FLA: Design Tænk og Innovation Week

Generelt

Program beskrivelse

Hver dag vil der bestå af keynotepræsentationer, case studies, rundbordssamtaler og besøg til de bedste virksomheder, der har vedtaget den human-centreret tilgang, hvor du vil møde holdene bag deres seneste forskning og innovation. Nogle kalder vores format en "design safari", nogle siger det er en VIP bag-scenes oplevelse eller en forskningsrejse. I løbet af ugen vil du også undersøge de seneste tendenser og opdagelser i virtuel virkelighed, kunstig intelligens, bæredygtighed og fremtidens teknologier. Du vil lære om de nyeste innovationsmetoder og de bedste værktøjer til produkt- og forretningsadministration - og få mulighed for at stille spørgsmål i en uformel atmosfære.
Alle foredrag og workshops finder sted i de faktiske agenturer, der giver deltagerne en bedre sammenhæng i emnet. Dette program er designet til at give dig inspiration og værktøjer til dit arbejde for at hjælpe dig med at få en ekspertudtalelse om dine nuværende projekter og holde dig ajour med de seneste tendenser i branchen.

I løbet af ugen vil du opleve:

WORKSHOPS

Vi vil fordybe dig i den tekniske og kreative industri i London ved at forbinde dig med de mest indflydelsesrige mennesker i branchen og tage dig til de ledende britiske virksomheder. Hver højttaler vil dele deres egne indsigter og vil kunne besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Ved at have kun 20 deltagere på dette program, sørger vi for, at hver enkelt af dem får det bedste ud af denne oplevelse.

BESØG TIL AT HOLDE LONDON SPOTS

Du kan se den bedste udsigt over London fra toppen af ​​en skyskraber; Du kommer til at besøge de mest spændende udstillinger i året, og du vil opdage, hvor Londons kreative samfund bruger deres fritid. Derudover får du anbefalinger til at guide dine egne udforskninger med tips om de bedste steder at spise, drikke og slappe af i hovedstaden i Storbritannien.

AFSLUTTENDE PART

I slutningen af ​​denne intensive uge arrangerer vi en fest for alle deltagere med foredragsholdere, specielle gæster og folk fra branchen. Efter at have præsenteret certifikater for hver deltager, har vi nogle drinks og en fest. Det er en fantastisk mulighed for alle at få nyttige kontakter, blive introduceret og bare nyde selskabet af inspirerende og vellykkede mennesker.

PROGRAMSTRUKTUR:

Hver dag vil der bestå af forskellige aktiviteter for at maksimere din læringserfaring.

Morgen gæst: Dagens første aktivitet omfatter en uformel samtale for at aktivere hjernen og kroppen for at modtage dagens kreative stimuli. Du vil interagere med andre deltagere, dele dine ideer, oplevelser og forventninger til dagen og møde de lokale fagfolk for at lære mere om innovationsindustriens backstage.

Morgen session: Det er dagens første møde, det vil være i form af et foredrag, fire-side chat eller et værksted i et af Londons bedste virksomheder.

Frokostpause: mellem morgen og eftermiddagsessioner vil vi få en kort pause, når du får mulighed for at spise frokost og nyde dagens omgivelser.

Eftermiddagssession: Det er dagens anden session, hvor du får mulighed for at besøge et andet top London bureau og lytte til deres team afslørende værktøjer og metoder, de bruger i dagligdagen.

Debrief og byen: Efter en lang dag med at absorbere nye måder at arbejde på, nyskabende og kreativ tænkning, vil vi debriefe dagens indhold for bedre at organisere dem i vores sind. Denne aktivitet vil være kort og engagerende, og den finder sted lige efter eftermiddagsessionen på steder, som vi så kan besøge som kulturelle og sociale aktiviteter som museer, gallerier, arrangementer eller barer.

HVILKE BEHANDLINGER PROGRAMMET?

 • CEO'er, CIO'er og virksomhedsejere
 • chefer for design og innovationsafdelinger
 • produktledere og teamledere
 • service og erfaring designere
 • UX forskere
 • innovatører og trendsættere

DU VIL LÆRE

 • Hvilke metoder og processer virksomheder bruger til at skabe nye produkter
 • Sådan skaber du en kunde-besat kultur
 • Hvordan man bygger markedsvindende strategier
 • Corporate innovation bedste praksis
 • Fejl virksomheder gør, når de gennemfører forskning og produktlancering
 • Seneste trends i AI, VR, robotik og ny teknologi
 • Sådan får du øje på ægte innovation
 • Sådan planlægger du et kontorlokal for at fremme kreativ problemløsning
 • Hvordan deler du dine ideer med kunder og investorer mere effektivt

KURSKURATORER

Ekaterina Solomeina, medstifter af Future London Academy

Ekaterina er en designer, innovatør og TEDx højttaler. I løbet af de sidste 14 år har Ekaterina arbejdet med de førende design- og innovationsvirksomheder rundt om i verden, der hjælper med at udvikle mærker, udvikle designteam og skabe nye digitale produkter. Hendes kunder omfatter Coca-Cola, Microsoft, Versace, Sony og andre.

TIDSPLAN

16-20 september, kl. 10-18

Vi vil også have en fest / netværksbegivenhed fredag ​​fra kl. 18.00 til 21.00.

Nogle af delegaterne foretrækker at blive i weekenden efter det officielle program afsluttes, og vi har valgt nogle spændende udstillinger og steder til at besøge i din egen tid. Hvis du har andre forpligtelser og skal rejse hjem om lørdag morgen, så er det okay også.

KOSTE

£ 1995

(Underlagt 20% moms, hvis du betaler som person, der bor i Europa, Det Forenede Kongerige eller hvis du er en britisk virksomhed)

PRIS INKLUDERER

 • alle samtaler, kontorbesøg, diskussioner og workshops
 • udstillinger og planlagte kulturaktiviteter i løbet af programmet
 • fest / netværksbegivenhed i slutningen af ​​ugen
 • certifikater
 • Prisen inkluderer ikke bankoverførselsgebyrer, mad, rejser, visum, indkvartering eller andre ekstraudgifter.

INDKVARTERING

Vi anbefaler at bo i Shoreditch-området, da de fleste sessioner vil blive afholdt der. Det er den mest kreative del af London, så der vil også være meget at se. Nærmeste tunnelbanestationer er Old Street. Vi samarbejdede med 3 gode hoteller for at give dig de bedste tilbud, brug venligst nedenstående links:

 • M ved Montcalm (Vælg: London Shoreditch Tech City eller Royal London House)
 • Ace Hotel (Indtast koden for rabat: FUTURELNDN)
 • Premier Inn (Vælg London City Old Street)

Hvordan man ansøger

For at ansøge om kurset bedes du udfylde formularen nederst på siden og vi kontakter dig med oplysningerne om betalingen og de næste trin.

Steder på banen er begrænset til højst 25 personer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Future London Academy (FLA) is an educational organisation formed in 2013. Our courses cater for professionals across a variety of industries; they consist of talks, lectures and workshops conducted b ... Læs mere

Future London Academy (FLA) is an educational organisation formed in 2013. Our courses cater for professionals across a variety of industries; they consist of talks, lectures and workshops conducted by industry experts. Our programmes are designed to immerse participants in the creative, commercial and cultural life of London. Minimer