Fdsc engineering (design & fremstilling)

Somerset College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fdsc engineering (design & fremstilling)

Somerset College

Kursusbeskrivelse

Med en fast fokus på udvikling af praktiske færdigheder i design og fremstilling, dette kursus giver dig den ideelle mulighed for at få hands-on i dit valgte område. Du skal bruge en bred vifte af værktøjer, teknikker, udstyr og software foruden laboratorieudstyr. Hvad mere er, vil du udvikle faglige færdigheder, der forbedrer din beskæftigelsesegnethed efter endt uddannelse.

Under dette kursus, vil du have mulighed for at udforske en række områder i denne forskelligartede sektor af teknik. I det første år, vil du: - Få en klar forståelse af de grundlæggende elementer i teknik og de færdigheder, der kræves til at anvende denne viden effektivt.

  • Lær at vurdere de indgår i det praktiske ingeniørarbejde risici og hurtigt få en grundig forståelse af behovet for at udvikle, fremme og anvende sikre systemer for at arbejde.
  • Opfordres til at være kreativ, når man overvejer designprocessen, analytisk i hvordan du løser problemer og innovativ, når du søger løsninger på tekniske problemer.
  • Overvej dine faglige og etiske ansvar og forstå konsekvenserne af tekniske løsninger i en global og samfundsmæssig sammenhæng.
  • Opnå en bevidsthed om relevante aktuelle emner som bæredygtighed, iværksætterånd og ansvarlig forretningspraksis.

Kurset indeholder også en fire-ugers praktik, hjælper dig til at få erfaring i den virkelige verden miljø på arbejdspladsen. Derudover vil du have mulighed for at deltage i Autosport og Engineering Show på NEC i BirminghamSamt præsentationer og foredrag fra andre institutioner.

Undervisning og vurdering

Med støtte fra vores meget erfarne team af vejledere, vil du få hands-on erfaring i vores fremragende laboratorier og værksteder. Vurdering er enten af ​​opgaver, eksaminer eller præsentationer, og du vil også være forpligtet til at gennemføre projekter både individuelt og i grupper.

Et træk ved kurset er brugen af ​​in-kursus modulopbygget vurdering, hvilket betyder vil blive overvåget løbende dine fremskridt. Der er også en vurderede obligatorisk praktikperiode i det første år.

Progression Muligheder

På en vellykket afslutning af FdSc kurset kan du være i stand til at gå videre til endnu et studieår for en BSc (Hons) Mekanisk Design og Fremstilling grad på Plymouth University.

Bemærk venligst at der er en frist for progression applikationer og steder kan være afhængig af tilgængelighed.

Karriereforløb

Du kan udvikle sig til en række karriere fra denne Foundation Degree herunder CNC programmering, teknisk design, tegnekunst, produkt analyse og produktudvikling. Beskæftigelsesegnethed er centralt for dette kursus og tidligere kandidater har gået på at arbejde for store internationale organisationer.

Adgangskrav

Du har brug for en relevant niveau 3 Udvidet Diplom (PPP) eller A2 / AS niveauer (minimum 120 point, herunder 80 point på A2-niveau). Alternativt en NVQ Level 3 eller CGLI Niveau 3 Engineering Studies eller Advanced Diploma eller Access-certifikat vil være tilstrækkeligt.

Vi kræver også alle studerende at have bestået GCSE engelsk og matematik med et minimum af et Grade C.

Modne studerende, der ikke opfylder disse formelle adgangskrav er velkommen til at anvende, hvis de kan beviser deres interesse i uddannelsen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
9,120 GBP
årligt.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Taunton, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Taunton, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen