Vellykket ledere ved, hvordan deres beslutninger påvirker virksomhedens rentabilitet. Finance & Accounting for ikke-finansielle Executives giver den erfarne, ikke-finansielle manager med en forståelse af numrene side af forretningen. I dette certifikat program, du vil lære at bruge finansielle oplysninger i det virkelige liv ledelse situationer.

Dette tre-dages seminar introducerer væsentlige økonomiske forvaltning teknikker til effektiv beslutningstagning og giver ledere med en solid forståelse af corporate finance. Det udstyrer ikke-finansielle ledere med en omfattende viden om finansielle principper og et stærkt fundament i den finansielle forvaltning analyse. Deltagerne lærer at fortolke afgørende finansielle data på måder, der sætter dem i stand til at forbedre deres personlige effektivitet og gøre en mere produktiv corporate bidrag. Programmet også giver deltagerne mulighed for at mødes med ligesindede, udveksle erfaringer og udvide deres faglige viden.

Fokuseret Emner

Performance Evaluation - Alternative teknikker til evaluering af drift og finansielle resultater. Hvordan du indstiller, og bruge, præstationsmål for din virksomhed.


Investering Analyse - Organisering hovedstaden budgetproces. Estimering af cash flow fra en investering. Vurdere alternative investeringsforslag. Indstilling af mindste acceptable afkast af en investering. Virkningen af ​​inflation, skatter, omkostningsallokering og andre faktorer på en investeringsbeslutning.


Leasing - Former for leasingarrangementer. Fordele og ulemper ved leasing. Gøre lease-or-buy beslutning.


Vækst gennem opkøb - Relevante overvejelser i erhvervslivet kombinationer. Når en virksomhedsovertagelse giver mening. Evaluering et opkøb kandidat. Interne versus eksterne vækst.


Finansiering af den Business - Alternative kapital, herunder egenkapital, lån og handel kredit. Måling af omkostningerne ved handel kredit. At vælge det bedste finansiering mix under hensyntagen til risiko, skat, timing og out-of-lomme omkostninger.


Brug af regnskabsdata i beslutningsprocesser - Bestemmelse data, når man analyserer en vigtig forretningsmæssig beslutning. Virkningen af ​​den kontekst på data. Evaluering to fælles beslutning - droppe et produkt og ændre prisen på et produkt.


Cost-Volume-Profit Analyse og Business Risk - Hvordan omkostningsstruktur beslutninger påvirker resultatet potentiale og forretningsmæssige risici. Brug cost-volume-profit analyse til at undersøge virkningen af ​​alternative omkostningsstrukturer.


Overhead Omkostninger og beslutninger om outsourcing - Outsourcing som en løsning til at reducere omkostningerne ved overhead. Evaluering af beslutninger om outsourcing af en virksomheds division.


Personlig Financial Planning - Udvikling af en finansieringsplan. Pensionering myter. Valg af en investeringsforening. De betydelige fordele ved en 401 (k), Keogh Plan eller andre skatteordninger beskyttet plan.

Fordele ved at deltage

  • Forstå og reelt anvende offentliggjort virksomhedernes finansielle oplysninger.
  • Forstå hvordan regnskabsmæssige datastrømme og hvordan standarder og forskrifter påvirke endelige rapporterede resultat.
  • Evaluere virksomhedens økonomiske resultater, strategier og investeringsmuligheder.
  • Udnyt det sprog, regnskab og finansiering til trygt kommunikere med finansverdenen.

Hvorfor Virksomheder Sponsor

Organisationer, der sponsor medarbejdere i Finance & Accounting for Non-finansielle Executives seminar drage fordel af bedre produktivitetsgevinster gennem bedre finansielle analyse, afskaffelse af gætterier og forbedret nøjagtighed af beslutninger, bedre samspil mellem finansielle og ikke-finansielle personale, og mere kvalificerede beslutninger om strategi , generering af indtægter og investeringer.

Målgruppe


  • Chefer og ledere i de vigtigste, ikke-finansielle positioner
  • Teknisk og produktion fagfolk, som fører tilsyn operationer
  • Ejere og topledere i små og mellemstore virksomheder

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra University of Washington Foster School of Business »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 dage
Deltid
Price
2,475 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date