finansielle planlægning certifikat program (sfpc)

Seidman College of Business, Grand Valley State University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

finansielle planlægning certifikat program (sfpc)

Seidman College of Business, Grand Valley State University

Udvid din viden og indtjeningspotentiale

På grund af den stigende kompleksitet, der kræves i at gøre kloge finansielle valg, der er et stigende antal mennesker på udkig efter smart rådgivning om finansielle ressourcer og tjenesteydelser. Denne voksende efterspørgsel har skabt mange nye og profitable muligheder for finansielle tjenesteydelser fagfolk, der kan levere intelligente og kvalificeret vejledning.

Hvad er den fælles fiskeripolitik ® certificering?

  • Certified finansielle planner ™ eller fælles fiskeripolitik ® certificering udstedt af den fælles fiskeripolitik bestyrelsen til personer, der mødes etik, erfaring og uddannelse krav, og videregive den fælles fiskeripolitik ® Certificering Undersøgelse. Den fælles fiskeripolitik ® certificeringen er den finansielle planlægning certificering klienter respekt og efterspørgsel. Det adskiller dig som en kompetent og etisk finansielle planner.

Hvad betyder Seidman College of Business tilbyde?

Den Seidman Financial Planning Certificate Program (SFPC) er en non-kredit program, der opfylder en stigende efterspørgsel blandt finansiel planlægning professionelle til Certified finansielle planner ™ eller fælles fiskeripolitik ® certificering. De, der fuldføre denne fælles fiskeripolitik Board-Registreret Program vil være kvalificeret til at sidde i den fælles fiskeripolitik ® Certificering Undersøgelse.

Det SFPC Programmet består af seks ikke-kredit kurser, der dækker principperne om finansiel planlægning, herunder forsikring, investeringer, pension, personlig indkomstskat og ejendom planlægning. Alle kurser i programmet følger retningslinjer, som Certified Financial Planner Board of Standards Inc. tekster er udvalgt fra bibliografien fra Certified Financial Planner bestyrelser Standards Inc.


Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Grand Rapids, Michigan
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Grand Rapids, Michigan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen