Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

Et fundament årig ​​diplomuddannelse kan være det ideelle valg for dem, der er usikker, hvis kollegiet er rigtige for dem eller for dem, der ønsker at gøre godt i deres resterende universitetsstudier. Det er ideelt for dem, der for nylig har afsluttet deres studentereksamen eller GED.

Hvad er fundament år diplomuddannelser?

Fundamentet årig ​​diplomuddannelse er beregnet til at lette en studerende fra high school pensum i den strenge og mere udfordrende kollegium atmosfære. Det kan hjælpe til at forberede de studerende til at færdiggøre deres kommende år på college i en mere vellykket måde.

Hvad er fordelene ved at få et fundament år Diploma?

Studerende, der tilmelder i denne type program vil tjene et helt år 's værd af kollegium kredit. Imidlertid er programmet designet til at løse specifikke studerendes behov.

Hvor meget koster det at få et fundament år Diploma?

Omkostningerne ved disse programmer tendens til at være omtrent det samme som et første skoleår på et universitet eller af valg. Dog afviger omkostningerne betydeligt fra den ene skole til den næste.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente af en fond årig ​​diplomuddannelse?

Et fundament årig ​​diplomuddannelse isn 't kommer til at hjælpe eleverne til at få et job, men snarere forbereder dem til at fortsætte deres uddannelse.

Hvorfor Get It Online?

Mange studerende ønsker at vide, hvis de kan gøre godt i college, før de tilmelder. Kom dit eksamensbevis online kan hjælpe dig med at bevare din nuværende tidsplan, mens du tjener kollegium kredit.

Hvor kan man få et fundament år Diplom

Mange gymnasier og universiteter tilbyder denne type program, men ikke alle gør. Generelt er det et program designet til at opfylde en individuel 's behov.

Sådan ansøger du om et fundament år Diplom

Søg efter dit program nedenfor og kontakte indlæggelser kontor på skolen efter eget valg. Udfyld formularen her for at komme i gang.

 

 

Læs mere

Stiftelsen I Kunst Og Design

London College of Contemporary Arts
på universitet Fuldtid 9 måneder February 2018 Det Forenede Kongerige London

Fonden Kunst og Design program giver de studerende med en værdifuld indføring i en bred vifte af kreative fag. [+]

Fonden Kunst og Design program giver de studerende med en værdifuld indføring i en bred vifte af kreative fag.

Dette program vil blive undervist i samarbejde med LSBF akademisk fakultet. Det er akkrediteret af Edexcel, Storbritanniens største ordregivende myndighed og det giver høj kvalitet, professionel og nyskabende programmer, almindeligt kendt og respekteret af arbejdsgiverne.

Minimum alder: UK / EU-studerende - 16 år, Internationale studerende - 18 år Engelsk sprogfærdighed: IELTS 5,0 eller tilsvarende (med en komponent på 4,5) Alternativ: For modne studerende med få eller ingen formelle kvalifikationer skal gælde med oplysninger om alder, erhvervserfaring, herunder eventuelle frivillige arbejde, og alle andre relevante erfaringer siden forladt skolen. Portefølje af arbejde relevant for område af undersøgelsen [-]

Pathway Til Bachelor Of Arts (BA) I International Management Program

New European College
på universitet Fuldtid 2 semestre February 2018 Tyskland München

Den Pathway Program er designet til at introducere dig til en verden af ​​at studere på universitetsniveau på engelsk. Det er den vej for studerende, der ikke opfylder adgangskravene for den bacheloruddannelse, at komme ind på bacheloruddannelsen efter 2 semestre [+]

Den Pathway Program er designet til at introducere dig til en verden af ​​at studere på universitetsniveau på engelsk.

Det er den vej for studerende, der ikke opfylder kravene til bacheloruddannelsen adgangskrav, at komme ind på bacheloruddannelsen efter 2 semestre.

Emnerne i programmet omfatter Introduktion til Forretning Matematik, Business engelsk og tysk.

Fokuseret på internationale ansøgere, den vellykkede afslutning af dette program garanterer din placering ind i vores Bachelor of Arts program, og giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med livet som studerende i den smukke by München.

Hvem er det egnet til?

Studerende, der ikke opfylder kravene til bacheloruddannelsen adgangskrav kan tilmelde sig dette program. En vellykket garantier færdiggørelse progression ind i vores bacheloruddannelse.... [-]


Internationalt Fundamentprogram

University of Edinburgh
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Edinburgh

Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved University of Edinburgh.

[+]

Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved University of Edinburgh.

Alle kurser inden for International Foundation Programmet er designet til at sikre, at du har den bedst mulige start på dit universitets lærerfaring. Som kurser fremskridt, vil deres akademiske, individuelle undersøgelse og vurderingskrav gradvist blive tættere på dem, du vil opleve i dit første studieår.

"IFP forbereder eleverne akademisk og socialt på universitetet, samtidig med at de skaber et behageligt samfund, der fremmer forskelligartet læring. Jeg holder stadig i tæt kontakt med de venner, jeg lavede under min tid i dette kursus. Kurset forberedte mig absolut til de strenge akademikere og de ansvar, der fulgte med selvstændig levevis. Det gav grundlag for, at jeg med sikkerhed kunne begynde mit første år, forbedrede kommunikationsevner, som jeg har brugt gennem hele min universitets karriere, og tillod mig at forstå, hvorledes jeg bedst forstærker mit akademiske potentiale inden for det læringsmiljø, der ydes af universitetet. At gå gennem Edinburghs gader er simpelthen nok til at gøre et smil, og det giver derfor en fremragende elevoplevelse. " Fra: Japan Uddannet fra IFP: 2013 I øjeblikket studerer: MA International Relations... [-]


University Of London Internationale Fundament Program

MPW
på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Cambridge London + 1 mere

Som en godkendt institution til at undervise University of London International Foundation program, MPW London og Cambridge giver en ideel rute at udstyre internationale studerende med de færdigheder og viden, der kræves for rigor af bachelor studie. Denne et-årige program er struktureret med en stærk vægt på udvikling af faglige færdigheder og opfordrer også aktiv læring ved at engagere med relevante og aktuelle emner. [+]

Som en godkendt institution til at undervise University of London International Foundation program, MPW London og Cambridge giver en ideel rute at udstyre internationale studerende med de færdigheder og viden, der kræves for rigor af bachelor studie.

Denne et-årige program er struktureret med en stærk vægt på udvikling af faglige færdigheder og opfordrer også aktiv læring ved at engagere med relevante og aktuelle emner.

Klasseundervisning understøttes af omfattende undersøgelse materialer og ressourcer, der er udviklet af University of London herunder adgang til det virtuelle læringsmiljø.

Dette kursus består af fire moduler: en obligatorisk og tre valgfri.... [-]


Business Administration Fundament Program

ONCAMPUS
på universitet Fuldtid 1 år January 2018 Det Forenede Kongerige Cambridge

[+]

. Forstå årsagerne til likviditetsproblemer Være i stand til at foreslå, hvordan en virksomhed kan forbedre sin likviditet 9. Introduktion til Financial Accounting Læs, forstå og analysere regnskaber Demonstrere en bevidsthed om regnskabsmæssige problemer og de underliggende økonomiske faktorer, der genererede dem Forbered en balance Forbered en resultatopgørelse Forbered en pengestrømsopgørelse Forstå og optage gæld (løbende, obligationer, leasing), aktiver og varebeholdninger 11. Motivation Prøve Tidsplan [-]

Internationalt Fundamentprogram

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI
på universitet Fuldtid 1 år January 2018 Kenya Nairobi

Det Internationale Fondsprogram er af et akademisk års varighed og forbereder de studerende til vores bacheloruddannelser. [+]

* Edulink International College Nairobi arbejder i partnerskab med University of Northampton, UK

Det Internationale Fondsprogram er af et akademisk års varighed og forbereder de studerende til vores bacheloruddannelser. Det giver en bro til dem, der har gennemført 12 års skolegang med en god skoleafgangskompetence, men har ikke kvalifikationerne til direkte adgang til en af ​​vores uddannelseskurser. Dette program ville også være yderst værdifuldt for dem, der tog A-niveauer eller tilsvarende, men hvis karakterer kunne være faldet under forventningerne til at kvalificere sig til et bachelorprogram.

Dette program introducerer eleverne til vores undervisnings- og vurderingsmetoder, fremhæver betydningen af ​​selvstændig læring og lægger grunden til et lærercentreret miljø, hvor eleverne er aktive i at fremme deres egen uddannelse. ... [-]


Akademisk Kløftår

Tel Aviv University
på universitet Fuldtid 1 år July 2018 Israel Tel Aviv

Hvis du endnu ikke er en bachelorstuderende, men ikke kan vente med at komme til Tel Aviv, skal du være med til dit første år på college i TAU International! Academic Gap År studerende er integreret med resten af ​​det år lange studie i udlandet programmer for kursusaktiviteter og aktiviteter, men modtage ekstra støtte fra vores erfarne programmedarbejdere. [+]

Om

Et varmt og rummeligt samfund er dannet inden for sovesale studerende holder ofte potluck middage, eftermiddag kaffepauser, sen nat diskussioner og fødselsdagsindkomster.

TAU er kendt for sit aktive studieliv med et omfattende udbud af klubber og atletiske foreninger til at deltage og regelmæssige kulturelle arrangementer. Derudover arrangerer TAU International regelmæssigt arrangementer for internationale studerende regelmæssigt i løbet af det akademiske år.

Boliger $ 6.000 I alt ** $ 19.010

* Ansøgningsgebyr kan ikke refunderes

** Priserne er relevante for bekræftelser inden for den nævnte frist. Priserne på boliger forbi deadline kan være højere... [-]


Videnskaber - International Fundament år

DIFC Ireland
på universitet Fuldtid 7 - 9 måneder January 2018 Irland Dublin Cork Det Forenede Kongerige London + 3 mere

Den perfekte forberedelse kursus for internationale studerende i håb om at fuldføre en bred vifte af naturvidenskabelige uddannelser i hele Irland, Storbritannien, USA og Australien. [+]

Den perfekte forberedelse kursus for internationale studerende i håb om at fuldføre en bred vifte af naturvidenskabelige uddannelser i hele Irland, Storbritannien, USA og Australien.

Vores partneruniversiteter erkende, at NCUK ify kurset opfylder deres adgangskrav til internationale studerende. Derfor 100% af de studerende, der bestå vores Foundation År program vil opnå en plads i en relevant grad med en af ​​vores partner universiteter.

Hvilke fag skal jeg studere?

Engelsk til akademiske formål (Core) ESAP for Science / Sundhed Studies Matematik for Science Science - to emner: Kemi og Biologi på 4 timer / uge hver IKT Class Pastoral pleje / progression rådgivning ... [-]

Pre-universitet Fundament Program

James Cook University Singapore
på universitet Fuldtid 8 måneder November 2018 Singapore

Fundamentet program giver en mulighed for studerende, der ikke opfylder vores strenge adgangskrav til en bachelorgrad for at opgradere deres færdigheder gennem en pre-universitet post program. [+]

Instituttets program giver en mulighed for studerende, der ikke opfylder vores strenge adgangskrav til en bacheloruddannelse til at opgradere deres færdigheder gennem en pre-universitet entry program.

Formålet med fonden er at give en alternativ vej til videregående uddannelse for studerende, der er ugunstigt stillet ved deres geografiske placering, familiesituation, uddannelse historie eller andre omstændigheder. Det udstyrer de studerende med de færdigheder og evner til at indtaste videregående studier. Programmet fokuserer på adgang til bachelor-grader i Forretning og Miljøvidenskab, Psykologi og informationsteknologi.

