Læs den officielle beskrivelse

Filmvidenskab A Level

Du vil uddybe din forståelse, påskønnelse og nydelse af film, fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede til i dag. Du vil også se på, hvordan branchen fungerer. Filmvidenskab er et emne, som du vil være i stand til at kombinere effektivt med enhver anden blanding af emner. I ser en bred vifte af film, vil du udvikle færdigheder i observation, kritisk analyse, personlig refleksion, praktiske filmproduktion færdigheder og skrivefærdigheder, som er højt værdsat af universiteter og arbejdsgivere. Filmvidenskab er et emne for studerende, der tager sand fornøjelse i film og filmproduktion.

Kursus indhold

Fire enheder undersøges, to for AS og to mere for den fulde A-niveau. Denne A Level giver en grundig fundament i emnet. Du vil undersøge områder såsom filmproduktionsaktiviteter teknikker, britisk film, verden biograf og uafhængige biograf. Hovedvægten i det første år er på at udforske, hvordan film historier bliver fortalt, og hvordan branchen fungerer. I det andet år, vil du studere yderligere tekster, og vil blive lagt vægt på at kigge på forskellige genrer og udforske forskellige måder at producere og læsning film tekster, både inden for og uden for Hollywood. Du vil udvide og udvikle dine intellektuelle færdigheder i dette emne. Du vil lære at kommunikere klart og skrive flydende, og du vil diskutere og se en række film, der dækker forskellige genrer. Du vil blive opfordret til at deltage i aktiv debat om teksterne og for at udvikle en forståelse af alternative kritiske synspunkter.

Adgangskrav

Ansøgere kræver et minimum af 38 point i gennemsnit GCSE score, matematik og engelsk på lønklasse A * - C plus mindst tre andre GCSEs fra vores række specificerede GCSE fag. Ansøgere kræver også en tilfredsstillende reference.

International Adgangskrav

IELTS 5,5, High School Certificate Grade C eller derover (eller tilsvarende).

Varighed og Levering

A Level kvalifikation er en fuld tid kursus opnås over en toårig periode. I det første år du studerer som moduler og i det andet år du vil studere moduler A2. Året begynder i september og løber frem til begyndelsen af ​​juli.

PROGRESSION

A Niveauer kan føre til spændende muligheder for videregående uddannelse og nogle praktiske aspekter af kurset er god forberedelse til arbejdspladsen.

Yderligere information

Du vil gerne have dine egne kopier af sæt tekster med henblik på at skrive dine egne noter og kommentarer på dem - prisen er beskedne. Du vil også få mulighed for at deltage i biografbesøg og konferencer, som vi ved vil berige din nydelse af Filmvidenskab. Eksamen Board er WJEC. Specifikationen er Filmvidenskab 2181/3181.

Dette kursus er leveret på vores Kingston Hall Road center.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Kingston College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019