Read the Official Description

DCT er omfattende europæisk Culinary Management-program var det første internationale program for at blive akkrediteret af den amerikanske Culinary Federation (ACF). DCT pædagogiske ledelse er anerkendt af World Association of Chefs Societies (WACS), der udpeger DCT som en ekstraordinær medlem, og igen senest af ACF, der har tildelt DCT sin eksemplariske Program status - hvilket gør DCT en af ​​kun 22 programmer verden over, og det eneste program uden for USA at blive anerkendt på denne måde for sin altid høje standarder og niveau af ekspertise.

Europæiske Culinary Arts program moduler

Foundation i europæisk køkken (FEC) vil introducere dig til de europæiske tilberedningsmetoder, køkkenudstyr, maskiner og redskaber, samt opskrift omkostningsberegning og køkken procedurer. Du vil lære at bruge europæiske ingredienser, at udvikle din forberedelse teknikker og kniv færdigheder, lærer at forberede de grundlæggende lagre, supper, saucer og bagværk & konditorvarer, og få en forståelse af køkken terminologi. FEC eller passende forudgående erfaring er en forudsætning for EGC.

Europæiske Gourmet Cuisine (EGC), vil bygge videre på din grundlæggende forståelse af schweiziske og europæiske kulinariske principper og terminologi. Du vil udforske europæiske nationale og regionale køkkener, fra det traditionelle til det moderne, ved at forberede en bred vifte af opskrifter, herunder typiske forretter, fisk, vegetar og hovedret retter. Du vil lære grundlæggende front-af-huset færdigheder og betydningen af ​​gode kunderelationer. Restaurant projekter vil give dig mulighed for at anvende din viden og også udvikle dit lederskab og teamwork.

Europæiske Pastry & Chocolate (EPC) vil lære dig alle aspekter af den moderne wienerbrød køkkenet, fra de traditionelle schweiziske og europæiske kager, Tortes, rundstykker, brød, kager og kiks, frem til nutidens moderne opskrifter og tendenser i forgyldt desserter. Du vil lære de bedste teknikker til at skabe en bred vifte af attraktive og trendy varme, kulde og frosne desserter for både belagte og buffet præsentation, plus trøfler, praline og chokolade, og kunstneriske sukker og chokolade show stykker.

Indledende Management Studies (IMS) er en del af Associate kandidatuddannelse, hvor du vil tilmelde dig i kurser med fokus på ledelsesmæssige kompetencer, såsom computere, Food & Beverage Management, Etik, og Human Resource Management.

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Apr. 2019
Duration
3 måneder
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date