Færdiggørelsescertifikat i projektledelse

Amberton University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Færdiggørelsescertifikat i projektledelse

Amberton University

Certificate of Completion i projektledelse giver eleverne en omfattende gennemgang af projektledelseskoncepter og -teknikker gennem de fire kurser, der er beskrevet nedenfor. Efter afslutningen af ​​de fire kurser vil eleverne ikke kun være forberedt på Project Management Profession certificering eksamen, men vil også have gennemført 12 timers college kredit mod en grad. Kurser kan tages på bachelorgrad eller kandidatniveau. For at tilmelde, skal eleverne opfylde Amberton Universitys generelle adgangskrav.

Amberton University tilbyder fire ti ugers sessioner (sommer, efterår, vinter og forår). Hvert kursus er 3 kredit timer og kan tilbydes i ugen (et møde pr. Uge fra kl. 18.30 i 10 uger) og / eller lørdag (hver anden lørdag for fem møder fra kl. 8.00-12.00). Undervisning er $ 600 pr. Kursus.


MGT4501 / 5501
Projektomfang og kvalitetsstyring

Kurset giver et overblik over projektledelse og vigtigheden af ​​organisationen. Integrationen af ​​projektledelsesprincipper studeres, samt projektstyringsstyring og projektkvalitetsstyring.


MGT4502 / 5502
Projektomkostninger og kontraktindkøb

Kurset dækker en bred vifte af omkostningsrelaterede anvendelser, lige fra basisbudgettering til omkostningsberegning til kapitalbudgettering. Det dækker også grundlæggende kontrakt- og indkøbsprincipper. Kurset forbereder studerende til Scheduling & Cost Controls og Contracting for Project Managers del af Project Management Certification testen.


MGT4503 / 5503
Projektrisiko og tidsstyring

Kurset præsenterer risikostyring og tidshåndteringskoncepter som trinvise processer til styring af risiko og usikkerhed for at forbedre sandsynligheden for et projekts succesfulde og rettidige gennemførelse. Den studerende vil lære kvantitative og kvalitative teknikker til at vurdere projektrisiko, effektive midler til at afbøde og styre risiko og hvordan man mere effektivt kommunikerer omkostningsbesparelserne ved risikostyring til projektsponsorer og projektteammedlemmer. Derudover vil den studerende lære teknikker til at estimere, planlægge og styre projektaktiviteter ved hjælp af PERT, CPM og andre metoder. Kurset tilføjer nye koncepter og metoder til dem, der læres i tidligere projektledelseskurser, og integrerer og udvider risiko- og tidsstyringsprocesserne ved hjælp af case studies, øvelser og virkelige oplevelser. Klassemateriale vil indeholde, men ikke være begrænset til, emner, der er understreget af Practice Management Institute og dens certificeringseksamen.


MGT4504 / 5504
Projekt Human Resources & Communication Management

Kurset dækker de processer, der kræves for at effektivisere brug af personer, der er involveret i et projekt. Interessenter omfatter: sponsorer, kunder, enkeltpersoner og bidragydere. Derudover dækker kurset processer, der kræves for at sikre rettidig og hensigtsmæssig generering, indsamling, formidling, opbevaring og endelig disposition af projektinformation. Hovedemner er dem, der typisk dækkes af Project Management Institute Human Resource Management og Communication Management Examinations.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
10 måneder
Fuldtid
Price
Pris
2,700 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Garland, Texas
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Garland, Texas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen