Beskrivelse af "COMMEDIA dell'arte, ARTE DELLA COMMEDIA"

Commedia dell'Arte betyder teater og ikke kun dette, dramaturgi af det sociale liv, og Art betyder erhverv, skuespiller disciplin. Det er en slags levende teater, som holder udvikling, der handler i den menneskelige område for sin tid. I teatret ordet er forbundet med handling og skuespilleren er den, der handler.

I dag er Commedia dell'Arte holder fungerer som en selvstændig kategori, men i særdeleshed er det afgørende i uddannelse og forståelse af teater handling i forfatterens tekst for dem, der bekymrer sig om teater.

Seks måneder i udlandet på EUTHECA er for alle, der ønsker at uddybe i teori og praksis, udforskning af en tæt forbindelse mellem Commedia dell 'Arte og europæisk Dramaturgi.

FORMÅL:

Formålet er at give den studerende en mere komplet forståelse af dramatiker arbejde, betragtes ikke kun i scenariet af en europæisk teater sammenhæng, men hvor det anvendes i den moderne scenario og generelt relateret til arbejdet i skuespiller.

 • Erhverve komiske fortolkninger og masken teknikker med eller uden masken (Pantalone, Capitano, Dottore, Zanni, Harlekin, Pulcinella, Colombina ecc.) Gennem en postural, gestural og avanceret vokal træning
 • Erhverve vejrtrækning teknikker og vokal emission
 • Erhverve de ansatser til hegn og scene bekæmpe.
 • Erhverve værktøjer og teknikker, der skal anvendes i skabelsen af ​​en karakteristik.
 • Forstå værker af vigtige dramatikere som William Shakespeare, Molière, Carlo Goldoni.
 • Undersøgelse og udvikle evner der er forbundet med at handle erhverv især henvist Musical Teater og drama tekster, der er undersøgt: akrobatik, jonglering, hegn, sang og historisk dans.

RESULTATER:

 • At være bevidst om dine egne evner udtryk og fortolkning gennem sang og dans, udvikling af kommunikations kapacitet i teamet arbejde, sang dygtighed og udfører samtidig scener og dansetrin sammen.
 • At være i stand til at forene forskellige discipliner (tidl. Fægtning, akrobatik) for at skabe karakter og viser evne til at anvende disse discipliner ved at fortolke kampen med bajonetter, med våben og dueller.
 • At være i stand til at handle med højere kapacitet af improvisation og til at holde en tegneserie stil;
 • At være bevidst om din egen tilstedeværelse på scenen og viser en duktilitet af ekspressivitet ved at eksperimentere med fysisk fortolkning og psykologi af karakter;
 • At kende og anvende regler for at gøre tingene ske i overensstemmelse med teksten.
 • I erkendelse i teksten disse betingelser, som bevæger handlingen på scenen, antager tema på dig selv, og handle på scenen ved at improvisere på første hånd med det formål, paradoxally, improviserer forfatterens skrevne tekst.

Efter håndteres korrekt handlingen impulser, og byggede de rige og komplekse dele til rollen, den studerende forventes at vende tilbage og give teksten til gengæld så godt, som det blev skrevet af forfatteren, opmærksomhed selv til atmosfæren, beskrivelse, typografi af den valgte spil.

Faglige forberedelse

Den seks måneder kursus er forberedende. Det er en autentisk kursus, som har sin kerne af Commedia dell'Arte, teater genre udviklet i Italien, som tillader growness af skuespilleren teknikker Kundskaber.

Kurset fremmøde giver mulighed for at få direkte adgang til de tre års akademi kursus i at handle uden optagelse eksamen.

KVALIFIKATION frigives:

Deltagelse certifikat Eutheca: til færdiggørelse af kurser, workshops eller sommer workshops deltagere vil modtage et bevis for deltagelse, nyttig for erhvervelse af specifikke tekniske færdigheder.

OPTAGELSE

Den mindste post alder er 18. Der er ingen øvre aldersgrænse. Der er ingen faglige forudsætninger for dette kursus. Ansøgere skal være flydende engelsk højttalere.

ANSØGNINGER

Applikationer tæt den 31. januar 2016 for forårssemestret og den 31. juli 2016 for efterårssemestret. Vi kan ikke acceptere nogen ansøgning efter denne frist.

Online ansøgning

Online ansøgningsgebyr: € .100,00 med kredit- eller betalingskort

GEBYRER FOR 2016/2017

For EU-studerende: € .5.000,00 for ikke-EU-studerende: € .6.500,00

NOTE:

 • Gebyrer for hver valgperiode skal betales på forhånd og senest på det tidspunkt, der er angivet i den studerendes tilbud brev. Enhver studerende, der er i restance med hensyn til hans / hendes gebyrer vil ikke være i stand til at komme videre med deres uddannelse, indtil alle udestående penge skylder EUTHECA er betalt. Studerende, der ikke har betalt gebyrer i fuld før de har afsluttet deres uddannelse vil få deres grad tilbageholdes, indtil sådanne betalinger foretages.
 • Studerende, under særlige omstændigheder, der har til hensigt at forlade EUTHECA skal indeholde mindst én fuld sigt varsel skriftligt sådan hensigt til Akademisk Office. Studerende vil være ansvarlig for gebyrer i hele opsigelsesperioden (es. hvis en elev forlader halvvejs gennem efteråret sigt, de kan for resten af ​​gebyrer for dette begreb og de fulde gebyrer for det følgende forår sigt).

I det usandsynlige tilfælde, at EUTHECA er tvunget til at lukke på grund af force majeure, kan ingen gebyrer returneres eller kompensation lavet til en periode på undervisning, der kan være gået tabt gennem Akademiet manglende evne til at fortsætte sit arbejde som følge af omstændigheder uden for dets kontrollere.

SIGT DATOER FOR 2015/2016

 • Spring Term: 4 Januar - 25 MARTS 2016
 • Sommer Term: 4 april-3 Juni 2016
 • Efteråret Term: 5 September-9 december 2016
Program undervist i:
Italiensk

Se 1 flere kurser fra EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date