Flyselskab Første Officer Program: Integreret ATPL

Flight Training Europe (FTEJerez)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Flyselskab Første Officer Program: Integreret ATPL

Flight Training Europe (FTEJerez)

Fra vores fantastiske campus beliggende i det sydlige Spanien, FTEJerez tilbyder den berømte flyselskab chefkonsulent Programme (AFOP): et beboelses- og -kursus tage studerende med ringe eller ingen tidligere flyveerfaring til begyndelsen af ​​en karriere som pilot i ca. 15 måneder.

Efter en vellykket afslutning af kurset, er kadetter udstedt et EASA frosne ATPL. Denne licens giver dig mulighed for at arbejde som chefkonsulent med et flyselskab, og med tiden bliver en kaptajn.

Ud over ATPL uddannelse, vil du også blive givet undervisning i andre nøgleområder ikke er omfattet af EASA pensum, såsom Selvhævdelse, Flight Deck Ledelse og Threat & Error Management, der vil blive en anden karakter til dig. Den AFOP vil ikke blot bidrage til at starte dit flyselskab karriere med glans, men tilbyder en livslang skillset, der er unik på markedet og vil gøre dig skille sig ud i hele din karriere.

Andre højdepunkter i AFOP er:

 • En gennemsnitlig indtagelse på 14 elever per kursus, der gør det muligt FTEJerez at levere meget personlig opmærksomhed til de individuelle behov hos den enkelte elev.
 • Kurser begynder hver måned, så fleksibilitet i valg.
 • Al træning og ophold samlet i ét sted: et specialbygget campus i nærheden af ​​Jerez International Airport, Spanien.
 • Over 300 solskinsdage om året.
 • Dedikerede velfærd officerer bistå med medicinsk, personlige og visum spørgsmål.
 • Alle flyvetimer under EASA luftrum og fra / til internationale lufthavne (Jerez, Malaga, Sevilla, Faro ...)
 • Ground School instruktører med en samlet erfaring på over 50.000 flyvetimer og foredrag i højst 3 personer hver.
 • Erfarne Flying Instruktører og MCC / JOC leveret af tidligere Airline Training Captains.
 • Dedikeret Career Development Service, der bistår hver eneste FTEJerez kandidat, der har passeret AFOP succes, at fastslå, at alle vigtige første flyvende job.

Adgangskrav

 • Alder: Mindst 17½ år på tidspunktet for anvendelsen og mindst 18 år for at påbegynde uddannelse på FTEJerez.
 • Akademikere: Mindst fem GCSE passerer på niveau C eller derover (eller internationale ækvivalenter), herunder engelsk, matematik, og mindst en naturvidenskabeligt fag er nødvendig. Selvom det ikke er afgørende, fysik er særdeles ønskelig.
 • Engelsk: Al træning er leveret på engelsk. Tilstrækkelig skriftlig og mundtlig engelsk er en forudsætning. FTEJerez vil vurdere kadet niveau af engelsk som en del af udvælgelsesprocessen for at sikre, at de studerende har den krævede standard for alle elementer i flyvetræning. Intensive Aviation engelske kurser er også tilgængelige på FTEJerez for de studerende, der kan kræve dem.
 • Medicinsk: Ansøgerne skal være ved godt helbred og i stand til at opnå den kvalitet, at EASA klasse 1 lægeundersøgelse.

Indskrivning

Fly Captains morgendagens kræver en unik færdighed-sæt, som er en kombination af fremragende tekniske færdigheder, god luftmandskab og ledelsesmæssige talenter. Vores pilot er udformet til at opdage dit flyselskab anførerbind potentiale og for at se, om du har talent og motivation til at blive en FTEJerez kadet.

Vores vurderinger er gratis og finder sted under vores "First Step til cockpittet" arrangementer, der afholdes en gang om måneden. Du vil kun betale for overnatning på stedet for et symbolsk beløb. I løbet af to dage, vil erfarne ledende personale vurdere din præstation, og efter denne begivenhed, vil du opdage:

 • Hvis en karriere som pilot er virkelig for dig.
 • Hvad livet som professionel pilot kadet handler om.
 • Hvis du har den rette evner til at lykkes i løbet af din træning.
 • Hvad jobmuligheder kunne være til rådighed for dig, når du opgraderer fra FTEJerez.

Under jeres vurderinger vil du opleve, hvordan livet som FTEJerez kadet handler om, og som en del af de planlagte aktiviteter, du vil få mulighed for at prøve din hånd på vores B737-800 Simulator. Kontakt os for at sende din ansøgning online og besøge FTEJerez for vurderingerne.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
15 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Jerez de la Frontera
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Spanien - Jerez de la Frontera
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen