokke, der opererer inden for det franske bageri.
Du vil tilberede almindelige, traditionelle og specielle husholdningsmaskiner, mens du også har mulighed for at skabe surdej eller puff viennoiseries.
Med anvendt teori spredt over hele programmet plus virksomhedsbesøg og sessioner dedikeret til design og fotografering, vil programmet udstyre dig med en viden om bagning og wienerbrød, der er et perfekt fundament for din fremtidige karriere
Job- og karrieremuligheder:
- Entreprenør
- Bager
- Bageri design
- Bageriproduktion
- Catering
Programstruktur:
- Fransk bageri og kunstnerisk bageri - 3 uger
- Fransk Viennoiserie - 3 uger
- Bageri Snacking - 1 uge
- Konditorteknikker i bageri - 1 uge
Varighed: 2 måneder
Indgangskrav:
Ingen tidligere grad eller erfaring krævet
18 år minimum
Fransk A2
Næste indtagelse - 25. maj 2021