Læs den officielle beskrivelse

Det er en ubestridelig kendsgerning, at flere og flere forældre vælger at slutte sig til deres børn på engelsksprogsture til Malta og Gozo. Netop af denne grund tilbyder Gateway School Of English , selv en familiedrevet virksomhed, et studieforløb, der gør det muligt for forældre at bringe deres små børn sammen med dem for at lære engelsk, ved hjælp af lokaler, der sikrer et fleksibelt og behageligt ophold.

Mindful om de specifikke krav i en individuel familie eller en forælder

Privatundervisning for juniors og gruppekurser for forældre, ellers fritidsaktiviteter for børn, mens forældre følger et engelsk kursus, er et par eksempler på, hvad GSE har til rådighed. Vi kan også organisere dagpleje børnehaveydelser til meget små børn, mens forældrene deltager i lektioner.

Desuden tilbyder vi endda halvpension indkvartering (morgenmad

Som Gateway School og dets opholdssted (kun 3 minutter fra soveværelset til klasseværelset!) Er fuldt udstyrede med gratis trådløs internetadgang, kan familier holde kontakten med virksomheder, venner og familie fra deres eget værelse. Vores skole er dedikeret til en service af excellence, fordi familieværdier er kernen i vores missionserklæring.

Bortset fra skoleboligen tilbyder vi også overnatning for familier, der rejser med børn inden for 5 til 10 minutters gåafstand fra skolen, lejligheder med selvforplejning i nærheden af ​​skolen samt et valg af tre, fire og fem-stjernede hotelindkvartering i St. Julian's

Young Learners undervisning er tilgængelig for børn i alderen 4 til 12 år hele året rundt. Vi tilbyder 20 eller 30 lektioner om ugen.

Forældre betaler standard voksenundervisning

For børn 0 til 3 år: Vi tilbyder børnepasningsfaciliteter i St Julian inden for 15 til 20 minutters gang fra skolen (eller 5 minutter med bus) til Euro 4,50 per time eller barnevagt på Euro 10 per time.

For forældre, der deltager i eftermiddagskurser, og som ikke ønsker at tilmelde deres børn i eftermiddagslæringer (Young Learner Group Course 30 lektioner pr. Uge), tilbyder vi også mulighed for eftermiddagsklasse mandag til fredag ​​fra kl. 13.00 til 2.30 på Euro 20 pr. Dag.

priser:

Forældre betaler kun standardkursus for kurser, indkvartering eller overnatning (uden kurser), hvis de ønsker at bo i indkvarteringen uden at tage lektioner.

2018 Priser for børn (4-12 år) rejser med forældre og tager engelsk kurser:

Kurser:

Korte ophold (1 til 7 uger)

Unge lærerkurser 20 lektioner om ugen = 195 Euro pr. Uge (lav og højsæson hele året rundt)

Unge lærerkurser 30 lektioner om ugen = Euro 285 pr. Uge (lav og højsæson hele året rundt)

Lange ophold (8 uger plus)

Unge lærerkurser 20 lektioner pr. Uge = 185 Euro pr. Uge (lav og højsæson hele året rundt)

Unge lærerkurser 30 lektioner om ugen = 275 euro per uge (lav og højsæson hele året rundt)

Unge lærerkurser 30 lektioner om ugen

Tidsplanen vil være den samme for forældrene og børnene, dvs. forældre og børn starter og slutter samtidig. Lektioner afholdes i samme skoles lokaler, men i forskellige klasserum. Vores lærere specialiserede sig i at undervise engelsk til unge elever. Lektioner er hovedsagelig aktivitetsbaserede (spil, sange, videoer osv.) Med masser af audiovisuelt materiale.

  • Driftsperiode: Hele året
  • Niveau: Begynder til Avanceret
  • Varighed af 1 lektion: 45 minutter
  • Lektioner pr. Uge: 20 lektioner (15 timer); 30 lektioner (22,5 timer)
  • Gennemsnitligt antal studerende i klassen for Unge lærerkurser: Vinter (januar - maj
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra Gateway School Of English »

This course is Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
- Tjek venligst programbeskrivelsen for detaljerede priser.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date