FDA tidlige barndom undersøgelser

Somerset College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

FDA tidlige barndom undersøgelser

Somerset College

Kursusbeskrivelse

Hvis du er forpligtet til at gøre en forskel for livet for børn og unge, vores kurser i Early Childhood Studies er den perfekte fundament for din karriere.

De er designet specielt til folk, der ønsker at forfølge en karriere i Early Years pleje, eller som allerede arbejder i denne sektor. Så hvis du ved, at arbejdet med de unge er din passion, er dette kursus for dig.

Kurset omfatter moduler inden for følgende områder i det første år:

  • Matematik, videnskab og barnets - sprog, læsning, og barnet - leg og læring - læring og udvikling - faglig praksis og arbejdspladsen - Applied Social Science

Det andet år dækker:

  • Early Years Curriculum - professionel praksis - om regulering og lovgivningsmæssige rammer for de første år Services - arbejde med børn og familier - Independent Study - særlig undersøgelse

I løbet af dine studier, vil du udfylde to praktikophold, der giver dig en værdifuld indsigt i, hvordan sektoren fungerer, og forbedre din beskæftigelsesegnethed. I dit andet år, vil du også gennemføre et forskningsprojekt i et emne efter eget valg.

Undervisning og vurdering

Der er ingen undersøgelser på dette kursus, og hvert modul bedømmes ved hjælp af opgaver. Vi tilbyder dig omfattende undersøgelse færdigheder understøtter hele din tid på College, at hjælpe med at maksimere dine chancer for succes.

Undervisningssituationer i form af korte forelæsninger, diskussioner overvågede, små gruppearbejde og præsentationer.

Progression Muligheder

På en vellykket afslutning af FDA kurset kan du være i stand til at gå videre til det BA (Hons) Tidlig Childhood Studies eller BSc (Hons) Sundhed og Social Care Management grad (progression rute skal godkendes), leveres på Somerset College.

Du kan også finde anvendelse på Plymouth Universitet for at deltage i sidste år af BA (Hons) Uddannelse Studies grad. Bemærk venligst at der er en frist for progression applikationer og steder kan være afhængig af tilgængelighed.

Efter dette kan du gå videre til ph.d.-studier.

Karriereforløb

Fonden Degree kan føre til beskæftigelse i familiens støtte og projekt arbejde i en række Early Years indstillinger. Du kan også starte en karriere som børnecenter arbejdstager, hjem / skole forbindelsesofficer arbejdstager, tidlig år arbejdstager, folkeskole arbejdstager eller familie rådgivning forbindelsesofficer arbejdstager. Vores kandidater har også udviklet sig til læreruddannelsen på primærtrinnet.

Adgangskrav

Ansøgere til fonden Degree kræver et niveau 3 kvalifikation. Dette omfatter typisk AS / A2 Levels (minimum 160 point omfatter 80 på A2), en cache eller BTEC National Diploma, Access certifikat og NVQ niveau 3 i et relevant emne. Kandidater er også forpligtet til at have et minimum af klasse C i engelsk sprog og matematik.

Modne studerende, der ikke opfylder disse formelle adgangskrav er velkommen til at anvende, hvis de kan beviser deres interesse i uddannelsen.

På grund af karakteren af ​​disse kurser, vil du blive indkaldt til en Oplysning og Spærring service check (tidligere kendt som CRB) før påbegyndelse enhver placering arbejde.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
9,210 GBP
årligt.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Taunton, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Taunton, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen