forhandlinger om resultater

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

forhandlinger om resultater

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Forretningsmæssige problemstillinger kræver en balancegang på paradoksal vakle-vakler. Vi har brug for stabilitet til at få ting gjort, men de globale behov er under konstant forandring. Vi har brug for at vide, hvad vi laver, fordi ulve af konkurrence er altid på døren, men tingene har aldrig været så kompleks og usikker.

I fortiden, har organisationerne forsøgt at bureaukratisk praksis for at få tingene gjort. Chefer oprette regler og træffe beslutninger. Men i internationale situationer, som vi har brug for mere økologisk, fleksible måder at tilrettelægge vilkår for forandring, usikkerhed, og mangfoldighed. Vi skal være langt bedre til at arbejde tingene ud mellem os, snarere end at lægge regler eller myndigheder.

Formålet med dette seminar kursus er at hjælpe deltagerne lære at blive gode forhandlere, som opnår resultater, og opbygge stærke arbejdsrelationer for fremtiden.Hvad vil du lære:

  • En eksklusiv fra Seattle Research Partners, er dette særdeles interaktive kursus undersøger, hvordan folk forhandle for at skabe værdi og løse konflikter. Du vil blive involveret i en række hands-on simuleringer sat i drift sammenhænge. Du vil afslutte kurset med færdigheder til at være en effektiv forhandler.
  • Adskille mennesker spørgsmål fra problemet
  • Drej forskelle i gensidig gevinster
  • "Win" ved at være fair

Længde:

Fem-halv dag møde klasseundervisning efterfulgt af en række web-baserede forstærkning værktøjer

Formålet med kurset:

For at hjælpe dig med at forstå vi alle er involveret i nogle aspekter af forhandlinger tion i vores personlige og professionelle liv. Dette kursus vil hjælpe dig med at lære at forhandle bedre arbejdsforhold; forbedre arbejdstilrettelæggelsen effektivitet og gøre bedre tilbud. Det er designet til at give en unik metode, som kombinerer en integrativ proces effektive forhandlinger med vellykkede strategier ansat af erfarne forhandlere.


Om Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Forskning Partners opfylder læringsbehov af ledere, supervisorer, og de enkelte bidragydere i organisationer. Uanset om du er en lille virksomhed ejer, en menneskelig ressource professionel, en afdelingsleder eller en ledende medarbejder, er vores PEAK Learning Program ™ designet til at tilbyde dig top kvalitet læring og udvikling oplevelser. Vi er pædagoger og erhvervsledere forpligtet sig til at den fulde udvikling af fagfolk, uanset deres område eller branche.  
 


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
5 dage
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Seattle, District of Columbia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Seattle, District of Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen