Rays Online College Kurser tilbyder online engelsk kurser, der hver svarer til en 3-kredit amerikansk kursus. Kurser vare i ni uger, og de fleste studerende tager to kurser i perioden ni uger som en fuld student belastning.

Rocc engelske kurser har to formål. Den første er at forberede de studerende til enten TOEFL eller IELTS eksamener, der kræves for overførsel til udenlandske universiteter. Den anden er at sætte de studerende med de typer af engelsk, de vil støde på i engelsk-medium universiteter, såsom at lytte til foredrag, læse universitetets lærebøger, eller skrive akademiske afhandlinger.

Kurserne omfatter: Kommunikation I - Lytte, Kommunikation II - Tale, Readings i humaniora og Sciences, Readings i Social Sciences, engelsk Sammensætning, Akademisk skrivning, Business engelsk, Lingvistik, litteratur, idiomer og udtryk, Etymologi og Word Derivations. Alle kurser bliver undervist af professorer i første sprog status, og som har enten en højere grad kvalifikationer eller certifikater og lang erfaring undervise i engelsk internationalt.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date