Fashion Photography Course

Istituto Marangoni - Miami

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fashion Photography Course

Istituto Marangoni - Miami

Om

Dette korte kursus introducerer deltagerne til det grundlæggende i modefotografering *. De vil udvikle en forståelse for hvordan modefotografering opstod og udviklede sig fra 1950'erne og fremefter. Fotografering af en figur, dekonstruktion af et kig, forståelse for, hvad styling er og hvordan man anvender det. Dette er alle de elementer, de vil udforske. De vil blive introduceret til digitale fotograferingsteknikker, indendørs og udendørs optagelse, retouchering og billedbehandling, der gælder for modeindustrien, og får mulighed for at lave en modefotobog med deres arbejde via en erhvervsuddannelsesmetode.

Uge 1

En introduktion til digitale fotograferingsteknikker vil være udgangspunktet for kurset. En studiebaseret induktion til fotografisk teknik og udstyr finder sted. Deltagerne vil udforske de nuværende, nutidige og fremtidige modefotograferingstendenser for at forstå den sammenhæng, hvori de vil fungere. Adgang til og navigation af sourcing værktøjer (bøger, artikler, magasiner, internet, street stil mv.) Vil være nøglen til at udvikle kreative ideer. Målet med den første uge er at starte modefotografering og testfærdigheder ved at tage billeder af, hvad der er interessant mode udseende rundt om i gaderne i Miami.

Uge 2

Deltagerne introduceres til de grundlæggende elementer i mode styling, hvor man ser på, hvad der definerer en bestemt stil, dens koncept og visuelle elementer, og undersøger trendprognoser i mode og luksus. Deltagerne vil også blive introduceret til fashion blog; i dag betragtes som et af de vigtigste nutidige kommunikationsværktøjer til stil gennem fotografering. Praktiske øvelser i gadefotografering og trends analyse og grafisk layout for redaktionelle vil hjælpe med at opbygge kommunikationen af ​​et individuelt stil koncept.

Uge 3

Deltagerne vil have mulighed for at gennemføre deres eget fotografiske styling projekt. Arbejdet vil være kulminationen af ​​de første to uger med handling med præsentationen af ​​et humørbræt, der kommunikerer modekonceptet og idéudvikling gennem fotografiske billeder. Ved hjælp af grundlæggende teknikker inden for digital retouchering og redigering vil deltagerne blive guidet til at præsentere deres arbejde i en modefotobog.

* Avocational short courses er ikke licenseret af Kommissionen for Uafhængig Uddannelse. Disse afocational korte kurser er ikke beregnet til beskæftigelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 uger
Price
Pris
5,000 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Miami, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Miami, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen