Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

Et fundament årig ​​diplomuddannelse kan være det ideelle valg for dem, der er usikker, hvis kollegiet er rigtige for dem eller for dem, der ønsker at gøre godt i deres resterende universitetsstudier. Det er ideelt for dem, der for nylig har afsluttet deres studentereksamen eller GED.

Hvad er fundament år diplomuddannelser?

Fundamentet årig ​​diplomuddannelse er beregnet til at lette en studerende fra high school pensum i den strenge og mere udfordrende kollegium atmosfære. Det kan hjælpe til at forberede de studerende til at færdiggøre deres kommende år på college i en mere vellykket måde.

Hvad er fordelene ved at få et fundament år Diploma?

Studerende, der tilmelder i denne type program vil tjene et helt år 's værd af kollegium kredit. Imidlertid er programmet designet til at løse specifikke studerendes behov.

Hvor meget koster det at få et fundament år Diploma?

Omkostningerne ved disse programmer tendens til at være omtrent det samme som et første skoleår på et universitet eller af valg. Dog afviger omkostningerne betydeligt fra den ene skole til den næste.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente af en fond årig ​​diplomuddannelse?

Et fundament årig ​​diplomuddannelse isn 't kommer til at hjælpe eleverne til at få et job, men snarere forbereder dem til at fortsætte deres uddannelse.

Hvorfor Get It Online?

Mange studerende ønsker at vide, hvis de kan gøre godt i college, før de tilmelder. Kom dit eksamensbevis online kan hjælpe dig med at bevare din nuværende tidsplan, mens du tjener kollegium kredit.

Hvor kan man få et fundament år Diplom

Mange gymnasier og universiteter tilbyder denne type program, men ikke alle gør. Generelt er det et program designet til at opfylde en individuel 's behov.

Sådan ansøger du om et fundament år Diplom

Søg efter dit program nedenfor og kontakte indlæggelser kontor på skolen efter eget valg. Udfyld formularen her for at komme i gang.

 

 

Læs mere

Internationalt Grundår

Coventry University London
på universitet Fuldtid 3 semestre October 2018 Det Forenede Kongerige London

International Foundation Year er et tre-årigt program designet til at hjælpe internationale studerende med at lykkes i et britisk klasseværelse miljø og opfylder adgangskravene til bachelorstudiet. [+]

Den internationalt grundår er et tre-sigt program designet til at hjælpe internationale studerende med at lykkes i et britisk klasseværelse miljø og opfylder adgangskrav til bachelorstudiet.

Dine klasser spænder fra foredrag og workshops til interaktive aktiviteter og møder med gæstens højttalere. Du vil lære om vigtigheden af ​​at administrere ydeevne for at opnå succes i virksomheden, og du vil udforske initiativrige og kreative løsninger på forretningsproblemer. Du vil også studere de grundlæggende principper, koncepter og modeller for mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse og erhverve en række forretningsmæssige og centrale matematiske færdigheder relevante for bachelorstudiet ved Coventry University London. Programmet er modulært i struktur med akademiske emner, studiekompetencer og engelsksproglig uddannelse. Vores ekspertundervisning, små klassestørrelser og støttende miljø sikrer, at du får den specialiserede færdighed og viden, du har brug for til at lykkes i din grad på Coventry University London. ... [-]


Internationalt Grundår

University of Huddersfield
på universitet Fuldtid August 2018 Det Forenede Kongerige Huddersfield

International Foundation Year vil udvikle din akademiske viden og engelsksprogede færdigheder for at forberede dig til det første år af din valgte bachelorgrad. Dette er et tre-årigt program med et valg af fire ruter. [+]

Den International Foundation Year vil udvikle din akademiske viden og engelsk sprogfærdigheder til at forberede dig til det første år af din valgte bachelorgrad. Dette er et tre-årigt program med et valg af fire ruter.

Erhverv og lov, Hospitality and Tourism, Management, Marketing, Transport og Logistik

Det Internationale Institut for Business og Ret, Hospitality and Tourism, Management, Marketing eller Transport og Logistik vil forberede dig til en grad inden for områder som regnskab, finansiering og markedsføring.

Du vil studere kerne moduler, som er generelle fagfag, og rutemoduler, som er specifikke og vigtige for din akademiske udvikling.

Computing, Engineering og Science... [-]


Internationalt Grundår

Lancaster University International Study Centre
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Det Forenede Kongerige Lancashire

International Foundation Year forbereder dig til bacheloruddannelse på Lancaster. Du vil fokusere på engelsksproget, studiefærdigheder og akademiske moduler, og begynde at planlægge din fremtidige karriere. Efter dit fundamentår kan du gå videre til din valgte grad på Lancaster - en af ​​Storbritanniens top ti universiteter. [+]

Din grad forberedelse

International Foundation Year forbereder dig til bacheloruddannelse på Lancaster. Du vil fokusere på engelsksproget, studiefærdigheder og akademiske moduler, og begynde at planlægge din fremtidige karriere. Efter dit fundamentår kan du gå videre til din valgte grad på Lancaster - en af ​​Storbritanniens top ti universiteter.

Hvordan virker det?

Når du ansøger om det internationale studiecenter på Lancaster, vælger du en af ​​seks bachelor-uddannelsesbaner. Når du er accepteret til International Foundation Year, vil du modtage et betinget tilbud om at studere for din valgte grad ved Lancaster University efter vellykket gennemførelse af dit International Study Center-program. ... [-]


Stiftelsen I Kunst Og Design

London College of Contemporary Arts
på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Det Forenede Kongerige London

Stiftelsens kunst- og designprogram giver eleverne en værdifuld introduktion til en bred vifte af kreative discipliner. Studerende vil have mulighed for at udforske et interessepunkt i dybden, udvikle deres færdigheder, viden og forberede dem til videreuddannelse / karrieremuligheder verdener af kunst og mode. [+]

Stiftelsen i Kunst og Design

Stiftelsens kunst- og designprogram giver eleverne en værdifuld introduktion til en bred vifte af kreative discipliner. Studerende vil have mulighed for at udforske et interessepunkt i dybden, udvikle deres færdigheder, viden og forberede dem til videreuddannelse / karrieremuligheder verdener af kunst og mode.

Dette program vil blive undervist i samarbejde med LSBF akademiske fakultet. Det er akkrediteret af Edexcel, Storbritanniens største tildelende organ, og det tilbyder professionelle og innovative programmer af høj kvalitet, kendt og respekteret af arbejdsgiverne.

Kursus krav

1. Minimumsalder: UK / EU-studerende - 16 år, Internationale studerende - 18 år... [-]


Business Management Foundation Programme

ONCAMPUS
på universitet Fuldtid 1 år January 2019 Det Forenede Kongerige Cambridge

Der er fem akademiske veje at vælge imellem og du vil studere vejen passer bedst til din valgte progression grad. [+]

. Forklar, at prisændringer forårsage en bevægelse langs efterspørgselskurven Forklar, hvad der forårsager skift i efterspørgselskurven Vis at individuelle afsætningskurver kan tilsættes sammen til en kurve industri efterspørgsel Forklare forbrugeroverskud og vis grafisk Anvend på nuværende markeder Forklar det positive forhold mellem pris og mængde leveret på kurven levering Forstå og optage gæld (løbende, obligationer, leasing), aktiver og varebeholdninger Eleverne bruger denne tid til at brainstorme og forskning deres forretningsidéer Indføre SWOT - bruge til at hjælpe med at identificere levedygtige forretningsplaner forslag [-]

International Foundation in Biosciences

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
på universitet Fuldtid 9 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Manchester

[+]

BSc (Hons) udviklingsbiologi

MSci Fysiologi

BSc (Hons) Plantevidenskab

Engelsk sprog: IELTS 5.5 eller tilsvarende

Overholder ikke adgangskravene? Vi tilbyder også en akademisk engelsk forberedelse til Studerende kursus.

[-]

Internationalt Fundamentprogram

University of Edinburgh
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Edinburgh

Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved University of Edinburgh.

[+]

Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved University of Edinburgh.

Alle kurser inden for International Foundation Programmet er designet til at sikre, at du har den bedst mulige start på dit universitets lærerfaring. Som kurser fremskridt, vil deres akademiske, individuelle undersøgelse og vurderingskrav gradvist blive tættere på dem, du vil opleve i dit første studieår.

"IFP forbereder eleverne akademisk og socialt på universitetet, samtidig med at de skaber et behageligt samfund, der fremmer forskelligartet læring. Jeg holder stadig i tæt kontakt med de venner, jeg lavede under min tid i dette kursus. Kurset forberedte mig absolut til de strenge akademikere og de ansvar, der fulgte med selvstændig levevis. Det gav grundlag for, at jeg med sikkerhed kunne begynde mit første år, forbedrede kommunikationsevner, som jeg har brugt gennem hele min universitets karriere, og tillod mig at forstå, hvorledes jeg bedst forstærker mit akademiske potentiale inden for det læringsmiljø, der ydes af universitetet. At gå gennem Edinburghs gader er simpelthen nok til at gøre et smil, og det giver derfor en fremragende elevoplevelse. " Fra: Japan Uddannet fra IFP: 2013 I øjeblikket studerer: MA International Relations... [-]


International Foundation Program - Business

The University of Law Business School
på universitet Fuldtid 9 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige London

International Foundation Program for Business er et års kursus, der giver en Pathway til bachelorstudier i erhvervslivet. Studerende får en aktiv forståelse af en række temaer, der påvirker den moderne erhvervsliv. [+]

International Foundation Program - Business

International Foundation Program for Business er et års kursus, der giver en Pathway til bachelorstudier i erhvervslivet. Studerende vil få en aktiv forståelse af en række temaer, der påvirker den moderne erhvervsliv, såsom internationale finansielle markeder, ledelse og marketing. Studerende vil også gennemføre et forskningsprojekt, der giver dem mulighed for at konsolidere og fremvise deres forretningskendskab såvel som det akademiske sprog, numeracy og forskningsfærdigheder, de vil få på programmet. Efter en vellykket gennemførelse (ved 50% samlet karakter og 55% i engelsk modul) af International Foundation Program garanterer de studerende progression til de treårige bacheloruddannelser på ULaw.... [-]


International Foundation Year - IFY

Riphah International University
på universitet Fuldtid 9 måneder April 2019 Pakistan Lahore

En kvalifikation designet med vores universitetspartnere til at forberede dig til første års adgang til bacheloruddannelser. At studere i små klasser med NCUK i dit hjemland inden du begynder din grad vil give dig den tillid du har brug for, før du starter dit studieår. [+]

International Foundation Year - IFYGaranteret adgang til tusindvis af universitetsgrader

En kvalifikation designet med vores universitetspartnere til at forberede dig til første års adgang til bacheloruddannelser. At studere i små klasser med NCUK i dit hjemland inden du begynder din grad vil give dig den tillid du har brug for, før du starter dit studieår.

International Foundation Year RouteKvalitet er kernen i alt, hvad vi gør, så vores kvalifikationer opfylder de højeste akademiske standarder, som vores universitetspartnere har fastsat. Udover akademisk viden vil NCUK IFY give dig special engelsksprog, studier og kulturelle færdigheder, der er en væsentlig del af dit uddannelsesforløb. Denne unikke kombination vil hjælpe dig med at komme ind i universitetet efter eget valg og fortsætte med din fremtidige karriere.International Foundation Year Progression RouteIngeniørprogrammer KursusfaktaStudie niveau: UndergraduatePathway : (1 3) eller (2 2)Programlængde: 9 månederKredittimer: 30Indtagelse: SeptemberKlassetid: Ugedage morgenProgramgebyr: £ 4270 incl. SkatIndgang til International Foundation Year... [-]

Internationalt Fundament I Erhvervslivet Og økonomi Med Regnskab

City University of London
på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige London

Forberedelse til bachelorgrad i bank og international økonomi, økonomi, business studier og ledelse. International Foundation kombinerer akademisk studie, intensiv engelskspråklig undervisning og studiefærdigheder for at forberede dig til optagelse i det første år af en universitetsgrad. [+]

International Foundation kombinerer akademisk studie med engelskundervisning for at forberede dig til universitetsstudiet. Det fører til det første år af en bachelorgrad i business, regnskab, økonomi eller ledelse på City University London.

Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende. Et betinget tilbud på et sted på det første år af en relevant bacheloruddannelse på City, University of London. Et kvalitetssikret pathway program. Fuld universitetsstatus fra din første dag. Adgang til universitetets støtte og faciliteter. Det eneste internationale fondsprogram, der kan garantere fremskridt til Cass Business School. Dedikeret personlig pleje og støtte fra INTO. Er International Foundation-programmet rigtigt for mig? ... [-]

Internationalt Fundament I Fysik Og Ingeniørvidenskab

Newcastle University
på universitet Fuldtid 9 - 12 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne

Tilbyder dig direkte adgang til år en af ​​en bachelorgrad i en række ingeniør- og naturfag på et førende britisk universitet. [+]

Studer til din bachelorgrad i emner som videnskab og teknik på Newcastle University

Et kvalitetssikret kursus, der giver direkte adgang til det første år af din bachelorgrad i en række ingeniør- og naturvidenskabelige fag på et førende britisk universitet.

Hvorfor anmode om International Foundation programmet? garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende et kvalitetssikret universitetsprogram fuld universitetsstuderende status og adgang til universitetets faciliteter

Der er to kursus muligheder til rådighed:

International Foundation (3 vilkår) - dette er standardindstillingen

[-]

Foundation Year Program

Jacobs University Foundation Year
på universitet Fuldtid 1 - 1 år September 2018 Tyskland Bremen

Du er ung, ambitiøs og søger inspiration? Du er færdig med gymnasiet, ønsker en smag af livet på universitetet, og længes efter at lære mere om verden og dets kulturer? Derefter vil du være interesseret i vores fondsprogram. [+]

Du er ung, ambitiøs og søger inspiration? Du er færdig med gymnasiet, ønsker en smag af livet på universitetet, og længes efter at lære mere om verden og dets kulturer? Derefter vil du være interesseret i vores fondsprogram.

Planlægning og forberedelse til din akademiske fremtid er et vigtigt skridt. Deltag i Jacobs Universitets Foundation Year Program for at udforske forskellige fagområder og erhverve akademiske læringsevner inden du starter din bachelorgrad.

Baseret på din individuelle akademiske baggrund og dine behov og mål kan du designe din egen grundårs læringserfaring. Som stiftelsesårsstudent kan du deltage i bacheloruddannelser fra forskellige fagområder og vælge mellem forskellige typer forberedende klasser for at forbedre dine akademiske evner. Desuden bor du på vores internationale campus og kan nyde de fulde frugter af studentelivet i boligkollegierne.... [-]


International Foundation Program I Erhvervslivet

DLD College London
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige London

International Foundation programmer (IFP) er etårige kurser, der er designet som et alternativ til A-niveauer, der forbereder de studerende til uddannelsen af ​​de studerende i Storbritannien. IFP er også en mulighed for studerende til at blive fortrolig med tilgang til uddannelse i England og forbedre deres skriftlig og mundtlig engelsk. [+]

Hvad er International Foundation Programme?

International Foundation programmer (IFP) er etårige kurser, der er designet som et alternativ til A-niveauer, der forbereder de studerende til uddannelsen af ​​de studerende i Storbritannien. IFP er også en mulighed for studerende til at blive fortrolig med tilgang til uddannelse i England og forbedre deres skriftlig og mundtlig engelsk.

Den International Foundation Programme på DLD?

Hos DLD, der er fundament programmer i Business, kunst og musik. IFP i Business dækker matematik, ikt, præsentationsteknik, Økonomi og Business. Økonomi-og Erhvervsministeriet udgør 75% af kurset. Eleverne bliver undervist principperne for etablering af nye virksomheder, business management og business jura. Økonomien moduler dækker mikro-, makro- og international økonomi. Kurset giver de studerende, den viden og forskning færdigheder til at lykkes på universitetet, og tillid til at demonstrere deres viden. Undervisningen foregår i små klasser, hvor eleverne bliver behandlet som individuelle elever og støttet af erfarne, omsorgsfulde medarbejdere.... [-]


International Foundation Program - Law

The University of Law
på universitet Fuldtid 9 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige London

Det Internationale Fondsprogram for Juridik er et års kursus, der giver en Pathway til bacheloruddannelser i loven. [+]

International Foundation Program - Law

Det Internationale Fondsprogram for Juridik er et års kursus, der giver en Pathway til bacheloruddannelser i loven.

Studerende vil opnå en aktiv forståelse af en række historiske og moderne juridiske temaer, såsom civil- og strafferet, udvikling af juridiske institutioner og britisk, EU og international ret. Studerende vil også gennemføre et forskningsprojekt, der giver dem mulighed for at konsolidere og fremvise deres juridiske viden samt det akademiske sprog, numeracy og forskningsfærdigheder, de får på programmet. Efter vellykket gennemførelse skal eleverne kunne starte en treårig juristuddannelse på et af The University of Law syv campusser i byer rundt om i Storbritannien. (* Mindst 50% samlet karakter og 60% i det engelske modul i IFP-loven, garanterer studerende progression til et standard treårigt kandidatuddannelsesprogram på ULaw).... [-]


Internationalt Fundament I Matematik Og Aktuarvidenskab

University of East Anglia
på universitet Fuldtid 9 - 12 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Norwich

[+]

. Hvad er specielt med programmet? [-]