Fagbevis I / Professionelt Eksamensbevis I Ledelse Og Ledelse

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fagbevis I / Professionelt Eksamensbevis I Ledelse Og Ledelse

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores Ledelses- og ledelseskurser er et innovativt deltidsprogram, som hjælper dig med at forbedre og udvikle dine ledelsesfunktioner.

Du vil arbejde på real-life-arbejde baseret projekter for at gennemføre dine opgaver, som giver dig mulighed for at tilføje værdi til din organisation, mens du går gennem programmet. Et fleksibelt program med korte intensive studieblokke gør det muligt for dig at planlægge dine studier omkring behovene i din karriere.

Som en iscenesat pris kan du tilmelde dig et certifikat-, diplom- eller masterspris. I alt tager det cirka to år at afslutte, men det afhænger af det enkelte elevniveau, da det kan udføres før.

Certifikat efter kandidat (postgraduate) er rettet mod aspirerende og mellemledere, typisk dem, der har en udviklingskarriere i et funktionelt forretningsområde eller en sektor, og søger at udvide deres ledelsesevner.

Denne rute tager ca. otte måneder at afslutte (afhængigt af ansøger)

Diplomuddannelse efter kandidat (postgraduate) fokuserer på den personlige udvikling af mellemledende og ambitiøse ledende leders ledelsesmuligheder. Det sigter mod at øge dit strategiske perspektiv, samt dine evner og tillid som virksomhedsleder.

Denne rute tager ca. 14 måneder at afslutte (afhængig af ansøger) og kan kombineres med certifikatet.

MSc er rettet mod ledende medarbejdere, institutleder og ledende direktører, der søger at udvide deres viden og færdigheder inden for virksomhedsledelse og styring.

Du kan vælge at følge den generelle ledelsesrute eller at specialisere sig i Public Services Management eller Lean Management. På disse specialiserede ruter bliver dine moduler skræddersyet til at uddybe din forståelse i dit valgte område.

Hvordan du lært

Du vil kunne vælge mellem en hurtige levering, hvor du kan studere to moduler bagud i en seks-dages studieblok eller standardleveringen, hvor hvert modul tager tre dage at fuldføre.

Kurset indeholder en blanding af klasseværelsesmoduler, uafhængig understøttet læring og et arbejdsbaseret konsulentprojekt.

Du vil blive vurderet gennem forskellige stykker af anvendt kurser. Det er anvendelsen af ​​den viden, du har erhvervet i løbet af kurset, som gør det muligt for dig at tænke strategisk og bringe forandringer i din organisation.

Du vil også bruge vores virtuelle læringsmiljø, NU, som er en fleksibel web-baseret system, der giver dig 24-timers adgang til modul lære materialer og læse lister. Det giver dig mulighed for at diskutere arbejdet med vejledere og indsende kursusaktiviteter elektronisk fra overalt i verden.

Adgangskrav

UK

Du skal bruge en af ​​følgende:

  • 2,2 æresbevisning grad;
  • tilsvarende faglig eller anden kvalifikation
  • to til tre års erhvervserfaring i en beslægtet rolle
  • nuværende ansættelse eller adgang til en organisation, hvorpå du skal basere dine opgaver

Ansøgere med ikke-standardindgangskrav og / eller væsentlig erhvervserfaring vil blive behandlet individuelt.

Andre krav:

faglig reference

International

Engelsksprogede adgangskrav Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du vise os, at dine sprogkundskaber er stærke nok til intensivt akademisk studie. Vi beder normalt om en IELTS-test, og vi accepterer nogle alternative engelske sprogtest.

Du skal følge for at ansøge om dette kursus: IETLS 6.5 (med mindst 5,5 i hver færdighed)

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 2, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighed
8 - 14 måneder
Deltid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates