Læs den officielle beskrivelse

Programoversigt


'Opdag og styrke din personlige forhandlinger stil'


Forhandling er en central færdighed, som topledere bruge i dagens erhvervsliv. Resultaterne af forhandlingerne har en varig indflydelse på organisatorisk praksis, ydeevne og kultur. Men vi ofte forhandle uden tilstrækkelig forberedelse. Vi har også forhandle, uden at indse, at vi faktisk gør det.

Dette kan resultere i sub-optimale resultater og dårlige relationer.

Forhandlingsgruppen og Indflydelses Skills for topledere program unik hjælper dig med at forstå dig selv som forhandler - Forstå din egen stil og hvordan man spiller på dine styrker. Ved at fokusere på dig som individ programmet lægges vægt på udvikling af færdigheder og forståelse personlige stil gennem coaching og praksis i forhandlinger simuleringer. Under din intensive 5 dage på det program, vi vil dække teorier og strategier til at analysere, planlægge og administrere for forhandlinger, rammer for at indarbejde en række situationer og bruge den nyeste forskning og teori til yderligere at fremhæve og udvikle koncepter.

Dette program vil styrke og forbedre din personlige forhandlinger stil, færdigheder og viden, der kræves for at levere effektive forhandlinger resultater.

Indhold


Forhandlingsgruppen og Indflydelses Skills for topledere program vil give dig en skræddersyet forhandling rammer, der virker for dig. Vores verdens førende fakultet og gæstetalere give dig med dokumenteret forhandlingsstrategier, den nyeste forskning og 1-1 coaching-sessioner, som giver dig mulighed for at opdage og styrke din personlige forhandlinger stil. Disse centrale elementer kombineret med en virkelig alsidig, international peer learning erfaring gør dig i stand til at formulere strategier og en personlig handlingsplan, der passer til din stil og de konkrete forhandlinger miljøer, hvor du arbejder.

The Learning Experience


Under det program, vi giver dig færdigheder til at forberede forhandlinger, analytiske tilgange til at forudsige modstanderens adfærd og praksis gennemprøvede taktik for at skabe og hævde værdi ved hjælp af forhandling simuleringer. Simuleringerne vil også supplere coaching sessioner i evalueringen af ​​din kerne stilarter, styrker og svagheder.

Programmet bruger underliggende teori og den nyeste forskning for yderligere at fremhæve og udvikle koncepter inden for det brede område forhandling og konfliktløsning, herunder adfærdsmæssige aspekter af beslutningstagning og forhandlinger. Programmet vil også omfatte strategier til at analysere og planlægge for forhandlinger, taktik for at styre forhandlingsprocessen og rammer til at indarbejde en række situationer.

Målgruppe

Dette program er designet til -

 • Topledere i vigtige beslutningsprocesser roller, der har behov for at påvirke vigtige valgkredse, både i og uden for organisationen.
 • Det betyder, at klassen vil bestå af deltagere aktivt engageret i centrale aktiviteter, såsom:
  - Forretningsudvikling
  - Salg
  - Rådgivning
  - Konfliktløsning og konsensusdannelse
  - Iværksætteri
  - Finans
  - Håndtering af strategiske alliancer og partnerskaber
  - Indkøb

Programmet er ikke egnet til forhandling specialister, der deltager på meget højt niveau, indhold fokuserede forhandlinger som deres centrale rolle, fx , Fusioner og overtagelser specialister.


Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra London Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug. 2019
Duration
6 dage
Deltid
Price
5,450 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date