forsikringsprogram

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

forsikringsprogram

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics

Programmet i forsikring og finansielle tjenester ved California State University, er Fullerton designet til studerende, der primært er interesseret i en karriere inden for forsikring og finansielle tjenester. Programmet integrerer teknologi skriftlig kommunikation, mundtlig kommunikation, interpersonelle færdigheder og idéer i forbindelse med sund forretningspraksis i forsikring / finansielle tjenesteydelser pensum.

Studerende vil lære de teknikker forbundet med brugen af ​​databasen, regneark og tekstbehandling software til løsning af forsikring / finansiel planlægning relaterede problemer, samt de teknikker effektiv forretning at skrive og producere effektivt business præsentationer. Den studerende vil også få en dybtgående viden om de forskellige områder inden for forsikring / finansielle tjenesteydelser, herunder fast ejendom og ansvarsforsikring, liv og sygeforsikring, værdipapirer, skat, og principperne om risikostyring, sammen med de løbende forretninger praksis på disse områder .

Programmet i Forsikring og finansielle tjenesteydelser vil også udsætte de studerende direkte til forsikringsbranchen, som integrerer industrien specialister i forsikring kurser som periodiske gæsteforelæsere og roterende deltid instruktører. Hertil kommer, vil de studerende blive udsat for aktuelle emner i forsikringsbranchen gennem workshops sponsoreret af Center for Forsikring Studies. Centeret vil være vært for paneler af forsikringsbranchen fagfolk drøfte aktuelle emner af interesse for forsikringsbranchen og erhvervslivet

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Price
Pris
- Prisen er ikke nævnt,
Information
Deadline
Locations
USA - Fullerton, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Fullerton, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen