Europæiske Kulinariske Kunst

DCT University Center – Switzerland

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Europæiske Kulinariske Kunst

DCT University Center – Switzerland

DCT er omfattende europæisk Culinary Management-program var det første internationale program for at blive akkrediteret af den amerikanske Culinary Federation (ACF). DCT pædagogiske ledelse er anerkendt af World Association of Chefs Societies (WACS), der udpeger DCT som en ekstraordinær medlem, og igen senest af ACF, der har tildelt DCT sin eksemplariske Program status - hvilket gør DCT en af ​​kun 22 programmer verden over, og det eneste program uden for USA at blive anerkendt på denne måde for sin altid høje standarder og niveau af ekspertise.

Europæiske Culinary Arts program moduler

Foundation i europæisk køkken (FEC) vil introducere dig til de europæiske tilberedningsmetoder, køkkenudstyr, maskiner og redskaber, samt opskrift omkostningsberegning og køkken procedurer. Du vil lære at bruge europæiske ingredienser, at udvikle din forberedelse teknikker og kniv færdigheder, lærer at forberede de grundlæggende lagre, supper, saucer og bagværk & konditorvarer, og få en forståelse af køkken terminologi. FEC eller passende forudgående erfaring er en forudsætning for EGC.

Europæiske Gourmet Cuisine (EGC), vil bygge videre på din grundlæggende forståelse af schweiziske og europæiske kulinariske principper og terminologi. Du vil udforske europæiske nationale og regionale køkkener, fra det traditionelle til det moderne, ved at forberede en bred vifte af opskrifter, herunder typiske forretter, fisk, vegetar og hovedret retter. Du vil lære grundlæggende front-af-huset færdigheder og betydningen af ​​gode kunderelationer. Restaurant projekter vil give dig mulighed for at anvende din viden og også udvikle dit lederskab og teamwork.

Europæiske Pastry & Chocolate (EPC) vil lære dig alle aspekter af den moderne wienerbrød køkkenet, fra de traditionelle schweiziske og europæiske kager, Tortes, rundstykker, brød, kager og kiks, frem til nutidens moderne opskrifter og tendenser i forgyldt desserter. Du vil lære de bedste teknikker til at skabe en bred vifte af attraktive og trendy varme, kulde og frosne desserter for både belagte og buffet præsentation, plus trøfler, praline og chokolade, og kunstneriske sukker og chokolade show stykker.

Indledende Management Studies (IMS) er en del af Associate kandidatuddannelse, hvor du vil tilmelde dig i kurser med fokus på ledelsesmæssige kompetencer, såsom computere, Food & Beverage Management, Etik, og Human Resource Management.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2018
Okt. 2018
Duration
Varighed
3 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Lucerne, Lucerne
Startdato: Juli 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Schweiz - Vitznau, Lucerne
Startdato: Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2018
Schweiz - Lucerne, Lucerne
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2018
Schweiz - Lucerne, Lucerne
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2019
Schweiz - Lucerne, Lucerne
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Feb. 2019
Schweiz - Vitznau, Lucerne
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Apr. 2019
Schweiz - Lucerne, Lucerne
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen