finansielle seminar for topledere

London Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

finansielle seminar for topledere

London Business School

Programoversigt
»Forbedre din viden om økonomisk forvaltning«

Hvis du er fra et ikke-finansielle baggrund og behov for at forstå og vurdere de finansielle oplysninger for at træffe beslutninger, er dette intensive fem dage finansielle forvaltning program er præcis, hvad du har brug for.

Det Finansielle Seminar for Senior Managers programmet vil forbedre din viden om den økonomiske forvaltning giver dig en omfattende undersøgelse af bedste praksis i virksomhedernes økonomiske styring på højt niveau.

Programmet har ambitiøse mål. Fokuseres mere på centrale aspekter af den finansielle forvaltning, vil det tage dig gennem bedste praksis i dagens organisationer og vise dig, hvordan dette område er under udvikling. Det vil også give dig en velbegrundet indsigt i aktuelle område forvaltningen shareholder value.

Dette program er for topledere fra en ikke-finansielle baggrund, der har brug for en bedre forståelse af finansielle principper.

Indhold

Afkode, Beslut, Lever.


I dagens erhvervsklima, kræve, at alle ledende medarbejdere en praktisk og praktisk kendskab til regnskab og corporate finance. Hvis du er fra et ikke-finansielle baggrund og behov for at forstå og vurdere de finansielle oplysninger for at træffe beslutninger, er dette intensive fem dage finansielle forvaltning program er præcis, hvad du har brug for.

Det Finansielle Seminar for Senior Managers har ambitiøse mål. Fokuseres mere på centrale aspekter af den finansielle forvaltning, vil det tage dig gennem bedste praksis i dagens organisationer og vise dig, hvordan dette område er under udvikling. Det vil også give dig en velbegrundet indsigt i aktuelle område forvaltningen shareholder value.

Den finansielle forvaltning programmet har tre centrale temaer:

  • Tolkning virksomhedsregnskaber
  • Regnskab for forvaltningsmæssige beslutninger
  • Shareholder value analyse

Målgruppe

Du vil sandsynligvis blive en senior manager fra et ikke-finansielle baggrund, der har behov for et bedre forståelse af finansielle principper. Du har måske en teknisk, drift, markedsføring, personale eller generel ledelse baggrund og vil sandsynligvis blive oplever en stigende behov for at vurdere resultater og til at træffe beslutninger ved hjælp af finansiel information.


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
5 dage
Deltid
Price
Pris
5,450 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen