Flyoperationer (flyvning)

Generelt

Program beskrivelse

Graden kombinerer teorien og den praktiske anvendelse, der er nødvendig for at starte en karriere som en kommerciel pilot.

Lær færdigheder, der gælder for en flyveoperationsposition i luftfartsindustrien og andre luftfartsrelaterede offentlige agenturer.

Vaughns tilknyttede uddannelsesprogram for flyoperationer kombinerer teorien og den praktiske anvendelse, der er nødvendig for at starte en karriere som en kommerciel pilot. Vores stærke fokus på karriereforberedelse udsætter studerende for en bred vifte af praktisk træning og færdighedsopbygning for at få succes i deres karriere. Uanset om du flyver for første gang eller fortsætter din flyoperationserfaring, gælder du for at forfølge flyoperationsgraden.

Dette programs primære mål er at forberede kandidater til flyveoperationspositioner på niveau i luftfartsindustrien og luftfartsrelaterede offentlige agenturer. Kandidater bygger det nødvendige fundament til at forfølge andre luftfartsprogrammer på Vaughn, herunder flyoperationer og luftfart bachelorgrader.

Den føderale luftfartsadministration (FAA) styrer det tekniske indhold i læseplanen for tilknyttet grad til flyoperationer. Vaughns FAA-kvalificerede fakultet udfører uddannelse i flysimulator og pilotskole som en del af programmet.

Studerende, der er på vej til at blive FAA-certificerede piloter, skal møde Transportation Security Administration (TSA). Studerende, der ønsker at udfylde ethvert flycertifikat, skal mindst opnå en klasse III-lægeerklæring fra en FAA-eksaminator, inden de påtager sig dette program ud over at tage praktisk flyvetræning. Flyvetræning er dog ikke påkrævet for at gennemføre dette program. Studerende vælger ofte at fortsætte det, de har lært her, ved at gå videre til bacheloruddannelsen, hvor flyvetræning er påkrævet efter et år med et karakterpoint gennemsnit på 3,0.

Kandidater fra tilknyttet uddannelsesprogram til flyoperationer (flyvning) kan gå videre til en vellykket karriere inden for lufthavnsoperationer, tankning / service, lufttaxistjeneste, mindre flyoperationer og luftturoperationer.

Vaughn Colleges omfattende netværk af alumner inden for forskellige områder sammen med sit positive omdømme med nærliggende lufthavne og flyselskaber har gjort det muligt for studerende at forfølge både praktikophold under deres eksamensarbejde og fuldtidsjob efter eksamen. Vores karriereserviceafdeling anvender forskellige værktøjer til at hjælpe studerende og alumner i deres udvikling som professionelle.

Senest opdateret Jan 2021

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we s ... Læs mere

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we serve. Minimer