Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et fundamentår fungerer som grundlag for videreuddannelse og hjælper eleverne med at opbygge de vigtige færdigheder, de har brug for til videregående uddannelse. De fleste grundårsprogrammer tager kun et år at afslutte. Hvad er et grundår i psykologi? Det er et fundament program designet til at begynde studerende, der kan være interesseret i at lære mere om psykologiområdet. Mange univ… Læs mere

Et fundamentår fungerer som grundlag for videreuddannelse og hjælper eleverne med at opbygge de vigtige færdigheder, de har brug for til videregående uddannelse. De fleste grundårsprogrammer tager kun et år at afslutte.

Hvad er et grundår i psykologi? Det er et fundament program designet til at begynde studerende, der kan være interesseret i at lære mere om psykologiområdet. Mange universiteter tilbyder kurser som introduktion til psykologi, sprogfærdigheder, studiekompetencer og principper for tidsledelse for at give de studerende en grundlæggende forståelse af området, samtidig med at de forbereder dem til en bacheloruddannelse. Læreplanen kan indeholde seminarer, forelæsninger og workshops for at hjælpe deltagerne med at få mest muligt ud af læringserfaringen.

Mange forskere finder et fundament år er gavnligt, fordi det giver dem de grundlæggende værktøjer, der kræves for at lykkes på universitetsniveau. Deltagerne kan også opbygge færdigheder, der kan hjælpe dem i deres personlige og faglige liv ud over skolen. De forbedrer typisk deres evne til at kommunikere, analysere og lytte.

Skoler rundt om i verden tilbyder grundårsprogrammer, så det er ikke overraskende, at der er en bred vifte af omkostninger. Undervisningen afhænger ofte af sted, emne, varighed og klassetype. Ansøgere kan muligvis få mere information ved at kontakte en skole direkte.

At studere psykologi på begynderniveau kan give forskere grundlaget for at have en vellykket karriere på området. Studerende, der er startet i et grundår i psykologi-programmet, er gået på at blive erhvervssykologer, retsmedicinske psykologer, karriereådgivere, skolerådgivere, psykoterapeuter, livscoachere og personaleforvaltere. De nøjagtige karrieremuligheder, der er til rådighed, afhænger af elevernes øvrige uddannelse og erfaring.

Ønsker du at ansøge om et grundårsprogram? Du kan muligvis finde de uddannelsesmæssige muligheder, du leder efter online eller på en skole i nærheden af ​​dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Manchester , United Kingdom

høje kontakt timer og små klassestørrelser Hvem skal ansøge om det internationale fondsprogram? Du bør ansøge om dette kursus, hvis du har gennemført gymnasial uddannelse i di ... +

høje kontakt timer og små klassestørrelser Hvem skal ansøge om det internationale fondsprogram? Du bør ansøge om dette kursus, hvis du har gennemført gymnasial uddannelse i dit hjemland. International Foundation programmet giver akademisk forberedelse til første års indrejse og sikrer, at du opfylder det minimale engelske sprog krav til adgang til dit valgte bacheloruddannelse på The University of Manchester. Vellykket gennemførelse af dette program vil også give dig mulighed for at søge adgang til andre universiteter i Storbritannien. Kurselængde: 3 vilkår (9 måneder) Alder: 17 år og derover Akademisk: Gennemført 12 års skolegang med gode karakterer Engelsk sprog: IELTS 5.5 eller tilsvarende -
Foundation Year
Fuldtid
9 måneder
Engelsk
September 2020
på universitet