Emner Engelsk Fundamentals 1 Kommunikation på tværs af kulturer Statistik Kritisk tænkning Introduktion til Learning and Development Introduktion til Matematik økonomi Menneskelig perspektiv på verden Geografi Introduktion til informationsteknologi Engelsk Fundamentals 2 Kemi# #Enbart studeret, hvis Bachelor of Education (Early Childhood Education) er valgt som en bacheloruddannelse. Påbegyndelse af klasser er underlagt mindste studentenumre. Studieafgifter Indenlandsk * S $ 11,770 International S $ 12,840 ... [-]

Forretningsgrundlag

EU Business School
på universitet Fuldtid 2 semestre September 2018 Spanien Barcelona Schweiz Genève Montreux Tyskland München + 5 mere

Business Foundation-programmet (BF) er en to-semesters kursus (60 ECTS), der fungerer som en bro til det første år af EU 's bacheloruddannelser (BBA / BA / BS). [+]

Hvad er Business Foundation Program?

The Business Foundation Program) BF) er en to-semesters kursus (60 ECTS), der fungerer som en bro til det første år af EU 's bacheloruddannelser (BBA / BA / BS) og en fuldstændig forberedelse til bachelor business uddannelser på verdensplan. Studerende vil styrke deres akademiske, kommunikation og business engelskkundskaber, mens han studerede ledelse og marketing koncepter. Efter en vellykket afslutning af det BF-programmet, er studerende automatisk optaget i det første år af enhver EU Business School bacheloruddannelse.

Hvorfor er Business Foundation Program rigtige for dig?

Mange dimitteret high-school studerende ønsker at tilmelde sig et internationalt akkrediteret bacheloruddannelse, men mangler den nødvendige baggrund eller færdigheder til at gøre det. Business Foundation programmets mål er at "bygge bro" for håbefulde kandidater. Det giver dem mulighed for at erhverve den nødvendige viden og sprog base at suceed i ethvert krævende bacheloruddannelse, herunder vores egen. Hvis du ønsker at forfølge en internationalt fokuseret virksomhed grad, men har brug for lidt hjælp med sproget eller bringe dit niveau af viden om erhvervslivet op, dette program er for dig.... [-]


Fundament Program

University of New York in Prague (UNYP)
på universitet Fuldtid 1 semester September 2018 Tjekkiet Prag

Programmet sigter mod at forbedre ansøgerens kendskab til engelsk, som er nødvendig for adgang til UNYP at opnå yderligere videregående uddannelse. Dette kursus fører ikke til at opnå en bachelorgrad. [+]

Foundation-programmet Formålet med programmet

Programmet sigter mod at forbedre ansøgerens kendskab til engelsk, som er nødvendig for adgang til UNYP at opnå yderligere videregående uddannelse. Dette kursus fører ikke til at opnå en bachelorgrad.

Indlæggelser

Ansøgere til bachelorstuderende, der opnåede en score mellem 49 og 69 ud af 120 point i universitetets indgangen test af engelsk afholdt den UNYP (eller tilsvarende i tilfælde af andre internationalt anerkendte engelske undersøgelser, som er angivet nedenfor, eller efter godkendelse og vurdere den faglige rådgiver for instituttet programmet og rektor efter godkendelse), og som opfylder alle andre krav til optagelse på fakultetets ledelse kan betinget optaget at studere i Foundation programmet.... [-]


Business Foundation Programme

ISC Paris Business School
på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder January 2018 Frankrig Paris

Business Foundation Programme (BFP), undervises på engelsk eller fransk, tilbyder dig en struktureret vej til en videregående uddannelse, hvor du vil tilegne sig de grundlæggende elementer i ledelse, sprog og kulturelle færdigheder til at forfølge en virksomhed grad. For at gøre dette, vil du også modtage vejledning og retning for at opnå både dine faglige og personlige ambitioner. [+]

