The Fish and Wildlife Tekniker program kan føre dig ind i en spændende karriere, der kombinerer din kærlighed til udendørs og stor interesse i fisk og dyreliv, med en forpligtelse til ansvarlig forvaltning af ressourcerne.

Program Højdepunkter

 • Udover dine klasseværelse sessioner lære teori og færdigheder, der er nødvendige for hands-on arbejde, vil du tilbringe en betydelig mængde tid i fisk og dyreliv laboratoriearbejde, og deltage i en lang række udflugter i området.
 • I 3. semester, vil du deltage i en uges fiskeriområdet lejren, hvor du vil arbejde i små både, håndtering bundgarn og levende fisk.
 • Under feltet udflugter vil du øve fiskeriforvaltningsorganisationer færdigheder og lære om de er involveret i udformningen og gennemførelsen af ​​feltprojekter, herunder vade i strømmende vand, mens iført en rygsæk logistik.
 • Du vil også være at bruge megen tid på de vilde læring plante, fugl og pattedyr identifikation færdigheder, telemåling såsom sporing dyr over ujævnt terræn, og gennemførelse af dyreliv observationer under alle vejrforhold, herunder regn, dyb sne, og ekstreme temperaturer.

Hvorfor vælge Fleming

 • Vores program er den eneste i Ontario akkrediteret af nordamerikanske Wildlife Technology Association (NAWTA).
 • Fleming er en af ​​kun to skoler i provinsen tilbyder en fiske- og dyreliv program, og den eneste, beliggende i det sydlige Ontario.
 • Den omfattende, udfordrende uddannelse, du vil modtage i dette program, lettes ved fakultet med erfaring på området, sikrer, at du opnår de godt afrundede, relevante kompetencer arbejdsgiverne søger.

Fælles First Semester

Studerende i vores skolens diplomuddannelser tage de samme kurser for første semester efter at vælge og blive accepteret i en af ​​vores programmer. Denne fælles fokus udsætter dig til en bred vifte af karrieremuligheder og andre programmer. Du vil have frihed til at udforske og få en tværfaglig perspektiv, mens du får en base af viden og grundlæggende færdigheder.

Selvom eleverne accepteres i et særligt program for deres første semester, den fælles første semester giver dig mulighed for at ændre retning, hvis du finder et andet program eller karriere-området er mere tiltalende. Når du har gennemført den fælles første semester, kan du komme ind i programmet efter eget valg i andet semester, med forbehold af indskrivning kapacitet.

ERHVERVSERFARING

Du vil få rig mulighed for at sætte din uddannelse i praksis i dette program. Lab arbejde, udflugter i området, og en uge felt camp tilbyder dig chancen for at få hands-on erfaring.

Er det dig?

Det er klart, du har lært at elske arbejder udendørs, og har en forpligtelse til bevarelse af fisk og dyreliv. Det ville være et aktiv at have arbejdet i en frivillig eller betalt stilling i en miljømæssig eller naturressource relateret organisation eller projekt. Du bør også have:

 • analytiske evner
 • en god high school videnskab / matematik baggrund
 • villighed til at flytte for at arbejde
 • vilje til at arbejde i udfordrende udendørs situationer og vejrforhold

Karrieremuligheder

Kandidater fra Fish and Wildlife Tekniker program vil oftest finde arbejde inden for Canada. Positionerne du holder omfatter fisk og dyreliv tekniker / teknolog, tolk ved fisk og vildtreservater, fiskeri / jagt guider, og vådområder opgørelse teknikere. Arbejdsgivere søger fisk og Wildlife teknikere omfatter statslige forskningsorganer og ministerier og private konsulentfirmaer eller miljømæssige management agenturer - såsom Ducks Unlimited og Ontario Federation of lystfiskere og jægere.

Minimum Adgangskrav

OSSD med størstedelen af ​​kreditter på College (C) og Open (O) niveau, herunder:

 • 2 College (C) engelske kurser (Grade 11 eller Grade 12)
 • 2 College (C) Math kurser (Grade 11 eller Grade 12)

Når (C) er den mindste kursus niveau for optagelse, (U) eller (U / C) kurser er også accepteret.

Anbefalet:

Grade 11 eller 12 kemi anbefales kraftigt. (Selvom det ikke er påkrævet for optagelse, vil disse kurser hjælpe med at forberede dig til programmet.)

Modne Studerende

Hvis du er 19 år eller ældre, før klasser starter, og du behøver ikke have en OSSD, kan du skrive den canadiske Adult Achievement Test til at vurdere din berettigelse til optagelse. Det kan være nødvendigt yderligere prøvning eller akademisk opgradering til at opfylde specifikke naturligvis krav til dette program.

 • Studerende, der starter i januar er forpligtet til at deltage i undervisningen i løbet af sommeren semester.

Pathway Program

Hvis du ikke opfylder kravene til Fish and Wildlife Technician adgangskrav, overveje de generelle Kunst og Videnskab - miljø og naturressourcer Studies Option. Denne vej program kan give de krav, du har brug for optagelse, mens du tjener kredit for første halvår af Fish and Wildlife tekniker.

Relaterede Programmer

Når du har optjent din Fish and Wildlife tekniker diplom, kan du ønsker at tage en tredje år for at tjene fisk og Wildlife Technology diplom. Det vil åbne op endnu flere karrierer for dig efter endt uddannelse. Kandidater fra Fish and Wildlife Tekniker program kan også overveje at fortsætte deres uddannelse i Ecosystem Management Technician, Environmental tekniker eller en anden af ​​vores to-årige miljø- eller naturressourcer videnskaber diplomuddannelser. På bare to flere semestre, kan du få en ekstra tekniker diplom og udvide dine karrieremuligheder.

Sundhed Krav

 • Fisk og Wildlife program studerende er forpligtet til at fremlægge bevis for en beskyttende titer fra rabiesvaccination før de træder i 3. semester og / eller semester 5. Dette gælder for alle studerende, herunder dem, der kan overføres til eller ind i programmet med avanceret stående.
 • Studerende vil håndtere pattedyr kroppe, så for sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager, vil de, der ikke giver bevis for en beskyttende titer ikke være tilladt at gå videre til 3. semester og semester 5 i dette program. For mere information og for at udskrive den ønskede form, gå til: Vaccination Information side.
 • Fisk og Wildlife studerende er forpligtet til at deltage i marken aktiviteter, der omfatter walking kilometer over ujævnt terræn, transporterer tung gear, og drift små fartøjer, under alle vejrforhold, herunder regn, dyb sne, og ekstreme temperaturer.
 • Studerende med avanceret stående som er på vej ind eller overførsel ind i programmet i semester 3 eller semester 5 skal fremvise en beskyttende titer fra rabiesvaccination før starten af ​​klasser.

Yderligere omkostninger

Planlægger at bruge omkring $ 1,050 i det første år og 900 dollar i det andet år for bøger, forsyninger, udstyr og marken lejre.

Overfør Aftaler

 • Griffith University
 • Lakehead University
 • Royal Roads University
 • University of Northern British Columbia
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 16 flere kurser fra Fleming College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 semestre
Fuldtid
Price
1,995 CAD
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date