Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Et fundament år kan hjælpe eleverne blive klar til mere intens læring. Dette program år lange introducerer dem til videregående uddannelse og hjælper dem i efterbehandling kurser, der vil få dem på vejen til deres påtænkte fagområde.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Diplom i retshåndhævelsesstiftelser

CDI College
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Surrey Toronto

Law Enforcement Foundations-programmet forbereder dig til en krævende og tilfredsstillende karriere inden for politi, offentlig sikkerhed og retshåndhævelse. Hvis du nogensinde har været interesseret i at udforske en karriere i retshåndhævelse, er det nu på tide at tage det første skridt! [+]

Canadas bedste karrierevejledning, udgivet af Mediacorp, rækker lovhåndhævelsesrelaterede karriere som en af ​​de bedste sociale / samfundstjeneste karriereveje i Canada.

Law Enforcement Foundations-programmet forbereder dig til en krævende og tilfredsstillende karriere inden for politi, offentlig sikkerhed og retshåndhævelse. Hvis du nogensinde har været interesseret i at udforske en karriere i retshåndhævelse, er det nu på tide at tage det første skridt!

Dette program er designet til at give dig den viden og de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for vellykket beskæftigelse på dette område. Kurser som konfliktløsning, undersøgelsesteknikker, kriminologi og menneskelig adfærd vil fuldt ud forberede dig til en givende karriere inden for retshåndhævelse.... [-]