I vores diplomuddannelser vil du lære store ord!

Du vil modtage takket være de mindste grupper med kun 3-6 personer optimal Diploma forberedelse - ideel for alle dem, der ønsker at opnå personlig pleje af specialister ved at vælge værdi, der er sikker kørte til målet takket være mange års erfaring og Expertentätigkeit!

Kursets indhold og læring

Lektionerne er fokuseret på de geprüften sproglige færdigheder: tekst og Hörverstehen, tale, skrive og grammatik. Du får flere gange muligheden for at simulere forskellige Prüfungsteile under real Prüfungsbedingungen. Vi er stolte over, at succesraten af ​​vores kursister har stabiliseret sig på tæt på 100%!

De eksamensbeviser

         Den vigtigste internationale rolle har DELF og DALF eksamensbeviser af Centre d'Etudes internatio-nalt Pédagogiques, CIEP. TCF (test de connaissances du français) er ikke en egentlig eksamensbevis, men en opgørelse af de færdigheder af kandidaterne. For erhvervslivet eksamensbeviser et separat informationsark er opnåelige.

Intensitet og Kurslängen

Kurser er sædvanligvis 1 eller 2 gange om ugen i stedet og tage, afhængig af intensiteten af ​​16, 24 eller 32 uger.

Overvåget Übungsstunden

At internsivieren dit kursus fortsætter, arbejder du i tillæg til din kursus 1x eller 2x om ugen på egen hånd på skolen under tilsyn af en kompetent lærer. For dette, tage dine ting med sig selv, for eksempel, ben dit hjemmearbejde. Priserne inspirerer denne Übungslektionen se KOMBI. Modtag detaljerede oplysninger om særskilt ark th «Übungsstunden".

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Sprachschule Schneider »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
16 - 32 uger
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date