Læs den officielle beskrivelse

Hvad vil du lære:

  • Hvordan organisationer skabe og støtte atmosfære af tillid. Hvor etik påvirker dine personlige og professionelle liv. Hvilken rolle du spiller i forbindelse din virksomhed til en voksende følelse af fællesskab ansvar. Findes der en bedre måde at kombinere organisatoriske og personlige værdier i service til kunden?
  • Skabe nye redskaber til at skabe tillid
  • Generer ensartet forretningsadfærd til de højeste etiske standarder
  • Skabe win-win aftaler og lederskab handlingsplaner
  • Forstår værdien af den fælles Dekommissionering proces

Længde:

Fem - halv dag møder i klasseundervisning.

Formålet med kurset:

Bryde igennem troen på moralske valg er drevet af omstændighederne, organisationskultur, kort-vilkår behov og aktionær forventninger. Bliv bemyndiget til at træffe værdi kørt beslutninger på alle niveauer i organisationen. Lær sande moralske adfærd er rodfæstet i den enkelte og er baseret på universelle principper, gensidig forstærkning og en ånd af uafhængighed.

Om Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Forskning Partners opfylder læringsbehov af ledere, supervisorer, og de enkelte bidragydere i organisationer. Uanset om du er en lille virksomhed ejer, en menneskelig ressource professionel, en afdelingsleder eller en ledende medarbejder, er vores PEAK Learning Program ™ designet til at tilbyde dig top kvalitet læring og udvikling oplevelser. Vi er pædagoger og erhvervsledere forpligtet sig til at den fulde udvikling af fagfolk, uanset deres område eller branche.  
 


Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurser fra Seattle Pacific University School of Business and Economics »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
5 dage
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date