Kursusbeskrivelse

UNDERSØGELSE Automotive Engineering på Somerset College og du har adgang til vores helt nye, specialbyggede faciliteter. Vi er specialiseret i motorens data avanceret diagnostik, køretøjets ydeevne ekstraudstyr, avanceret bilteknologi og hybridbiler - og vores medarbejdere er blandt de bedste i landet, når det kommer til deres viden og ekspertise.

Takket være vores tætte samarbejde med bilindustrien, vores kurser giver den perfekte forberedelse til livet i den virkelige verden, og vores studerende er meget beskæftigelsesegnede. Vores fokus i hele er på udstyre dig med praktiske færdigheder, og du vil have en chance for at bruge en bred vifte af værktøjer, teknikker, udstyr og software.

I løbet af kurset vil du:

  • Få en klar forståelse af de grundlæggende elementer i teknik og de færdigheder, der kræves til at anvende denne viden effektivt - lære at vurdere de risici, ingeniørarbejde risici og hurtigt få en grundig forståelse af behovet for at udvikle og anvende sikre systemer arbejdsformer - undersøgelse ECU kortlægning og programmering - undersøgelse hybridteknologi - forsker i maskineffekt ekstraudstyr

Moduler undersøgte omfatter:

  • Power Train Teknologi - Vehicle Technology - Advanced Vehicle Ydelse Engineering - Engineering Design - Fejl Diagnose og reparation - Instrumentering og Control - Materialer - køretøjets elektriske og elektroniske installationer - Engineering Science - Matematik - Automotive Industry Ledelse og Organisation - Organisation Engineering Tegning og CAD - fremstillingsprocesser - Projekt - Konstruktion - Erhverv og Finans

Derudover vil du have mulighed for at deltage i Autosport og Engineering Show på NEC i Birmingham, samt præsentationer og foredrag fra en række andre institutioner.

Undervisning og vurdering

Vurdering er ved opgaver, eksamener og præsentationer. Du vil blive bedt om at udfylde både individuelle og gruppe projekter. Takket være vores seneste investering på £ 3.500.000 i en ny Automotive center, vil du have chancen for at arbejde på det nyeste udstyr i branchen, og gøre brug af Snap-On-Tools. Så dine færdigheder vil blive forfinet, og fokuseret på at opfylde behovene hos potentielle arbejdsgivere.

Progression Muligheder

På en vellykket afslutning af FdSc kurset kan du være i stand til at gå videre til endnu et studieår for BSc (Hons) Mekanisk Design og Fremstilling grad på Plymouth University.

Bemærk venligst at der er en frist for progression applikationer og steder kan være afhængig af tilgængelighed.

Karriereforløb

Denne kvalifikation forbedrer dine beskæftigelsesudsigter i motorsport, detailhandlen bilindustri eller vejtransportsektoren. Tidligere kandidater har forfulgt givende karriere på virksomheder som Cosworth, Lotus Cars, Honda og VOSA.

Certificate of Higher Education (CertHE)

Adgangskrav

Ansøgerne har brug for en relevant National Diploma (PPP) eller AS / A2 Levels (minimum 120 point, herunder 80 point på A2-niveau). En NVQ Level 3 eller CGLI niveau 3 i Motorkøretøjer Studies vil være tilstrækkeligt, ligesom en IMI niveau 3 kvalifikationer eller Advanced Diploma eller Access certifikat. Vi vil også gerne studerende til at have GCSE engelsk sprog til mindst Grade C.

Modne studerende, der ikke opfylder disse formelle adgangskrav er velkommen til at anvende, hvis de kan beviser deres interesse i uddannelsen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Somerset College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,120 GBP
årligt.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato