FdSc Studerende i Baking Science and Technology (Management)

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

FdSc Studerende i Baking Science and Technology (Management)

London South Bank University

Har din kage og spis den

Bagning er en yderst teknisk færdighed, og en kvalifikation på dette område vil gøre dig virkelig attraktiv for arbejdsgivere. Dette kursus hjælper dig med at blive en specialistleder, der lærer dig de kommercielle og teknologiske aspekter af bagningsprofessionen.


Hvorfor Baking Science and Technology på LSBU?

  • Vores fantastiske arv: LSBU er stedet for den ældste bageri skole i Storbritannien.

  • Denne industri-relevant kursus er bredt anerkendt på tværs af bagning industrien har faglige forbindelser med en række organisationer.

  • Vi er No.1 London moderne universitet for forskningskvalitet i Food Science (Complete University Guide League tabellen, 2018).

  • Dette kursus er godkendt af The Worshipful Company of Bakers.

  • Du vil have masser af netværksmuligheder, deltage i industrielle arrangementer og gæsteforedrag og samtaler fra fagfolk, der er vært for os.

  • Vores usædvanlige bagværk omfatter laboratorier - forskningsbaseret undervisning vil informere læringserfaringen hele vejen igennem.


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


moduler

Fordi dette kursus er bredt anerkendt på tværs af bagningindustrien - og takket være vores samarbejdspartnere - finder du masser af muligheder, når du graduerer. Du er godt rustet til at starte din egen operation, drive en lille virksomhed eller arbejde i et internationalt fødevarefirma. I det nuværende klima er der et stort behov for kandidater, der har den tekniske kompetence sammen med en kreativ flair for at give mulighed for innovation inden for NPD og forskning - og kandidater fra dette kursus har netop det.

Størstedelen af ​​bagere i Storbritannien er ansat i plantebagerier og i bagerier. Disse tendens til at være store virksomheder, hvor muligheder for videreuddannelse og karriereudvikling tendens til at være mere positive. Udsigterne til fremme i bagning er gode, med muligheder for at komme ind i tilsynsroller, produktionsledelsesroller eller i en rådgivende rolle - afhængigt af hvilket område af bageri du specialiserer dig i.

Hvis du er i stand til at kombinere bagning færdigheder med erhvervsmæssige færdigheder, er der gode muligheder for at starte din egen virksomhed. En karrieremulighed er at arbejde dig op til en bagerproduktionschef. De har en række ansvarsområder, fra at føre tilsyn med produktionsprocessen og udarbejde produktionsplaner for at sikre, at produkterne produceres til tiden og er af god kvalitet, til at estimere omkostningerne og fastsætte kvalitetsstandarder.

At arbejde i et bageri, skal du have en passion for mad, være i stand til at arbejde under pres, have gode kommunikationsevner og have masser af udholdenhed. Bagerne arbejder ofte ubesværlige timer og skift arbejde er fælles. Bagning kan indebære fysisk arbejde, mens bagerier kan være varme og støjende steder at arbejde.

Du vil måske gerne fortsætte dine studier. Hvis du fuldfører FdSc, kan du fylde din kvalifikation til en fuld Honours grad inden for et år ved progression på BSc (Hons) i Baking Technology Management.


beskæftigelsesegnethed

Fordi dette kursus er bredt anerkendt på tværs af bagningindustrien - og takket være vores samarbejdspartnere - finder du masser af muligheder, når du graduerer. Du er godt rustet til at starte din egen operation, drive en lille virksomhed eller arbejde i et internationalt fødevarefirma. I det nuværende klima er der et stort behov for kandidater, der har den tekniske kompetence sammen med en kreativ flair for at give mulighed for innovation inden for NPD og forskning - og kandidater fra dette kursus har netop det.

Størstedelen af ​​bagere i Storbritannien er ansat i plantebagerier og i bagerier. Disse tendens til at være store virksomheder, hvor muligheder for videreuddannelse og karriereudvikling tendens til at være mere positive. Udsigterne til fremme i bagning er gode, med muligheder for at komme ind i tilsynsroller, produktionsledelsesroller eller i en rådgivende rolle - afhængigt af hvilket område af bageri du specialiserer dig i.

Hvis du er i stand til at kombinere bagning færdigheder med erhvervsmæssige færdigheder, er der gode muligheder for at starte din egen virksomhed. En karrieremulighed er at arbejde dig op til en bagerproduktionschef. De har en række ansvarsområder, fra at føre tilsyn med produktionsprocessen og udarbejde produktionsplaner for at sikre, at produkterne produceres til tiden og er af god kvalitet, til at estimere omkostningerne og fastsætte kvalitetsstandarder.

At arbejde i et bageri, skal du have en passion for mad, være i stand til at arbejde under pres, have gode kommunikationsevner og have masser af udholdenhed. Bagerne arbejder ofte ubesværlige timer og skift arbejde er fælles. Bagning kan indebære fysisk arbejde, mens bagerier kan være varme og støjende steder at arbejde.

Efter vellykket gennemførelse af grundskolen kan du opgradere din uddannelse til Bachelor-niveau med Baking Science and Technology i forhold til BSc (Hons).


Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

  • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
  • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Faciliteter

Vi er hjemsted for den ældste bageriskole i verden, der blev oprettet i 1894.

Vores testlaboratorier og bagerier er fuldt udstyrede og bemandet til at uddanne nuværende og fremtidige bagere.


Undervisning og læring

Kurset fokuserer på elementer af blandet læring, som kombinerer praktisk input, gæsteforedrag, feltrejser og support gennem Virtual Learning Environment. Al undervisning og læring forbedres også via interaktion / samarbejde med Enterprise Team i Clarence Center og via bibliotek og LRC fagspecifikke medarbejdere. Samarbejde er også ved at blive udviklet inden for andre skoler, så kombineret input beriger elevers læring og præstation.


Personlig vejledning

Som studerende på kandidatuddannelsen vil du blive tildelt en navngivet instruktør i løbet af de første tre uger hos LSBU. Din vejleders rolle er at være din primære kontakt til faglig og faglig udvikling.

Din vejleder vil støtte dig for at få mest muligt ud af din tid på LSBU, rådgivning og skiltning til andre kilder til støtte på universitetet.

Din vejleder bør være den første person på universitetet, som du taler med, hvis du har problemer, der påvirker dit arbejde.

Disse kan være akademiske, økonomiske, sundhedsrelaterede eller en anden type problem.

Du vil have aftaler med din personlige vejleder én gang hvert semester i 30 minutter i løbet af dit kursus. Ugentlige indlæsningstider vil blive stillet til rådighed, og du kan kontakte din vejleder for yderligere support via e-mail, telefon eller personligt.


Adgangskrav

  • Et niveau DEE eller
  • BTEC National Diploma MPP eller
  • Adgang til HE kvalifikationer med 9 Meritter og 36 Passes eller
  • Tilsvarende niveau 3 kvalifikationer værd at 64 UCAS point.
  • Ansøgere skal indeholde 5 GCSEs AC herunder matematik og engelsk eller tilsvarende (reformeret GCSEs grad 4 eller derover).
  • Vi byder på kvalifikationer fra hele verden. Engelsk sprogkvalifikationer for internationale studerende: IELTS score på 6,0 eller Cambridge færdighed eller avanceret klasse C.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Fuldtid Storbritannien / EU gebyr: £ 9250; Internationalt gebyr: £ 16500.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen