$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et grundårsprogram er designet til at hjælpe eleverne med at opfylde forudsætninger for højere uddannelser. For mange studerende kræver de at have taget visse kurser i fortiden. Et grundårsprogram kan normalt udfylde adgangskravene til den grad, en studerende ønsker. Hvad er et fundament år i international handel? Typisk designet til at give eleverne den universelle viden, de har brug fo… Læs mere

Et grundårsprogram er designet til at hjælpe eleverne med at opfylde forudsætninger for højere uddannelser. For mange studerende kræver de at have taget visse kurser i fortiden. Et grundårsprogram kan normalt udfylde adgangskravene til den grad, en studerende ønsker.

Hvad er et fundament år i international handel? Typisk designet til at give eleverne den universelle viden, de har brug for til at studere i udlandet, forbereder dette program de studerende på at indføre et mere avanceret program ved at uddybe deres forståelse af grundlæggende faglige emner. Kurser dækker normalt emner som matematik, biologi, geografi, sprog og økonomi for at give de studerende den grundlæggende viden, de har brug for til at lykkes i en international handelsgrad.

Et grundårsprogram i international handel hjælper normalt eleverne med at udvikle flere kritiske færdigheder, som kommunikation, sprog og problemløsning. Stærke kommunikations- og sprogfærdigheder kan hjælpe eleverne effektivt med netværk og skabe flere forretningskontakter, der potentielt kan føre til flere karrieremuligheder i fremtiden. Problemløsningskompetencer er typisk gavnlige på alle områder af livet.

Fordi ingen to universiteter er de samme, varierer prisen på et grundårsprogram meget. For at bestemme, hvor meget det koster at tilmelde sig i programmet, er det normalt en god ide at kontakte interesserede skoler direkte.

Studerende, der tjener en grad i international handel, kvalificerer sig normalt til en bred vifte af spændende karriere. Mens mange forfølger job som toldmæglere, finder andre stillinger som importagenter. Job som freight forwarders er også populære muligheder. Mange bliver generelle forretningschefer eller internationale salgsrepræsentanter for store virksomheder, eller studerende kan vælge at arbejde som kulturelle rådgivere eller globale distributionsledere.

Med teknologi, der vokser hurtigt, har universiteterne mulighed for at tilbyde flere studerende end nogensinde før mulighed for at forfølge videregående uddannelse. Programmer kan normalt tages enten på campus eller online for at imødekomme elevernes præferencer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Poltava University Of Economics And Trade
Poltava, Ukraine

Foundation Course er designet til internationale studerende, der ønsker at tilegne sig kommunikative færdigheder er nødvendige for en effektiv integration til ukrainsk uddanne ... +

Foundation Course er designet til internationale studerende, der ønsker at tilegne sig kommunikative færdigheder er nødvendige for en effektiv integration til ukrainsk uddannelsesmiljø og få viden om grundlæggende discipliner (fysik, matematik, biologi, kemi, geografi, informatik, Fundamentals of økonomi), der er nødvendige for en vellykket indskrivning og studie i Ukraine. -
Foundation Year
Fuldtid
Deltid
10 måneder
Engelsk, Russisk, Kinesisk, Ukrainsk
på universitet
Online