Read the Official Description

header

»FORSTÅELSE RUM«

Kreative måder at udforske RUM for innovative og stedsspecifik designideer

Kurset "Forståelse Spaces" udforsker flere, hands-on, innovative kunstneriske tilgange til at øge perceptuelle sensibilitet og udvikle en dybere forståelse af særlige ved stedet. Discourses fra billedkunst, arkitektur og æstetik anvendes til at generere en bedre forståelse af de mange forskellige rum. Kurset forbinder nøje teori og praksis gennem foredrag, seminarer, ekskursioner gennem forskellige formede landskaber, og de enkelte projekter.

Metoder bliver introduceret til fange rumlige stemninger og udtrykke dem gennem kunstneriske teknikker. På baggrund af analysen af ​​de udvalgte steder, studerende udvikler to kunstneriske eller arkitektoniske projekter. Særlige forhold dette kursus er ekskursioner i Thüringen at opleve særlige originale naturlandskaber.

Kurset tilbyder en vidunderlig lærerig oplevelse i selskab med en gruppe af internationale studerende fra forskellige fagområder. Formiddag og eftermiddag er struktureret af foredrag og seminarer, samt ekskursioner, analyser af studerende med særlige rum. Hver elev vil udvikle to artist eller arkitektonisk design projekter i løbet af kurset. Studio arbejde er individuelt mentor af underviseren. I klasse præsentationer af analyser og projekter tillader en fælles gennemgang af designprocessen. En aktiv deltagelse i gruppediskussioner og konstruktive klasse kritikker vil blive fremmet.

Eleverne opfordres til at holde styr på deres egen opfattelse af bestemte rum ved hjælp af en logbog i hele kursusperioden. For at øge forståelsen af ​​rum, bliver eleverne bedt om at udarbejde analyser af hver af de besøgte landskaber, som vil tjene som udgangspunkt for to kunstneriske eller arkitektoniske projekter.

Den konkrete Kursets formål er at støtte deltagernes evne til opfattelsen af ​​naturlige og kulturelle formede rum, og åbne muligheder for nye design ideer, der kan bruges i kunstnerisk og arkitektonisk praksis. "Forståelse Spaces" vil give kunstnere og arkitekter med nye design metoder til udvikling af stedspecifikke interventioner og arkitektoniske design projekter.

Kurset er engelsk.

Certifikat & Credit Points

Efter en vellykket afslutning af dette kursus vil du modtage et certifikat for deltagelse. Det vil vise kurset titel, dato og varighed af kurset, at antallet af kontakt timer samt de vigtigste indhold og emner.

Deltagerne vil tjene 4 point (ECTS). Kurset finder sted hele dagen fra mandag til fredag. Det er nødvendigt at deltage i mindst 80% af forløbet lektioner til at modtage point.

Målgruppe

Dette kursus er specielt orienteret mod studerende på Arkitektur og billedkunst, og relaterede fagområder, såsom Byplanlægning, Landskaber Arkitektur og Kunst og Design, og er åben for alle studerende med en generel interesse i at forstå rum og finde designløsninger.

Kurset sprog Engelsk. Derfor kræves godt kendskab til engelsk.

Ansøgning

1. Registrering Online

For at registrere, skal du udfylde vores tilmeldingsformular.

2. Dokumenter

Send venligst følgende dokumenter 1. maj 2017 som én pdf-fil via e-mail.

 • CV: max. to sider
 • Letter of motivation: Hvorfor valgte du dette kursus? - Max. 500 ord
 • Portefølje: Indføre tre af dine projekter, der er relateret til kurset emne, der viser arkitektonisk eller kunstnerisk interesse i rum!
 • Engelsk certifikat: mindst niveau B1 eller sammenlignelige

Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Kun én pdf-fil (maks. 5 MB)
 • E-mail med emnet »Application Forståelse Spaces«
 • Navn på pdf-fil »Understanding_Spaces_family name_first betegnelse«

KUN KOMPLET OG KORREKT navngivne Ansøgninger behandles!

3. Udvælgelsesprocessen

Alle ansøgere vil modtage optagelse meddelelse den 15. maj 2017 via e-mail og bliver nødt til at bekræfte sin deltagelse inden for 3 dage. Hvis ansøgerne undlader at gøre dette, vil steder blive givet til andre på ventelisten.

Når du har bekræftet din deltagelse vil du modtage faktura for din specialiserede kursus indtil slutningen af ​​maj.

Hvis du har brug for en VISUMAnbefaler vi at informere nu om kravene og lave en aftale med den tyske ambassade i dit hjemland. Højst 20 ansøgere vil blive udvalgt til at deltage i dette kursus.

Kursus Fee

Kurset gebyret er 700 EURO.

 • 500 EURO for studerende og tidligere studerende
 • 300 EURO for BUW studerende

Kurset inkluderer:

 • Orientering og support
 • Program ifølge beskrivelsen
 • undervisningsmateriale
 • Bauhaus Summer School ID-kort
 • Certifikat
 • Internetadgang på Bauhaus-Universität Weimar
 • Gratis brug af biblioteket
 • Ledsagende program (undtagen udflugter)
 • Gratis adgang til museer, der tilhører Klassik Stiftung Weimar
Program taught in:
Engelsk

See 15 more programs offered by Summer School at Bauhaus University Weimar »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
700 EUR
Kursus gebyr 700 EURO; 500 EURO for studerende og tidligere studerende, 300 EURO for BUW studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date