La Rochelle Business School og ISC Paris Alliance BFP giver dig en enestående mulighed for at studere i Paris eller La Rochelle i to førende institutioner. Udover at lære forretningsmæssige grunde og forbedre dine sprogkundskaber, vil vores uddannelsesmæssige tilgang hjælpe dig med at identificere og vælge den bedste gradssti, der passer til din profil og fremtidige karrieremuligheder. Business Foundation Programmets centrale mission er at give dig en alternativ rute til en vellykket international forretnings karriere. Vores ekspertfakultet og fundamentsteam er forpligtet til at støtte dig gennem individuel coaching, rådgivning og karrierevejledning. Vi tror på, at din personlige og faglige udvikling er nøglen til at øge din karriere. Den intensive sprog- og forretningsforberedelse sammen med orientering og personlig støtte til livet på en handelsskole hjælper dig med at træffe et velinformeret valg og få direkte adgang til bachelor- og kandidatgrad efter eget valg, enten på engelsk eller på fransk, i en af ​​de to Top franske erhvervskoler. Her er din chance for at opleve en rejse til din fremtidige karriere ved Europas vejkryds!... [-]


Fundament I Videnskaben

AIMST University
på universitet Fuldtid 1 år April 2018 Malaysia Kuala Lumpur Kedah + 1 mere

[+]

fundament i videnskaben PROGRAM DETALJER bachelor i medicin & bachelor for kirurgi (MBBS)

[-]

Bachelor Foundation år

Groupe Sup de Co La Rochelle
på universitet 1 år February 2018 Frankrig La Rochelle

Bachelor Foundation Year er designet til studerende, der har en high-school-kvalifikation (eller international tilsvarende) og er især rettet mod studerende, der ønsker at ændre deres valg af studieforløb midt i akademiske år og internationale studerende i det sydlige Halvkugle hvis akademiske år slutter i december. [+]

Bachelor Foundation Year er designet til studerende, der har en high-school-kvalifikation (eller international tilsvarende) og er især rettet mod studerende, der ønsker at ændre deres valg af studieforløb midt i akademiske år og internationale studerende i det sydlige Halvkugle hvis akademiske år slutter i december. I slutningen af ​​dette 6-måneders program har du mulighed for at deltage i år 2 på et af følgende programmer hos Groupe Sup de Co La Rochelle: Bachelor i Business , Bachelor i turisme og gæstfrihed , BBA La Rochelle.

Bachelor Foundation Year er designet til studerende, der har en high-school-kvalifikation (eller international tilsvarende) og er især rettet mod:... [-]


Bachelor Individuelle Studier I Udlandet

Burren College of Art
på universitet Fuldtid September 2018 Irland Galway

Studieophold i udlandet hjælper dig med at udvikle nye perspektiver på, hvem du er som kunstner, og at se din kunst og dig selv gennem nye øjne. BCA tilbyder en transformative oplevelse for det spirende kunstner, stripning væk støj, rod og distraktion af hverdagens byliv at give mulighed for en større udforskning af kreativitet. [+]

Hvis du er klar til at træde væk fra mainstream kunstskole erfaring, så velkommen til Burren College of Art.

Studieophold i udlandet hjælper dig med at udvikle nye perspektiver på, hvem du er som kunstner, og at se din kunst og dig selv gennem nye øjne. BCA tilbyder en transformative oplevelse for det spirende kunstner, stripning væk støj, rod og distraktion af hverdagens byliv at give mulighed for en større udforskning af kreativitet.

Med en maksimal kollegium indskrivning af 55 studerende, den intime samfund af bachelor-og kandidatstuderende, fakultet, kunstnere-i-beboere og besøgende kunstnere skaber en spændende platform for diskussion, kunstnerisk samarbejde og tværfaglige udvekslinger.... [-]