Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor skal du lære fransk sprog?

Mere end 200 millioner mennesker taler fransk på verdensplan.

 • Fransk er et officielt sprog i 29 lande, hvoraf de fleste er medlemmer af Fransktalende, fællesskabet af fransktalende lande.
 • Det tales som første sprog i Frankrig, det sydlige Belgien, det vestlige Schweiz, Monaco, visse dele af Canada og USA, og af forskellige fællesskaber andre steder.
 • Ifølge en demografisk fremskrivning ledet af Université Laval og Réseau Démographie de l'Agence Universitaire de la Francophonie, vil de samlede franske talere tælle omkring 500 millioner mennesker i 2025 og 650 millioner mennesker i 2050.
 • Frankrig er et af de førende økonomier i Europa.
 • Fransk er det næstmest lært fremmedsprog efter engelsk, og den sjette mest talte sprog i verden.
 • Evnen til at tale fransk og engelsk er en fordel på det internationale jobmarked. Kendskab til fransk åbner dørene til franske virksomheder i Frankrig og andre fransktalende dele af verden (Canada, Schweiz, Belgien, og det afrikanske kontinent). Som verdens femte største økonomi og tredje-ranking destination for udenlandske investeringer, Frankrig er en vigtig økonomisk partner.
 • Fransk er det internationale sprog for madlavning, mode, teater, billedkunst, dans og arkitektur. Kendskab til fransk giver adgang til store værker af litteratur i den oprindelige franske, samt film og sange. Fransk er det sprog, Victor Hugo, Molière, Léopold Sendar Senghor, Edith Piaf, Jean-Paul Sartre, Alain Delon og Zinedine Zidane.
 • Frankrig er verdens førende turistmål, og tiltrækker næsten 80 millioner besøgende om året. Evnen til at tale selv lidt fransk gør det så meget sjovere at besøge Paris og alle regioner i Frankrig.
 • Taler fransk åbner studiemuligheder på anerkendte franske universiteter og handelshøjskoler sorteret blandt de bedste videregående uddannelsesinstitutioner i Europa og verden. Studerende med et godt niveau af fransk er berettiget til franske offentlige tilskud til at tilmelde sig postgraduate kurser i Frankrig i den disciplin efter eget valg og kvalificere sig til internationalt anerkendte grader.
 • Fransk er både et arbejdssprog og et officielt sprog i FN, EU, UNESCO, NATO, Den Internationale Olympiske Komité, Den Internationale Røde Kors og internationale domstole.
 • Fransk er et let sprog at lære.
 • French er en god base for at lære andre sprog, især romanske sprog (spansk, italiensk, portugisisk og rumænsk) samt engelsk, da halvtreds procent af aktuelle engelske ordforråd stammer fra fransk.
 • Få bedre jobmuligheder - Der er stigende efterspørgsel af franske Sprog Eksperter i Indien i forskellige brancher som finans, regnskab, Technology, teknisk support, IT / ITES, turisme og uddannelse.
 • Først og fremmest lære fransk er glæden ved at lære en smuk, rig, melodisk sprog, ofte kaldet kærlighedens sprog.

Professionelle Kurser i fransk sprog på LANGÉCOLE

 • Alle partier er 4-6 timer om ugen. Klasser er udført på vores Bangalore, Delhi, Hyderabad og Mumbai-centre i weekender og hverdage.
 • Alle klasser er dynamiske og stimulere eleverne til at kommunikere på det sprog, de lærer.
 • Alle vores foredrag udføres af indfødte eller tosprogede fagfolk med erfaring i udlandet.
 • Vores kurser bliver undervist i en hurtig sporet vej og med det mål at opnå og videregive DELF & DALF certificeringer.

FRANSK - A1.1

I dette kursus vil den studerende introduceret til fransk sprog og meget grundlæggende udtryk, alfabeter og grammatik. Eleverne skal lære begynderniveau dagligdags udtryk i fransk sprog med brug af grammatik og verber. De kan begynde at forstå lyden og kan præsentere sig med meget grundlæggende udtryk.

FRANSK - A1.2

Ved udgangen af ​​dette niveau, kan eleverne forstå og anvende velkendte dagligdags udtryk og meget enkle ytringer rettet mod opfyldelse af behov for en konkret type. Kan præsentere sig / selv og andre og kan stille og besvare spørgsmål om personlige detaljer såsom hvor han / hun bor, mennesker han / hun kender og ting, han / hun har. Kan interagere på en enkel måde forudsat den anden person taler langsomt og tydeligt og er parat til at hjælpe.

FRANSK - A2.1

I dette kursus vil den studerende introduceret til fransk sprog sætninger og hyppigt anvendte udtryk, der omhandler forhold af umiddelbar relevans. Eleverne skal lære det franske sprog med brug af grammatik og verber i forskellige tider. De kan starte kommunikationen i enkle og rutinemæssige opgaver udtryk.

FRANSK - A2.2

Ved udgangen af ​​dette niveau, kan eleverne forstå sætninger og hyppigt anvendte udtryk, der omhandler forhold af umiddelbar relevans (f.eks meget grundlæggende personlige og familiemæssige oplysninger, indkøb, lokal geografi, beskæftigelse). De kan kommunikere i enkle og rutinemæssige opgaver, der kræver en enkel og direkte udveksling af information om velkendte og rutineprægede forhold. I slutningen, kan de studerende også med enkle udtryk beskrive aspekter af hans / hendes baggrund, nærmiljø og sager på områder af umiddelbare behov.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra LangÉcole - A School of Languages »

This course is Campusbaseret
Start Date
Juli 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date