Fra risiko for modstandskraft gennem uddannelse

Oranim Academic College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fra risiko for modstandskraft gennem uddannelse

Oranim Academic College

Oranim College

Om uddannelsen

Risiko og Resilience gennem uddannelse er en Graduate Summer Program for internationale og lokale studerende, der tilbydes af Oranim Academic Seminarium, Israel. Foregår på engelsk, programmet er et samarbejde af den internationale skole og Det Naturvidenskabelige kandidatstudier.

Undervisere er de vigtigste sociale aktører i at fremme modstandskraft for udsatte børn og unge. Dette program giver graduate uddannelse og specialisering for studerende og fagfolk inden for risiko og fremme af modstandskraft gennem uddannelse. Eleverne får forståelse for og ekspertise i det brede spektrum af risici og modstandsdygtighed processer sammen erhvervelsen af ​​interventionsredskaber og pædagogik designet til at aktivere nye modstandskraft.

Programmet fokuserer på fire primære emner: Børnemishandling - Børns rettigheder Barndom Fattigdom - Breaking the fattigdom cyklus Kriminalitet og Deviance - Kriminalitetsforebyggelse, intervention og rehabilitering Kulturel og etnisk marginalisering - Inklusion, multikulturel uddannelse for hvert emne, det fulde spektrum af feltet fra risiko for modstandskraft vil blive behandlet.

Curriculum Struktur:

One-måneders program fra 9 juli - 3 august, 2017 Programmet vil omfatte 2 to-ugers sessioner: 9 Juli - 20, 2017 juli 23- 3. august kan 2017 studerende tilmelder sig til et to-ugers session eller for på en måned program. Hver to-ugers session vil fokusere på to af de vigtigste program emner og vil omfatte: Forelæsninger Workshops To dages feltstudie Symposium Den fulde, en-måneders program er 112 akademiske timer (fire israelske akademiske kreditter). Hver to-ugers session er 56 akademiske timer (to israelske akademiske kreditter).

Fakultetet

Akademisk Direktør for "Risk og modstandskraft gennem uddannelse" - Laura I. Sigad, Ph.D., Det kandidatstudier, Oranim College

Laura I. Sigad er en antropolog, hvis forskning interesser og publikationer omfatter almen risiko og modstandsdygtighed i barndom og ungdom; insider perspektiver på børnemishandling og omsorgssvigt, kulturelle sammenhænge og børnemisbrug, identitet forhandlingerne om indvandrer- og mindretal børn og unge, barndom og fattigdom. Dr. Sigad er oprindeligt fra New York City og er uddannet fra University of Michigan. Hun fik sin PhD fra University of Haifa. Dr. Sigad er lektor og underviser i Faculty of kandidatstudier inden departementerne Uddannelse for udsatte børn, Pædagogisk rådgivning og Master Teach, kurser om: Sociale og Antropologiske aspekter af børns rettigheder i multikulturelle samfund; Barndom: Risiko og Resilience; de forbindelser og myter af indvandring og kriminalitet; Uddannelse i Diverse og multikulturelle samfund; Fattigdom i barndommen og Betydning for Uddannelse og kvalitativ forskning Methods.Mail

Direktør for International Programs - Ms Gabi Farberov, International School, Oranim College

Gabi Farberov udvikler og dirigerer internationale studerende programmer for teenagere, universitetsstuderende, unge voksne og familier fra Israel, FSU, Tyskland og USA. Ms Farberov er oprindeligt fra Letland og er uddannet på Hebrew University of Jerusalem. Hun er lektor i inkluderende undervisning og Fællesskabet Institut på Oranim og underviser på: jødiske samfund i verden, Indvandrere og Experiential Education, Identitet og Leadership.

Forskning

Programmet er funderet i teoretiske research.Program fakultet kommer fra en række disciplinære områder i relation til risiko og modstandsdygtighed i barndom og ungdom. Forskning spænder over en bred vifte af discipliner, der kombinerer teoretisk, empirisk og anvendt forskning på både mikro- og makroplan.

Indlæggelser

Vi er glade for, at du er interesseret i at anvende til sommerprogrammet, Fra Risiko for modstandsdygtighed gennem Uddannelse på Oranim Academic College of Education, Israel.

Den kommende program vil blive gennemført fra 9 juli-3 August, 2017 og omfatter to valgfrie to-ugers sessioner. Du kan tilmelde dig til en to-ugers session eller for en måned program.

Tilmelding begynder den 1. januar 2017 og slutter den 15. maj 2017.

Udfyld ansøgningsskemaet. Efter modtagelsen af ​​din ansøgning, vil vi kontakte dig for at arrangere en personlig samtale med Academic Director af programmet (via Skype for kandidater, der bor uden for Israel).

Studieafgift og Student Services

 • Fuld måneders program (112 akademiske timer) - $ 3500
 • To-ugers program (56 akademiske timer) - $ 1800

Undervisningen omfatter:

 • Akademiske kurser: foredrag, workshops, feltstudie, symposium
 • Studenterservice: gratis trådløs internetadgang, bibliotek tjenester, on-campus sikkerhed

Der er en $ 200 gebyr refunderes ikke registrering.

Deltagerne skal betale fuldt ud, og at præsentere dokumentation for sygeforsikring i Israel for varigheden af ​​programmet på Oranim senest 15 juni 2017.

Valgfri

 • Dagstur / s- $ 100 per dag (Inkluderer transport, tour guide, entré)
 • Hebraisk kursus - $ 150 (6 lektioner i løbet af 2 uger)
 • Arabisk kursus - $ 150 (6 lektioner i løbet af 2 uger)
 • Sygesikring - $ 2 per dag
 • Oranim sovesale

Omkostninger per 2 uger:

 • For én person i en dobbelt værelse 100 $
 • Elektricitet (ca.) - $ 15

Omkostninger per måned:

 • For én person i dobbeltværelse - $ 200
 • Elektricitet (ca.) - $ 25
 • Prisen inkluderer: Elkedel, komfur, grundlæggende køkkenredskaber, køleskab.
Oranim College
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
2 - 4 uger
Fuldtid
Price
Pris
3,500 USD
Fuld måneders program
Information
Deadline
Locations
Israel - Haifa, Haifa District
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Israel - Haifa, Haifa District
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen