Read the Official Description

Mangfoldighedens af religioner og Worldviews i offentlig uddannelse

Arrangør:

Fakultet Adfærdsmæssige Fakultet, Universitetet i Helsinki

Relaterede Degree programmer:

  • Erityispedagogiikka
  • Luokanopettaja
  • Varhaiskasvatus
  • Yleinen ja aikuiskasvatustiede

DATOER:

8.-2017/08/18

PRISER:

600-900 EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Arto Kallioniemi

Target studerende

Studerende, der har forskellige religioner og verdensbilleder og som er interesseret i spørgsmål vedrørende den rolle, religioner og verdensanskuelser i den offentlige sfære og uddannelse. Kurset gennemgår de spørgsmål fra en tværfaglig perspektiv, der gør brug af religiøse studier, teologi, Køn, uddannelse, samfundsvidenskab, uddannelse for mangfoldighed og social retfærdighed, antropologi og multikulturel uddannelse. Studerende af disse områder - avancerede bachelor niveau eller på et kandidatniveau - er hjertelig inviteret til at tage dette kursus. Lærer uddannelse studerende er også specielt velkommen.

Synopsis

Hovedformålet er at give en tværfaglig akademisk sommerskole kursus med en primær fokus på mangfoldighed og pluralisme af religioner og verdensbilleder i undervisningen. For at gøre dette, kurset omfatter foredrag, workshops, gruppearbejde, feltarbejde og udflugter i Helsinki. Sommerskolen fremmer verdenssyn dialog blandt deltagerne og øger deres bevidsthed om religiøse, åndelige og verdenssyn-relaterede spørgsmål i offentlig uddannelse, især i skoleundervisningen. Spørgsmål og debatter af den rolle, verdensbilleder og religioner på uddannelsesområdet er stadig vigtigere i alle vestlige lande. Dette kursus vil give perspektiv fra Finland, en sekulariseret post-lutherske velfærd land i Nordeuropa.

Læringsmål

Kurset vil øge elevernes bevidsthed om spørgsmål vedrørende religioner og verdensanskuelser i undervisningen. Kurset vil også forbedre de studerendes evne til at støde grupper, der er meget heterogene i spørgsmål vedrørende religioner og verdensanskuelser. Kurset vil give de studerende en mulighed for at øve verdenssyn dialog i hverdagen og søger at give dem en mulighed for at studere i Multireligiøse sammenhænge og respektere folk fra forskellige baggrunde.

Kursus format og undervisningsmetoder

Forelæsninger, workshops, gruppearbejde, feltarbejde og ekskursioner vil finde sted med førende finske forskere. Eksperimentel læring vil være afgørende.

Midler og kriterier for vurderingen

Karakterskala: 5 = fremragende 4 = meget god 3 = god 2 = gennemsnit 1 = dårlig 0 = mislykkes. Deltagelse i undervisningen og i-klasse opgaver (20%)

  • Rapporter (20%)
  • Essays (30%)
  • Learning dagbog (30%)
Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
11 dage
Fuldtid
Price
600 EUR
600-900 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date