Fransk Pastry Arts Diploma
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøgleinformation
Campus placering
Yssingeaux, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
8 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 26.390 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* nettopriser.
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Med et højt kvalificeret fakultet med indflydelsesrige konditorer, Meilleurs Ouvriers de France og verdensmestere i deres disciplin, er dette en ægte topklasse inden for konditori. Det er et must for enhver, der brænder for fransk wienerbrød og desserter, såvel som dem, der søger at fremme deres karriere eller blive iværksættere.
Undervist i seks intensive og meget fordybende måneder lærer du alle teknikkerne - traditionel og moderne - der adskiller fransk konditori fra resten. Du laver wienerbrødbuffeter og cocktails, gastronomiske desserter, klassiske og moderne ent-remets, petits fours og chokoladestykker, blandt andre mundvandende kreationer.
Job- og karrieremuligheder:
- Entreprenør
- Konditor / konditor
- Konditor instruktør
- Catering
- Chef for kager
- Madskribent og kritiker
Varighed: 6 måneder obligatorisk praktikperiode på 2 måneder
Programstruktur:
- Franske konditorier Fundamentals - 10 uger
- Tea Time & Travel Cake - 1 uge
- Bread & Viennoiserie - 1 uge
- Entréer, individuelle kager og sunde desserter - 4 uger
- Restaurantdesserter - 1 uge
- Chokolade og konfekture - 2 uger
- Ice Cream & Sorbet - 1 uge
- Kunstnerisk wienerbrød & buffeter - 2 uger
Adgangskrav:
Ingen tidligere grad eller erfaring krævet
til standardeksamener
18 år minimum
At tale flytning på engelsk
Datoer: Fra 9. november 2020 - 23. april 2021 / Fra 1. marts 2021 til 30. juli 2021