close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Fordi mange grader har forudsætninger, som eleverne skal opfylde, før de kan tilmelde sig, kan eleverne undertiden ikke kvalificere sig til det program, de ønsker. Indskrivning i et grundår er en måde, hvorpå eleverne kan opfylde disse krav. Hvad er et grundår i bilindustrien? Normalt designet til at give eleverne grundlæggende viden om alle aspekter relateret til bilmotorer, kan et såd… Læs mere

Fordi mange grader har forudsætninger, som eleverne skal opfylde, før de kan tilmelde sig, kan eleverne undertiden ikke kvalificere sig til det program, de ønsker. Indskrivning i et grundår er en måde, hvorpå eleverne kan opfylde disse krav.

Hvad er et grundår i bilindustrien? Normalt designet til at give eleverne grundlæggende viden om alle aspekter relateret til bilmotorer, kan et sådant program typisk hjælpe eleverne med at få en dybere forståelse af, hvordan motorkøretøjer virker. Kurser dækker typisk emner som motorkortlægning, hybridbiler og køretøjsteknologi. Studerende kan også studere teknisk design og programmering samt fundamentale elementer i matematik.

Et fundament år i bilindustrien kan normalt indpode et sæt af afgørende færdigheder hos studerende. Mekaniske og programmeringsevner kan gøre det muligt for eleverne at udmærke sig i deres karriere og potentielt kunne føre til højere lønoptioner i fremtiden. Problemløsning er afgørende for at give eleverne mulighed for at finde og rette spørgsmål og er normalt lige så gavnlige for elevernes personlige bestræbelser.

Omkostningerne ved et grundårsprogram afhænger af den skole, der tilbyder den. Fordi hvert universitet er anderledes, når det kommer til studieomkostninger, varierer prisen for et grundårsprogram meget.

Med bilindustrien skaber konstant nye funktioner, er studerende med baggrund inden for bilteknik i høj efterspørgsel. Mange vælger at arbejde som designingeniører, mens andre finder positioner som mekaniske teknikere. Karriere som udviklings- og produktionsingeniører er også populære muligheder. Studerende kan endda vælge at arbejde som ledere af bilproducenter.

Tilgængeligheden af ​​onlineklasser gør det muligt for studerende at tilmelde sig programmer fra skoler placeret over hele verden. I modsætning til programmer, der tilbydes på campus, giver fjernklasser normalt eleverne fleksibilitet til at afbalancere deres uddannelse med deres personlige liv. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Somerset College
Taunton , Det Forenede Kongerige

UNDERSØGELSE Automotive Engineering på Somerset College og du har adgang til vores helt nye, specialbyggede faciliteter. Vi er specialiseret i motorens data avanceret diagnost ... +

UNDERSØGELSE Automotive Engineering på Somerset College og du har adgang til vores helt nye, specialbyggede faciliteter. Vi er specialiseret i motorens data avanceret diagnostik, køretøjets ydeevne ekstraudstyr, avanceret bilteknologi og hybridbiler - og vores medarbejdere er blandt de bedste i landet, når det kommer til deres viden og ekspertise. -
Foundation Year
Fuldtid
2 år
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her