føle netværkets lederuddannelse (mænd)

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

føle netværkets lederuddannelse (mænd)

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

SIMT's Management Education Network (mænd) tilbyder executive programmer til udvalgte virksomheder. Netværket fokuserer på virksomheder, som har besluttet at give deres ledere med state-of-the-art lederuddannelse. Uddannelsesplaner for kurserne er udviklet af SIMT og udvalgte virksomheder i en professionel partnerskab.

SIMT's Management Education Network blev lanceret med succes i 2002. Den første mænd er et netværk af seks selskaber med hjemsted i Stuttgart og omegn: Alcatel, Behr, Festo, MAHLE, TRUMPF. I 2003 sekund MÆND startede med følgende virksomheder: KÃ ¤ rcher og Freudenberg. Fischerwerke, Kern-Liebers, Leitz og Schuler blev en del af det andet MEN i 2004. I 2005 Lapp Holding AG og LGI Logistics Group International GmbH tiltrådte andet netværk. I 2007 det tredje MÆND startede med ebm-papst, EDAG, Marquardt, Metabowerke, MW Zander, Ritter, og Sick. Nogle af de ovennævnte selskaber er verdens førende på markedet inden for deres forretning.

SIMT undervisningsmetoder er stærkt fokuseret på case studies. Planlægning, tilsyn og støtte af sager sker ved et tilfælde koordinator. Brug af sagen metoden sætter fokus på en integreret tilgang til problemløsning samt dybdegående læring og gennemførelse af metodologiske know-how. Kurserne er generelt undervises på engelsk. Den MÆND overvåges regelmæssigt af en styregruppe. Dette udvalg sikrer den høje kvalitetsstandard af programmet.

Emner: Strategi og Globalisering, Innovation Management, organisationsudvikling, Managing i Supply Chain, Finans og Regnskab, administrerende strategiske forandringer

SIMT corporate Executive programmer tager hver enkelt virksomheds unikke kendetegn, miljø og strategier betragtede nøje. Desuden er programmer udviklet i tæt samarbejde med kundens HR-afdeling med at yde betydelig links til specifikke forvaltningsforanstaltninger udviklingsstrategier. Som et resultat, er programmet klart fokuseret på de specifikke behov i den enkelte organisation og bliver en afgørende faktor for en bæredygtig succes.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen