Filter
Foundation Year
Uganda Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Uganda tilbyder bachelorer programmer.

Studerende, der ikke er helt klar til at begynde en bachelor-grad program kan ønsker at tage et fundament år. Dette program introducerer enkeltpersoner til en bred vifte af emner og forbereder dem til en fire-årig kollegium pensum.

Uganda er vært det ældste universitet i Øst-og Centralafrika, hvilket er Makerere University. Dette universitet har været centrum for akademisk excellence i flere årtier for ikke kun ugandere studerende, men også andre studerende i regionen. Uganda har over 30 offentlige universiteter.

Universiteter for bachelorgrad i Uganda. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Uganda her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Cavendish University Uganda

Lag grundlaget for din uddannelse med Cavendish University Uganda Foundation Program. Få den fagspecifikke viden og færdigheder til at holde dig et skridt foran dine jævn ... [+]

. Fundament

Lag grundlaget for din uddannelse med Cavendish University Uganda Foundation Program. Få den fagspecifikke viden og færdigheder til at holde dig et skridt foran dine jævnaldrende, når du begynder din rejse til succes.

Fonden program er beregnet til studerende, der har gennemført den Uganda Advanced Certificate of Education (UACE) eller tilsvarende, men ikke nå tilstrækkeligt høje karakterer til at tilmelde til eksamensbevis programmer. Det er også beregnet til studerende fra lande, hvis gymnasiale kvalifikationer ikke anses for at svare til UACE. Kurser lægger vægt på generelle principper og anvendelse.

Karrieremål

At forberede eleverne til indgangen til bacheloruddannelser og dermed:... [-]

Uganda Kampala
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk