FDA forretning og forvaltning

Somerset College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

FDA forretning og forvaltning

Somerset College

Kursusbeskrivelse

Skabe grundlag for den karriere, du ønsker med vores forretningsledelse kurser. Disse udstyre dig med en række fleksible og overførbare færdigheder, så du er en ægte aktiv på arbejdspladsen.

Ingen organisation fungerer effektivt, medmindre dens medarbejdere har betydelig kommerciel ekspertise. Vores kurser udstyre dig med præcis, hvad der kræves for at yde et vigtigt bidrag til din arbejdsgivers succes. Så uanset om du ønsker at arbejde som en finansmand, revisor, marketingmedarbejder, administrator, HR-chef, eller i nogen anden rolle, dette kursus giver den perfekte mulighed for at forbedre dine færdigheder.

Samt lære om forretning og forvaltning gennem foredrag og seminarer, vil du arbejde med de lokale arbejdsgivere til at få hands-on erfaring med den virkelige verden af ​​erhvervslivet. Dette vil bygge din oplevelse, hjælper dig til at skabe ny viden, og give dig en færdiglavede kontakter bog af den tid, du opgraderer.

Banen følger en bred struktur. Det første år dækker:

  • Elementer af Business Finance - Introduktion til de juridiske rammer - The Organisational Miljø - Marketing Practice - Håndtering af Customer Relations - det eksterne miljø - erhvervspraktik og arbejdspladsen - Det andet år dækker: - Managing Business Strategy - Introduktion til Makroøkonomi - Adm Human Resources - Håndtering Uddannelse og Udvikling - Finansiel planlægning og styring Accounting - Projektledelse - Udvikling markedsføringsskik - Ledelse og loven - valgfri enhed - Undervisning og vurdering

For FDA studerende, er 80% af karakteren består af løbende evaluering, herunder individuelle og gruppe opgaver og projekter. De resterende 20% af dit varemærke vil blive besluttet af din præstation i kursus tests.

Progression Muligheder

På en vellykket afslutning af FDA naturligvis du kan være i stand til at gå videre til endnu et studieår og "top-up" til en BA (Hons) Business Administration grad på Somerset College.

Bemærk venligst at der er en frist for progression applikationer og steder er afhængig af tilgængelighed.

Karriereforløb

Dette kursus kan føre i enhver retning, du vælger, fra marketing til finansiering, ledelse til HR. Vores tidligere studerende har fået beskæftigelse i en række organisationer, samt oprette deres egne virksomheder.

Certificate of Higher Education (CertHE)

Dette er den første fase af instituttets uddannelsen og er et nationalt anerkendt pris i sin egen ret.

Adgangskrav

Ansøgere kræver en National Diploma in Business (PPP) eller lignende, eller AS / A2-niveauer (minimum 120 punkter, herunder 80 point på A2-niveau), eller en avanceret ny Diploma (120 point minimum) eller Access-certifikat.

Studerende skal også have GCSE engelsk sprog til mindst Grade C.

Modne studerende, der ikke opfylder disse formelle adgangskrav er velkommen til at anvende, hvis de kan beviser deres interesse i uddannelsen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
9,120 GBP
årligt.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Taunton, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Taunton, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen