Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Foundation Year er et program, der introducerer eleverne til college kurser. Eleverne lærer om en række forskellige emner, såsom teknologi, humaniora, naturvidenskab, business, kunst og teknik. Når året er færdig, individer er parate til at indtaste en fuld uddannelse.

 

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Diplom i retshåndhævelsesstiftelser

CDI College
på universitet Fuldtid September 2018 Canada Surrey Toronto

Law Enforcement Foundations-programmet forbereder dig til en krævende og tilfredsstillende karriere inden for politi, offentlig sikkerhed og retshåndhævelse. Hvis du nogensinde har været interesseret i at udforske en karriere i retshåndhævelse, er det nu på tide at tage det første skridt! [+]

Canadas bedste karrierevejledning, udgivet af Mediacorp, rækker lovhåndhævelsesrelaterede karriere som en af ​​de bedste sociale / samfundstjeneste karriereveje i Canada.

Law Enforcement Foundations-programmet forbereder dig til en krævende og tilfredsstillende karriere inden for politi, offentlig sikkerhed og retshåndhævelse. Hvis du nogensinde har været interesseret i at udforske en karriere i retshåndhævelse, er det nu på tide at tage det første skridt!

Dette program er designet til at give dig den viden og de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for vellykket beskæftigelse på dette område. Kurser som konfliktløsning, undersøgelsesteknikker, kriminologi og menneskelig adfærd vil fuldt ud forberede dig til en givende karriere inden for retshåndhævelse.... [-]


Stiftelsen Diploma i Byggeri Elektriker

CDI College
på universitet Fuldtid September 2018 Canada Richmond

CDI College 's Construction Electrician Foundation program vil forberede dig til en stilling som en elektrisk lærling. Ved træning i klasseværelset, laboratoriet og værkstedet lærer du de væsentlige protokoller og principper for elektrisk arbejde, herunder installation og vedligeholdelse af el, lys, varme og alarmer. [+]

CDI College 's Construction Electrician Foundation program vil forberede dig til en stilling som en elektrisk lærling. Ved træning i klasseværelset, laboratoriet og værkstedet lærer du de væsentlige protokoller og principper for elektrisk arbejde, herunder installation og vedligeholdelse af el, lys, varme og alarmer.

Du vil dække fundamentet for elektrisk arbejde, brug af hånd- og elværktøjer, udstyrstestning, den canadiske elektriske kode og sikkerhedsstandarder og forskrifter.

Programmet indeholder også et feltstudium, hvor du får praktisk erfaring sammen med en kvalificeret elektriker. CDI College er anerkendt som en udpeget uddannelsesudbyder af Industry Training Authority (ITA).... [-]